57

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Лондон ходих на Хепи, супер беше! Нема маски нема дистанция! Естествено с метрото, супер фрашкано с немаскирани от всякакви породи! Кво от тва, че има по 50 хил заболели на ден?! Хората са си нормални, кино, ресторанти, съученик на детето ми с ковид 2 седм в къщи и сега пак в клас! Стадионите пълни, магазините които те! Ооо, забравих, тук сме ваксинирани!

56

Boto

преди 2 години

Значи аз предлагам следното.... Конспираторите с грипчето да отидат да протестират 3 дена в Ковид отделение в някой голяма болница. Ама е така без маски, които целят да заглешат техния глас, с гордо изпъчени български гърди. Ама преди това да подпишат декларация, че каквото и да стане няма да влизат в болница. Забелязал съм, че колкото по-про*т е някой човек толко по вярва на конспирации. Юрнал се е некой да Ви заразява нали сте цвета на нацията и без вас у село Целопръч нема живот....

55

Анонимен

преди 2 години

Aми като родителите не дават децата им да се тестват, така ще е ...голям работа, че ще му съберат малко слюнка на памуче!

54

Анонимен

преди 2 години

Хипохондриците искат да ни трепят нас жизнеспособните и да ни пият кръвта и така да се причистват и да живеят до 150-200 години ето това е новото нормално

53

Анонимен

преди 2 години

Кацаров,затваряй тази *** проклета !!!

52

Реалността

преди 2 години

До 54 много моля преди да пишете влезте в едно училище....влезте в градския транспорт, метрото и др и си отворете очите!!!!!!!!!!!

51

До "недопустимо

преди 2 години

Какъв Мол те тресе тебе бре? На *** само Молове са им в устата. И какво общо имат Моловете с учениците, едва ли цял клас дружно ще отиде в Мол, оляхте се от простотия и да търсите под вола теле!!

50

Анонимен

преди 2 години

До vitoЕ, те досега какви бяха? Умни и красиви ли :)

49

Анонимен

преди 2 години

В ЕС ваксинацията е около 70 % средно.Тук и в Румъния реалната -15%Чудно ми е тези показатели имат ли нещо общо с това ,че двете страни с ниска ваксинация са и най-бедните,болните и застаряващите ??От там идва и въпроса къде са по-образовани ,находчиви и прозорливи хората ?В държавите със стабилни икономики и стандарти или в неваксинираните държави ?Защо цивилизацията се ваксинира,а тук животните блеят и упорстват ???За да ги затворят,те това обичат.Робството !

48

Анонимен

преди 2 години

Хората умират от психическият стрес най-вече и ограниченията които им налагате, ето Денис Теофиков не издържа и се метна, важното е да пазим бабите и дядовците от някакъв несъществуващ грип?!?

47

Анонимен

преди 2 години

Каква отговорност поемали пълнолетните хора, бе?! Децата са най-изпълнителни. Възрастните са тия дето се правят на много умни и не спазват нищо. Даже и фалшиви сертификати си купуват щото са тарикати, не са като децата.

46

Анонимен

преди 2 години

Kowid nqma glupaciiii

45

До 50

преди 2 години

Кое е новото нормално бе,роб вмирисан ?Кое ти беше свободното до сега ?

44

Анонимен

преди 2 години

Значи не искам да се ваксинирам,не искам и присъствено,обаче,не искам маски и тестове,но искам МОЛ,танцова,фитнес,кино без сертификат.Оп,получи ви се !!!Хахахаха

43

Анонимен

преди 2 години

"Ег***ти,цял свят се ваксинира и постепенно се връща към нормалното"-----------Само пропусна да споменеш, че се връщат към "новото нормално" хахаха. В Гърция обмислят да им налагат двойни маски.

42

Анонимен

преди 2 години

Некадърна му работа! Що не ви харесва! Нали ЮмрукоФ е най-добрият водач...ама към криза! И самолет не трябва да му дават да кара вече, ще направи и с него някоя беля!

41

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нормално е, в ресторантите ходят пълнолетни хора които могат да поемат отговорност поне "Де юре", а за децата отговорност носят родителите им, както и училищните и здравните власти и е добре те да бъдат запазени след като напоследък и те станаха уязвими от новата вълна на Ковида ... !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Заслужават всичко да фалира, да се приберем по селата, да си копаем нивите и да се срине икономиката на страната!

39

Анонимен

преди 2 години

AАбе, недопустимо ... Те утре ще задължат децата да ходят на дискотеки да спасяват бизнесмените ни. Как ги пратиха по морето лятото. Кой се интересува какво им е на децата? Пари правят нашите бизнесмени и толкоз. За пари нищо недопустимо няма. И държава няма, която да ги озапти.

38

Ели

преди 2 години

Ами като от децата основно идва заразата е логично да стоят вкъщи. Като не ходят лятото на училище, а всичко работи случаите падат, след 15 септември се вдигат.