145

Анонимен

преди 2 месеца

Все пак заведенията отвориха през март и нямаше ръст. Когато наближи 15,09 казаха, че очакват следващите седмици да започне покачване на заболеваемостта, но са наясно и са готови да посрещнат вълната. Сега- кафетата са им виновни

144

До 131

преди 2 месеца

От Враца до Видин са само крадци, пустиняци и пияници. Са пък и високотехнологичен завод им се приискало. А пет Леденики на ден безплатно не щеш ли? Ама да ти ги носят в къщи че те мързи да гледаш.

143

Дарвин

преди 2 месеца

Отваряйте всичко. Естествен подбор трябва. Да оцеляват най-приспособените.

142

Анонимен

преди 2 месеца

"просто - всеки яде, но не всеки има деца - ученици." При нация от пенсионери, точно ресторантите са жизненоважни за изхранването на нацията. Колко процента от населението се храни по ресторанти, вместо вкъщи?

141

Анонимен

преди 2 месеца

Децата не ходят да протестират, затова тях ги затварят.

140

Алекс

преди 2 месеца

Този още не е разбрал защо децата бяха затворени.Доста нисък умствен капацитет.Защото в училищата не се спазват никакви мерки и децата се заразяват.След това се прибират в къщи и заразяват родителите си и бабите и дядовците.

139

Хайде, бе!

преди 2 месеца

Филанкишията не можел да си представи как така един човек-учител, ще се старае да остане жив! Трябвало да рискува да се самоубие, защото нечии деца ще ли да се травмират, ако учат онлайн 10-15-20 дена! Толкова ли е страшно децата от малки да научат, че в живота има и несгоди?

138

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е, че срокът на годност на ваксината на "Пфайзер/Бионтех" е удължен с три месеца, след извършена оценка от Европейската агенция по лекарствата, в Европейския съюз (ЕС) беше одобрен нов срок на годност за COMIRNATY при условия на съхранение при определената температура.----------------Ако знаете как вярвам на Европейската мафия...упс, агенция! по лекарствата.....особено когато си пазят икономическите ползи!

137

Да кажем

преди 2 месеца

просто - всеки яде, но не всеки има деца - ученици. Така, че можем да поспорим, кое е недопустимо.

136

до Vvv

преди 2 месеца

само че Германия прехвърли 70% ваксинирани.......

135

Анонимен

преди 2 месеца

Прокуратурата трябва да се самосезира за неадекватните мерки въведени от Кацаров!

134

Анонимен

преди 2 месеца

Прокуратурата трябва да се самосезира веднага по повод неверни твърдения на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. По време на обиколки в страната той заяви: Днес имунизират населението с ваксини с изтекъл срок на годност - Пфайзер. Срокът им за годност е до 30 септември.Истината е, че срокът на годност на ваксината на "Пфайзер/Бионтех" е удължен с три месеца. На 10 септември 2021 г., след извършена оценка от Европейската агенция по лекарствата, в Европейския съюз (ЕС) беше одобрен нов срок на годност за COMIRNATY при условия на съхранение при определената температура.

133

TT

преди 2 месеца

ВЪН ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

132

Vvv

преди 2 месеца

В Германия децата не само, че си ходят на училище, ами и ако някое от тях се разболее от ковид, не карантинират вече съучениците му. Причината - учители и родители са ваксинирани и при това положение рисковете за всички са ниски.Аз държа обучението да е присъствено за всички, а възрастните - кой както си реши, при условие, че не пълни болниците и не блокира системата и нормалния живот на другите..

131

Анонимен

преди 2 месеца

И принуждаваше всички, МАЛКИ и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Кое е недопустимо? 30% от работната сила сгъва чаршафи и носи чинии! Къде са заводите и производството? От Враза до Видин има ли един смислен завод за нещо технологично? Тия хора са мнозинството от работещите и те определят политиката!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Богданов продължава да си прави оглушки че вексата няма да е задължителна

128

До 124

преди 2 месеца

Анархията отхвърля идеята за централизирана политическа власт. Няма нищо общо с беззаконие. анархия означава хората като общтност да се саморегулират, което изисква дисциплина и култура. За България няма да работи, много сме неграмотни и нямаме култура на общтност, но примерно за страни като швеция ще работи добре.

127

Анонимен

преди 2 месеца

До 128.Прав си ваксините са неработещи , онези искат да си ги продадат. Бях решил да се ваксинирам , но се отказах. Мой приятел се разболя 40 дни след втората доза. Висока температура , пневмония.Три psr теста през ден все отрицателни. Четвъртия положителен. Ваксината лъже и тестовете.

126

LZ

преди 2 месеца

Кой ви е затворил децата бе? Градинките всяка вечер са пълни! Не става родителите им да отказват да съдействат на РЗИ в случай на заразен, да забраняват тестване, а в същото време да са по 30 в стая по цял ден. Нали после тези майки и бащи отиват също на работа и заразяват други после? Къде го има това? Правилата важат за всички!