37

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми, който е на 91 години, като разбра, че ходим на ресторант ни погна жестоко! Казва: как ще ми ходите по такива места, едно време само бедняците ходеха, щото беше евтино да се яде там! Веднага спирайте, да не сте бедняци! И ние спряхме!

36

vito

преди 2 години

СЪСИПАХА НИ ДЕЦАТА,ИСКАТ ДА СА ПРОСТИ И ГЛУПАВИ!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какъв е проблема с ваксините?Ег***ти,цял свят се ваксинира и постепенно се връща към нормалното.Разбирам Пандемията да беше патент на България.Еми то не бе Борисов,не бе Кацаров,не бяха лекарите,не бяха дипломатите.Всички ви виновни.Къде сте тръгнали бе,света ли ще преобръщате? Кои сте вие? Какво ви е образованието и практиката?За какво сте учили.К19 не е само вирус,тестове и антитела.Това е наука и се нарича вирусология.Научете се да живеете в обшество !Тарикати,такива !

34

Анонимен

преди 2 години

В БГ от приблизително 7 млн. души население, 19% са тийнове и по-млади, съответно - НЕваксинирани, ама съвсем успешно оредаващи вируси.... Докато това е така - кво нормално у-ще, кви 5 лева?! И още - на обратния полюс - 28% са над 60 г., от които идват над 75% от починалите от Ковид! А те са също малко ваксинирани - на 1/3. Следвателно, нови 18% от население пак са по дифолт НЕваксинирани! Значи общо 37% необхващани от зелени сертификати са НЕваксинирани и така ще останат! Еее, какво да очакваме

33

aefan

преди 2 години

направо недопустимо. А всяка година грипната ваканция какво е? Да не би да затварят ресторантите? Май едно време при предишното нормално затваряха училищата.

32

Кое е нелогичното?

преди 2 години

Кое му е недопустимото? В ресторант ходят обикновено зрели хора, хапват, пийват, говорят си и си тръгват. Преди това други зрели хора са разредили масите. В класната стая се събират 25 невръстни, неосъзнати дежа на площ 20 м2 за цял ден, в медучасията се събират накуп, играят и е трудно да се контролират. Кое пак е нелогичното и докога ще играем едно и също нещо за n-ти път от началото на корона?! Аз разбирам, че няма кой да ви гледа децата или не ви се занимава, но логиката е повече от ЯСНА!

31

Анонимен

преди 2 години

Само дето аз и семейството ми в ресторант няма да стъпим, а училището е задължително. Направете достъпно онлайн училище за всички желаещи, а другите да си ходят присъствено

30

Анонимен

преди 2 години

В рамките на 10 дена двама мои познати учители починаха от ковид. И двамата неваксинирани.

29

Анонимен

преди 2 години

С какво друго да се забавлява ваксинираната интелигенция ако не виси в кръчмата?

28

Анонимен

преди 2 години

До преди зеления сертификат близката игрална зала работеше до 23.00. От четвъртък е в денонощен режим, свърталище на б 0 к л у ц и травестити и перачница на пари. Та не са само ресторантите... много дупки работят вече официално 24/7. В поредния пик на пандемията, това не са ефективни мерки и ще костват живота на хиляди

27

Анонимен

преди 2 години

Ами ние няколко родителите се организирахме и спряхме децата си от училище, заради трима ваксинирани учители, които им преподават! Щом са избрали те да умират, няма и децата ни да прихващат я!

26

Нане

преди 2 години

Няма ли, кой да му подаде една близалка на гошето, та да миряса...

25

Абе ....

преди 2 години

Колко умствено ограничен трябва да си за да правиш такива сръвнения!Преди беше-"в магазин може,а на ресторант не", сега-"на ресторант може,в училище не"Колко време прекарваш в магазина като влезеш да пазаруваш,колко време в ресторант?15мин равни ли са на 2 часа?Колко време децата прекарват в училище,колко време в ресторант?2часа равни ли са на 6 часа?Как може оста около която се върти живота ви да е кръчмата бре?!?!

24

Анонимен

преди 2 години

До Светозар Учителите също играят ва-банк, и те няма какво да правят извън системата. По точно - ако им се работеше нещо друго - вече щяха да са напуснали. Така че всяко чудо за три дни, голямото за пет. По закон МОН е длъжно да осигурява здравословни и безоспасни условия в училищата, ако деца или учители се заразят на работното място - могат да съдят МОН. Като не искат мерки - учители и родители подават една декларация че освбождават МОН от отговорност и да се оправят.

23

Анонимен

преди 2 години

Моето дете близалки с неизвестно съдържание няма да си бута в устата, нито искам ваксиниран даскал да го обучава. Ще пръска патогенния спайк протеин върху децата.

22

Нане

преди 2 години

Кой ли, ще връща кредитите на почти затворените бизнеси...))) алоу банките...)))

21

До 25

преди 2 години

И без това изкуственият интелект ще замени тия дъртаци учители, които по-нагоре от училищния материал, друго не познават по предмета си! Излишни са вече

20

Курдо Коленков

преди 2 години

Ей този път счупиха ***. Значи 20 деца не могат да стоят в класна стая, но могат да стоят в кафене? Ей, Каца... Божинката пасти да яде пред теб.

19

Светозар

преди 2 години

Тоя продължава познатата опорка - неваксинираните учители, да ги махнат от системата. Ами, като ги махнете, кой ще поеме тяхната работа ? С първосигнални разсъждения далече не се стига.

18

Бил Гейтс

преди 2 години

Спокойно, скоро ще бъде готов зеления сертификат за децата... Те ще се бодат само с моите инжекции файзер...