127

Анонимен

преди 2 години

Боце, ама той Асен Васелев беше твой министър ама те разбра и се отрече от тебе. Щото си те знаят, затова май е тая омраза към Кирил Петков нали...

126

Анонимен

преди 2 години

В ГРАО могат да проверят българското му гражданство а не и канадското.

125

:-)

преди 2 години

Да те съобщят като партиен лидер в мащабна корупция по Магнитски американците и пак да драпаш за власт е те това е ГЕРБЕРСКАТА НАГЛОСТ, КОЕ Е ПОВЕЧЕ НЯКВО ЛИСТЧЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ИЛИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ДА СЕ ЗАНИМАВА С КОРУПЦИИТЕ ТИ?!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/10/27/ks-ukazyt-na-radev-za-naznachavane-na-petkov-protivokonstitucionen.508354,1#comment-newest

124

Анонимен

преди 2 години

Ела, Бойко, че без тебе по-зле

123

Чекмеджан!!

преди 2 години

Точно ти да учиш на морал и право е недопустимо!!! Ти си един крадец,демагог,подлец и некадърник!

122

Анонимен

преди 2 години

Я се скрий бе, мошеник! Навря България в мизерия и заеми, каквито не е имала и след загубата във войните! Няма по-вредно нИщо от теб за тази държава!

121

д-р Белобрашнев

преди 2 години

Борка, станал си поне 150 килца, пази се от ДелтЪтЪ.

120

учи бе

преди 2 години

Всички целия народ знае само Радев НЕ ЗНАЕ.

119

Анонимен

преди 2 години

Вари го, печи го, все си е тиква! Е не каква да е тиква де, а тиква с много чекмеджета и едно гешеФтче.

118

Анонимен

преди 2 години

До До 130, принципно си прав, обаче при толкова много служби някак си ми е много странно, че никой не е направил справка в ГРАО за да провери достоверноста на декларацията

117

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов, то ако беше длъжен, немаше да се изискват декларации бре, тооолуууп

116

икономист

преди 2 години

До 99Не смяташ ли, че конституционното право на живот на някои групи български граждани отдавна е нарушено? А въпросният КС не прави нищо, за да промени това обстоятелство. Имам предвид хилядите бездомни хора, които са оставени на произвола на съдбата, от българската държава и нейните институции. Без доходи и покрив над главите, те са обречени на бавна и мъчителна смърт.

115

Анонимен

преди 2 години

Баце то и ти требваше да носиш отговорнсто като назначи Калинка, щерката на твоя авер от пожарната за шеф на фонд Земеделие, ама на никой и до ден днешен не те закача за случая, а между другото, да ни кажеш Калинка все пак осъдиха ли я или Ц

114

До 130

преди 2 години

Не, не е длъжен. Заради това се попълва декларация и ако има несъответствие в нея, отговорност носи подалия декларацията. Радев няма как да знае кой какво гражданство има. Ти като попълниш грешна данъчна декларация, кой носи отговорност - ти или работодателя ти?!?! Айде малко мислете с тези глави и стига сте ходили по акъла на пожарникаря.

113

Da jievee Radev

преди 2 години

крадеца вика "дръжте крадеца". Най-наглият престъпник в тая държава смее да коментира кой спазвал Констуцияа и кой не. Тоя *** а 10г извърши в пъти по-тежки престапления.... и е.... ти държавата ни затова е на дереджето а което е, защото министър, който е такъв за 2 месеца има двойно гражданство.Ще гласувам с две ръце за Радев!!

112

Анонимен

преди 2 години

Вместо да му избодат очите , му изписаха веждите . Не съм се и съмнявала , че КС ще гласува по този начин . Че този съд е назначен от ББ и е в негова услуга . Борисов е злобен комплесар . Не може да приеме предимствата на Радев и ще се пръсне като балон от ЯД .

111

Анонимен

преди 2 години

и ти тик-воч я наруши като отне правото ми на труд, закри ми фирмата.ще гласувам за Кирил за да не допусне престъпници като теб във власта.

110

Иво

преди 2 години

Дебелият страхлив интригант не спря да реве и да върти интрижки. ;)

109

Анонимен

преди 2 години

До анонимен до 110-Да пЕврофондове се точат от герб и ЕС заедно ;) Има го в нета как се точат с мидени ферми . Даже сега няма кой да изчисти морето от бо.клуците на Брюксел и герб. И по всички други проекти . Те за тва за измислени европроектите за да се преразпределят блага а не за бизнес. В цяла Европа ЕС и герберските евро атлантически фирми аааа .. партии точат фондовете . В Германия в малък ручай има цяло пристанище въпреки че реката не е плавателни и никога не е била ;)

108

Специалист

преди 2 години

Ти си затвора, Борисов, ама викаш, прескочете мен, хванете Радев