57

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите ще ударят на камък с нас.Иначе западняците ги надупчиха като овце, но те са си такива.

56

Хиполенд

преди 2 години

Ако искате играчки, ще трябва да се ваксинирате. Готините хора са ваксинирани и купуват яки играчки на децата от Хиполенд!

55

до 57

преди 2 години

Рискувам утре да катастрофирам и да няма болница където да ми спасят живота. Рискувам да ми трябва линейка и да няма свободна заради ковиди. Рискувам бизнеса ми да фалира и кредиторите да ме оставят на улицата. Рискувам децата ми да са асоциални заради локдауни.

54

Анонимен

преди 2 години

с ръста на убодените расте и този на заразените. СЛУЧАЙНОСТ?

53

Анонимен

преди 2 години

"Всички ще се ваксинираме просто говедата ще са последни.">>>>Говедата винаги са първи, след тях е човека да ги подкарва.

52

Анонимен

преди 2 години

30 000 смъртни случаи от ваксина в ЕС, 200 000 тежки странилни случаи, И това са само регистрираните. Всеки трябва да има правото на избор в зависимост от възрастта си и медицинската си история, дали ползите биха надхвърляли рисковете. Защото не винаги е така. С какво един двайсетгодишен, който се ваксинира би спрял пандемията? Така или иначе не би попаднал в болница, ваксиниран също може да предаде болестта на някоя баба.

51

Анонимен

преди 2 години

"с колко повече са ваксинираните?" - демек колко от хората не са успели да устоят на извиването на ръцете им от самозабравилите се управляващи, измислящи новите политически правила! (щото тук не става въпрос за медицина, а още по-малко за здраве! уродливите системи си пазят само, да оцелеят!)

50

Анонимен

преди 2 години

Тя Преподобна Стойна беше казала,че ще дойде време когато хората ще бягат в горите и там ще си правят стопанства и задруги. Май натам отиваме.

49

Анонимен

преди 2 години

Няма да се боц, Аре с здраве. Държавите с най висока % ваксинирани почнаха пак да затварят.

48

Анонимен

преди 2 години

До БayТи ако си надупчен нищо не рискуваш - нали ваксината пазела от тежко боледуване. Така че сертификачтчетов в ръка и бегом в мола да харчиш, за да компенсираш липсата на 80 процента клиенти.

47

Мартин

преди 2 години

От вчера имам ново гадже. Търсила си ваксиниран. Писнало и от квартални мутри антиваксъри. Искала интелигентен мъж - тоест успял в живота и ваксиниран.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам държавата да пропадне и да се затрие заедно с всички нас. Нека и нашите кръвопийци да няма върху кого да паразитират и да изпукат и те. Писна ми от тая омагьосан кръг от който няма излизане вече 32 години!

45

до 46

преди 2 години

Аз четах един антиваксър и се смях от сърце. То не беше Сатаната и Анархиста щели да идват, генно модифицирани комари щели да ни ваксинират, Бил Гейтс и тем подобни. Реално ако човек вярва в такива неща, няма смисъл да бъде спасен. Той е ненужен за обществото. По добре да гушне чимшира.

44

Анонимен

преди 2 години

"Седмица след въвеждането на "зеления сертификат" желанието за ваксиниране остава все така високо, показват данни в Единния информационен портал."---------Информационния портал беше хванат да надписва яко бройки още през лятото. Оправдаха се с техническа грешка, но надписаното си остана и продължава да се трупа. Защо ни цитирате данни от дискредитиран източник?

43

Анонимен

преди 2 години

Слаба ракия, 30% ще стигнем ли изобщо боцковци.

42

Бay

преди 2 години

разберете антиваксъри - вие не искате да рискувате с ваксина, но ние трябва да рискуваме да влезете в болница. Малко нахално се получава.

41

до до 40

преди 2 години

При 1 000 000 ваксиниране има отчетен 1 смъртен случей от тромбоза. Можеш ли да смяташ? ---- МОЖЕМ -> за умрелия от тромбоза са 100%, за неговите близки също...

40

Анонимен

преди 2 години

Гората хващам, ваксина не!

39

you

преди 2 години

Ние сме си на дъното по всеки показател,естествено е и по ваксинация да сме.Ще гледаме по телевизията в западните държави как всичко си върви както преди и ще цъкаме с език.Всички тия глупави хора които протестират заради ваксинацията са виновни ,цели бизнеси да се затрият,фирми да фалират,да няма хора по заведения и магазини.Ако бяхме се ваксинирали на време и имаше кой да обясни правилно на глупавите хора ползите от това сега нямаше да се протестира и да се мрънка.Бойко моля те върни се!

38

Анонимен

преди 2 години

То вече филмите на ужасите са като комедии спрямо новините по тв.