97

ако някой знае?

преди 2 години

На преболедувалите не се дава сертификат нали? На ваксинираните, които преболедуваха след това дава ли се сертификат?

96

Право в целта

преди 2 години

До 91Правомощията на държавата в ситуация на извънредно положение не могат да противоречат на утвърдените закони, а още по-малко на Върховния закон - Конституцията!Съгласно чл. 29, ал. 1 и 2 от Конституцията - никой не може да бъде подлаган на безчовечно или унижаващо отношение, на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

95

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите като ги удари вируса и след това ходят и тръбят като глашатаи всички да се ваксинират,това ми е най-смешно.

94

Muahaha

преди 2 години

До гогич - гледам Австрия! 4000 нови случая, ама починали 5 (пет) за последното денонощие!!! За държава с близо 2 000 000 повече население от нас имат 140 човека по малко умрели за ден бре! Това ли е никакв ефект!!!

93

Вият се

преди 2 години

Кратка радост за Кацаров и шайка.Скоро ще са зиро!

92

гогич

преди 2 години

Вижте в Австрия с почти 75% набодени (orf.at/corona/daten) - инциденти на 7дневна база - почти 30% ваксинирани на възраст до 59год, почти 45% на възраст над 60год. А и там вече за починал от ковид се води този, който е починал само и единствено от ковид, а не като в БГ - с 5 "съпътстващи" заболявания. Новите им случаи са над 4000 на ден. А там сертификата е от месеци и никъв ефект засега.

91

Анонимен

преди 2 години

До ИскренЩе им блъскат бустерни дози до отказ там. Не им бери грижа.

90

за седмица николко.

преди 2 години

Нито един, защото се смята за "ваксиниран" човек, на когото са му сложили две дози, а някъде и бустерни такива. За седмица не може да има никакво действие дори еднодозовата, която също и праскат бустерни в някой страни.

89

Анонимен

преди 2 години

На черно си ги купуваме, няма да се занимаваме с ваксини.

88

Нормален Бг

преди 2 години

Това е една тъжна статистика.

87

Мда

преди 2 години

Ефект от ваксинацията ще има в най-добрия случай края на Декември и то ако в следващия 1 месец се ваксинират 2 мил души! При 20 000 на ден това е непостижимо! Следващия месец ще доста зле за съжаление! Да се ваксинираш в пика на заразата е като да започнеш да копаеш кладенец за вода когато ти пламне къщата! Ех умен народ, умеееннн

86

Искрен

преди 2 години

До Solar PowerЗатова в Европа, Нидерландия 80% боцнати, зелен сертификат и 4000+ случая дневно, като 20% от лицата в интензивоно, са ваксинирани. Не хоспитализирани, а лежащи в интензивното. Белгия, почти 80% ваксинирани, зелен сертификат, над 5000 случа на ден, връщат мерките и ограниченията. Англия, 50000 на ден, говори се пак за мверки и ограничения.

85

мак

преди 2 години

Ако това е вярно, т.лупа съжалява, че не е въвел зелен сертификат. Щеше всеки ден да се пъчи, колко е велик.

84

Анонимен

преди 2 години

И на кучетата им стана ясно,че този вирус беше пуснат умишлено от лаборатория за биологично оръжие. Правителствата по света се командват от могъщи корпорации, които са в дъното на тази дяволия.

83

Алекс

преди 2 години

Антиваксърите прогресивно намаляват.По често пускайте такива статии.

82

дискриминиран

преди 2 години

С трансплантация съм и заради този сартификат се чувствам дискриминиран.Не мога да си поставя ваксина защото поставям кортикостероиди.Ако това продължи, обмислям да заведа дело срещу държавата в съда за правата на човека.

81

ДО Право в целта

преди 2 години

А знаеш ли си какви са правомощията на държавата в ситуация на извънредно положение? Не случайно го удължават на всеки 3 месеца. Така че - не вървиш с тоя аргумент.

80

Анонимен

преди 2 години

След изборите почват от държавните служители! Само гледайте!

79

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power 75 Значи ваксан готвач да Ви плюе по чиниите Ви харесва :)

78

Искрен

преди 2 години

една седмица по-късно от 20% ваксинирани, отидохме на едвам 22% :D Локдаунът е неизбежен и напълно безполезен. Отдавна стана ясно, че целта на занятието не е медицинска ....