87

Анонимен

преди 2 години

97 то вече нищо не ни изненадва от българите в чужбина! След гласуването за Слави очаквам всякакво падение от всякакъв тип. Това да гласуват за лъжец и за доказан крадец едва ли ще ни изненада. Виж ако вземат някакво разумно решение може и да се шокираме.

86

Радеф за смях...

преди 2 години

Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."

85

Анонимен

преди 2 години

Знаем,знаем,че Радев ти е трън в очите.Още дълго ще те боде.Свиквай тикво.

84

Анонимен

преди 2 години

93 българин не българин има Конституция и тя ще се спазва. Тук въпросът въобще не е Кирил, а почтеноста в постъпката. Защото ако не ти пука за това, че нарушават най-висшия закон на държавата, значи няма никога да ти пука за това че се нарушават по-нисшите. А те са всички останали закони. Това разбирате ли го? Утре по същия начин ще нарушат конституционното ти право на живот, дори и във война, на забрана на опити с тялото ти, на забрана да одържавят имуществото ти и т.н. Казуса е за почтеност!

83

Анонимен

преди 2 години

Оф, на Боко всяка втора дума му е "Радев". Съвсем се е побъркал.

82

Анонимен

преди 2 години

Добре, ама да не стане така, че сега гласовете на българите от чужбина всичките ще отидат при партията на Петков? И в България подкрепата за него не е никак малка... плюс тези от чужбина, резултатът на ПП се очертава да е много добър на изборите.

81

Анонимен

преди 2 години

Много се дразнят пpocтичките тролчетата тук, когато Борисов не им спестява истината за техния идол Чорапа..

80

Киро-дисидент!

преди 2 години

А, Кирето вече е фейсбук-дисидент. Турнал си е банер 'мен не ме е страх' и събира лайкове от будните фейсбук бунтари срещу злия съд, който не искал да промени конституцията за нашето селско момче

79

Иван

преди 2 години

Бойко, върни парите ! Защо твоя министър Младенов има офшорка ? Отклоняваш вниманието на хората, тях гражданството на Петков не ги интересува !

78

Анонимен

преди 2 години

85 правиш ли разлика между Конституционно нарушение и нарушение на наредба? Ходи питай някоя тройкаджийка от юридическия. Това е толкова очевидна разлика, че и случайно попаднал в юридическия може да ти отговори. Между другото и казуса с правото на Киро да е министър също е елементарен казус, за първокурсник. Това е един от най-ясно написаните членове в Конституцията.

77

Азъ

преди 2 години

Абе Боко какво значение има гражданството като човека си е Българин. Тук си плаща данъците и създава работни места. Важното е че свърши работата и те показа какъв крадлив човек си. Твоите са некадърни, не те са кадърни, но за кражби по ръба на закона. Яж си филията и си мълчи.

76

Само генерали

преди 2 години

Само генералчета на нашата политическа сцена. Атанасов, Петков, Борисов, Радев... Разработките са Брендо, Трактора, Домусчиев, Пеевски, Маджо и тн и тн... И после държавата не се управлявала от ДС и до ден днешен. Само агентура по етажите, брат...

75

Анонимен

преди 2 години

Тиквоний дето е нарушавал същата тая конституция десетки пъти да говори нарушения от други е срамно .

74

Анонимен

преди 2 години

Лойчи,няма власт веки за теб бе братче,нито гафа с тоя малкият ще ти помогне,нито злобата която изливаш постоянно-НИЩО,нищо вече не е в състояние да те върне на власт !

73

Анонимен

преди 2 години

И ти, Бойко, и Радев - вън от политиката! Некадърни хора, които два пъти едно и също не казват, наред с оня с изкривената психика - Кацаров. Да ви няма! Нито един от вас! Двуличници! Издънкаджии и предатели! Сега, като е незаконен тоя указ, нито един акт на министрите не е законен, вкл. и смахнатата геноцидна заповед на министъра на здравепогазването!

72

Анонимен

преди 2 години

То и Цветанов докато бе министър бе послъгал в една декларация за имущество ... ама ... нали е от нашите хора

71

Асан

преди 2 години

Киро Канадски печели изборите а не Банкянския толуп :)))

70

Анонимен

преди 2 години

Не разбирате, че законите са за Вас-простолюдието. Законите не важат за властолюбците.

69

Анонимен

преди 2 години

71 Симеон, който не мога да понасям, е роден в България. Той е изгонен от България, но никога не е преставал да бъде български гражданин. Не знам дали е бил с двойно гражданство, но е факт че е с българско, базирано на рожденно право. Но казуса, дали е бил с двойно е интересен, защото би породил още по-интересни казуси.

68

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Пpocтите *** скочиха да защитават престъпниците РадеФ и Петкоф.. Има си закони в България и точно тези двамката трябва да са пример за обществото, а не обратното - нарицателно...