147

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да става,важното е Тулупа да го няма,че кафа вече!

146

Анонимен

преди 2 години

То и Петков трябва да те вълнува но не знам защо не е така

145

Emigrant

преди 2 години

Гледам някакъв отдолу злорадства,че Руския аватар бил сложил краят на ГЕРБ?!Да,прав си от качалник!Ако приемем,че ГЕРБ е целият БГ народ,то твоя кумир Гумен Ветов,постави началото на краят на Българите или на ГЕРБ,както се изразяваш ти!!

144

Учиндол къмпани

преди 2 години

До ало Ваньо,Бойко?!Ясно си е,че чалгите сте сбъркани по начало,но то вашето надмина очакванията!С тия подмятания няма пак да излъжете някой да си фърли гласът в нуж ника!Борисов каза ало Ваньо за да спасява оср ания г,з на Гоце Първанов,щот Мишо Бирата беше негов човек и виден БСПар и имаше проблем с митниците!Борисов се обадил на ваньо да го помоли от името на президента Първанов,ако горепосочения индивид няма финансови нарушения,да не го мотаят излишно?И какво нередно е сторил Бойко?!

143

няма да забравим

преди 2 години

Колко помия изляха Слави, Мая, Триото, Радев. Сега са се изпокрили и се надяват да забравим 2020 -2021 г и многобройните им изяви.

142

минувач

преди 2 години

Не глдай умно българино! Радеф, Кирчо и Кокорчо ще те оправят с четвъртит!!!

141

Анонимен

преди 2 години

*** 12+ години нарушава закони и конституция.

140

Еееее,

преди 2 години

До Анонимен 154,...ти дори и не можеш да го напишеш правино! Цирк,цирк...

139

Ха-Ха!

преди 2 години

До bubbaВиж си правописа! Ясен си!

138

Анонимен

преди 2 години

Диктатора се вълнува от Конституцията!Брейй? Сега остава и Цецо Ушото да изплаче за нея.

137

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!Така да я пазим и спазваме тази Конституция а Киро -глей го,кв'о я направи?Ц-ц-ц,язък ни за всичко!Може ли такова нещо?

136

Мата Хари

преди 2 години

Пухчо,аз като ти казвах,че си най-свестен ,ти само рече:-"Остави кюлчетата и да те няма,***!"Видя ли сега Кирил колко е подъл,мило?

135

АлоБойкоВаню

преди 2 години

АБВ . . . Ало Бойко Ваню е на телефона, Кво? тишина в слушалката . . . . Едно дете почина от неадекватните действия на Росен Кокошкарналиев. Ваньо си отиде от смърт чрез умиране, а Мишо напрово си почина от смърт чрез умиране. . . Зделано в Банкя. Банкяр Мейд.

134

Анонимен

преди 2 години

Ако Буци каже на банкянски диалект "непротивоконституционствувателствувайте" без засечка,честен кръст ще гласувам за него!

133

Анонимен

преди 2 години

Слушайте Боре. Вярвайте на Боре. Хвалете Боре. Психопатите обичат да ядът. Бурисов е друг. Свестен. Добър. Честен, Начетен. Сърцераздавателен, Почтен. Ученолюбив. Лоялен. Предан. Смел. Силен. Непокварен. Неподъл. . . . има само едно което изтрива всички тези добри слова. Борисов чрез неговите интервюта сам внушава че е небива да гласуваме за него защото неговият фаворит е Киро от Виро ф Язовиро. Море че да му повервам и че да гласуеме за Язовиро с Виро дека се връти Киро!!!

132

bubba

преди 2 години

на Вожда когато го осъдят не трябва да го вкарват в затвора. Трябва само да му забранят да се изказва по всякакви въпроси, еро за това, как се отглеждат магнолии. Той сам ще се изяде от вътре и ште омре от яд. :D

131

Анонимен

преди 2 години

Много са честни Кирчо и Асенчо, затова единият се крие като мишка какво му било гражданството, а другият с офшорка. Пък Руменчо от НАП бил продал формичка с 1 млн дългове. А по телевизията разправят, че ще спазват всички закони! Е, колко парички от данъци не е внесъл Асенчо в бг хазната? Знаете ли го това?

130

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Ти провали целия ни народ! Отне му перспективата за мощен икономически растеж от десетилетието след еврочленството, което народа извоюва заедно с партиите преди теб. Твоята партия е като воденичен камък на шията на едвам плуващата българска икономика. ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ - ПОМОГНЕТЕ СИ НА ВАС САМИТЕ И НА БЪЛГАРИЯ И НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ! ДА ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАЦИЯ! ДОЛУ ДИКТАТУРАТА! СВОБОДА ЗА ВАС И ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ! НИКОГА ВЕЧЕ МУТРИЗАЦИЯ В ОБЩЕСТВОТО НИ!

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, в ГРАО се вписва и двойното гражданство

128

ХАХАХХАХА

преди 2 години

Корнелия Нинова обяви съдебната си победа над Бойко Борисов!Лидерът на БСП Корнелия Нинова развя знамето на победата. Преди броени часове тя оповести публично, че е осъдила премиера Бойко Борисов за клевета.