67

Истината

преди 2 години

До Анонимен....... Все се чудя "царю честити" дали се беше отказал от испанското си гражданство? И.... ..... Не се чуди радевичарче, Монката Сакскобурготски никога не е бил испански гражданин. Бил е само български. Само радевите калинки са нагли лъжци и мошеници!

66

Барселона

преди 2 години

Къщата в Барса пустее ли?

65

Анонимен

преди 2 години

Поредната политическа поръчка.Спокойно можем да запишем КС като политическа бухалка.Още едно доказателство за пленената държава.И после се чудим защо никой, не вярва на институциите.

64

Перниканец

преди 2 години

Предното обвинение на Тиквун беше, че Радев му е напълнил шкафчетата с пари и го е снимал с дрон.

63

Факт

преди 2 години

Петков спря много кражби на мутрите и герб, това е важното.

62

Анонимен

преди 2 години

Добре, че поне остана КС да има кой да брани последния бастион на правото. Факт е, че Конституцията беше нарушена. Аз имам какво да кажа на Кирил по повод наглото му поведение, но поне на българите с двойно гражданство им стана ясно, че ако искат да са в политиката, ще трябва да изберат да са САМО българи. Не че е най-правилно, но така повелява Конституцията. Като не им харесва, да я променят. Но до тогава ще я спазват. Тя е най-висшия закон в държавата и ще й отдават необходимото уважение!

61

Животновъд

преди 2 години

Ваксинирам почтени радевисти срещу бяс. За пенсионери, зелени чорапи и Харвардски възпитаници безплатно. Носете си сертификата за почтеност!

60

СМЕХ...

преди 2 години

ЩОМ КИРЕ КАНАДЕЦО/лигоча/ ---МОЖЕ ДА Е МИНИСТЪР .....ЗАЩО ДА НЕ СИ ИЗБЕРЕМЕ И НАШ БЪЛГАРИН ОТ БУРСА ИЛИ АНАДОЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ -----------КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА ТОГАВА....??!../..кво ни пречи...??../

59

Анонимен

преди 2 години

Все се чудя "царю честити" дали се беше отказал от испанското си гражданство? И кой и на какво основание му даде българско такова.Къде бяха конституционните съдии тогава? Аааа ,сетих се . Георги Марков беше конституционен съдия тогава ... ;)

58

Анонимен

преди 2 години

Умирайте от злоба радефчета!Импийчмънт сте!

57

(-_-)

преди 2 години

От партията майка на герб имаше един 'цар', които не съм сигурен дали нямаше и тройно гражданство, ама тогава проблеми нямаше да дойде, да стане премиер и окраде де що има уж наследствено..Виж как като някой бръкне да извади мръсните гaщи и веднага станахме сериозни застъпници на конституцията разбираш ли.. Ми дпс колко години си съществуват без проблемно а бяха 100% противоконституционни.. Това повдига въпрос за самия КС, щото май се въртят двойни стандарти!

56

така е

преди 2 години

До 3737 ... Прави си така е, но който няма вина да хвърли камък първо. Та Борисов да говори за нарушения е меко казано перверзно. Освен това, примерно подавам ГДД в НАП и се подписвам, че за неверни данни наказание по чл. 313 НК. КОЙ е виновен за неверни данни аз или служителката в НАП, която ми е приела декларацията. Знаем, че Радев му е болката на Борисов, но нарушението тук е на Петков.

55

Асан

преди 2 години

На 15 ноември Киро печели изборите и Тиквата бяга от РъБъ като братя Галеви :)))

54

Анонимен

преди 2 години

Само че май вместо да избодат очи, ще изпишат вежди. Няма проблем едно правителство и мафията зад него да откраднат десетки милиарди, но ето че едно спорно чуждо гражданство е най-големият проблем на България.

53

Анонимен

преди 2 години

Кви кражби бе про...столюдни?Вие не знаете къде се намирате на този свят!Оставихте се Радеф да ви води за носа!

52

Анонимен

преди 2 години

Кире,ти си си чист българин и народа застава зад тебе.Братиньовците скоро ще бъдат изчегъртани и всичко ще си дойде на мястото.

51

Анонимен

преди 2 години

Конституционният съд не е част от съдебната власт. От деня на неговото решение К.Петков трябва да освободи поста си, но той вече не е на този пост. Затова, че нищо кой знае какво не е станало. Поне говори добре български, че доста български депутати се затрудняват с Българския език.

50

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

А , нема ли затвор ...за нарушение на Конституцията за лъжа и фалшифициране на Държавни актове...??!КАК МОЖЕ ЕДНО КОМУНИСТИЧЕСКО КО ПИЛЕНЦЕ ДА ЛЪЖЕ --БЕЗ ДА ГО САНКЦИОНИРАТ .....А ДРУГИ ДА СТРАДАТ ОТ НЕГО --БЕЗ ВЪЗМЕЗДИЕ И ПРАВА???!!!

49

Хиена

преди 2 години

Колко нагъл и глупав си, Тиква, кой те родил? Къде те родиха? Мутра.

48

Анонимен

преди 2 години

хвани единия, удари другия