117

Анонимен

преди 2 години

Радев, мерси за миззерията

116

Анонимен

преди 2 години

И защо, ами съгласна съм на тестове. Но само ако са щадящи. Да се тестват децата и учителите. Но да са в училище.

115

о 120

преди 2 години

нали знаеш приказката ,Внимавай какво си пожелаваш, този бойкот е начало на анархия, тръгне ли анарнията тя ще е на всякъде не само за мерките. Нали знаеш другото и име, беззаконие и безнаказаност

114

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви иска ваксините! Учителите вече преболедуваха и имат имунитет! Учениците също! Това, че се говори за ваксиниране на хора с имунитет, показва ясно, че целта не е борба с вируса, а просто всички да се набодат с експерименталките!

113

Анонимен

преди 2 години

Защото искат да наложат като условие за присъствие първо тестване на учениците, а после и ваксиниране. Нема да стане!

112

Анонимен

преди 2 години

До 120 Луд ли си? Заради някой *** дето се образова от фейсбук да не ходя на мол? Никога няма да стане.

111

NWO

преди 2 години

До Сия Ако "новия световен ред" е наистина ред, а не пълна свободия както сега, аз съм с две ръце за. Ако пък и тоя ред вдигне малко нивото на образование, ще е безценен.

110

22

преди 2 години

Единственото спасение е пълен БОЙКОТ на молове и заведения. За целта ВСИЧКИ - и ваксинирани, и неваксинирани трябва да го направят, а не да се поддаваме на схемата "разделяй и владей". Когато сме разделени, те ще си прокарват рестрикциите на час по лъжичка. И никога няма да се спрат, докато не набодат всички - и децата включително. А когато моловете и заведенията направят нулев оборот, сами ще направят невероятен протест и сертификатите ще паднат, както видяхме в Москва.

109

Анонимен

преди 2 години

покойно бе, от 01.11 ще ви затворят тотално, тогава да ви видя какво ще измислите да сте недоволни

108

Анонимен

преди 2 години

До 109 Изобщо нищо не си разбрал от интервюто, въобще не говори за печалба както ти си я представяш. Много сте зле антиваксите.

107

Никой

преди 2 години

няма да се трови, нито учители, нито родители, нито деца...В момента присъственото обучение ще бъде НЕЗАКОНЕН МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ...Никой не трябва да бъде подлаган на такива издевателства...Навсякъде в Европа, хората протестират точно срещу това, но МЕДИИТЕ НЕ ИЗЛЪЧВАТ ТЕЗИ РЕПОРТАЖИ...Дори за протестите в момента, в България се споменава между другото...В момента ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ПРОТИВ ХОРАТА...

106

Сия

преди 2 години

Ваксърите, които са 20% малцинство, със зъби и нокти, с пяна на уста и безкрайна злоба се опитват да наложат новия световен ред, на който и те ще бъдат роби. Мислете поне малко. Мисленето не е вирус, не му се плашете толкова!

105

Анонимен

преди 2 години

Никой не е затворил децата! Могат да ходят в мола и на ресторант! Така всички бизнесмени са доволни и обществото ни ще се спаси.

104

Анонимен

преди 2 години

гледате да се отървете от децата си да не да в къщи щото трябва да се занимавате с тях.

103

...

преди 2 години

Конспираторите я кажете колко починали от ковид има 60млн. Англия последната седмица и колко има 6млн. България. Я кажете какво става в Холандия и Дания които махнах маските даже в градския транспорт и хр. магазини. В кажете колко починали има в 100млн. Германия където всичко е отворено от месец Май. А сега я кажете колко процента са ваксинирани там и колко тука. Мерси.

102

Анонимен

преди 2 години

и къде са ви затворени децата, в къщи ли, кой забранява да излизат на вън никой. Колко човека ходят в ресторант вечер от 19 до 23 часа и колко деца са в училищата от 07, до 19 часа и в градския транспорт.

101

Номер2

преди 2 години

Защо цензурирате героят на Иван Вазов от "Под игото", Myнчo?

100

Анонимен

преди 2 години

Ресторантите са безопасна среда. Децата да отиват да учат там. Ще им пускат и музика на живо и бизнес ще има. И ядене и пиене. Мутрите на входа ще ги пазят да не им се случи нещо.

99

До 104

преди 2 години

Интервюто с Бил Гейтс го има в нета, седят си с една репортерка на масичка на моравата., и си говорят. Репортерката беше отляво. Това не е конспирация, всеки може да го гледа, ако има желание да го потърси. Очаква приход 20 : 1. Когато го чуеш с ушите си, може би ще повярваш, че наистина той не е алтруист.

98

Анонимен

преди 2 години

Значи, щом училището е затворено, а ресторантите не, всички за час по математика и рисуване в един ресторант, а после в друг за география и история!