124

Анонимен

преди 2 месеца

""Различни теории на конспирацията бяха разпространени в държавните медии." Браво на Джуджи!

123

Анонимен

преди 2 месеца

Всяка година между 10-20 хиляди британци, умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Цената на хляба в България ще расте заради по-скъпи ток, гориво и пшеница.

121

GOD

преди 2 месеца

Проверете още вднъж всички пишман невести на др Мирчев. Особено руските.

120

Londoner

преди 2 месеца

До Анонимен 109 ---- Вместо да даваш данни изсмукани от пръстите ти, посети някоя западна държава, за да си свериш съвеЦкия часовник Сейко-Сергейко. Миналата седмица бях в Лондон и докато преди десет години един строителен бачкатор - да речем бояджия - получаваше по 10 паунда на час, то сега същият работи за 22-24 паунда на час. И не забравяй за часовника. (Lol)

119

GOD

преди 2 месеца

ЧЕСТИТ АЗЕРСКИ ГАЗ, ЕВРОПА! ЧЕСТИТ НОВ ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН КЛИЕНТ, АЗЕРБАЙДЖАН! :) ДА НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ. ДА ОТКАЖЕМ ГОРИВАТА И ДА СЕ БОРИМ ЗА ОТКАЗА ОТ ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ ПРИ ЕДНИ ПО-ДОБРИ ВРЕМЕНА.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Русия скъса всякакви отношения с НАТО и изгони представителството на НАТО в Москва.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Фалитите са неизбежни, икономиката на България ще спре.

116

GOD

преди 2 месеца

За благодарност за сведенията, които ви дадох, искам само честно и справедливо отношение към България. Всяка клевета по отношение на България ще наказвам със смърт. Особено руските клевети и инсинуации.

115

Анонимен

преди 2 месеца

До Мишо "В Русия не става нищо по-различно от това, което се случва в момента в САЩ или другаде." Ц. Не позна.

114

Крематориум

преди 2 месеца

И за да приключа с тази тема, която е безинтересна от гледна точка на простотиите, които стават в Матушката, ще ви споделя, че живея на Запад от много години и въобще не ми дреме какво става в Русия, но иначе тази държава си е бедна по дифолт, въпреки спечелените битки, а победените врагове, живеят в пъти по-добре от пабедителите. Голем ***, нали ?

113

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 107 Можеше да спреш до Просто чудовищно: Путин. :))))

112

Мишо

преди 2 месеца

В Русия не става нищо по-различно от това, което се случва в момента в САЩ или другаде.Що за *** пропаганда когато всеки нормален човек може да отвори международно достъпната статистика и да види, че:САЩ: Общо случаи-45265124, починали-732585, ваксини-409293558;Русия: Общо сл-8005376, починали-223331, ваксини-99885954;Та не разбрах къде е скрита изненадата в тази некадърна драсканица?!

111

а в България

преди 2 месеца

Ток, шок и ужас. И зелени сертификати.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Пак да ви напомня: Юлия Висотская, род. 16.август 1973. Там се разплита прането на пари, откраднати от европейските социални фондове,както и всички връзки на руската мафия в Европа.

109

Крематориум

преди 2 месеца

До Анонимен 99 ---- И по тази причина мераклиите да напуснат Русия и Китай завинаги са се удвоили, а опашките пред консулските отдели на САЩ в Москва, Свети Сталинград и Пекин - утроили.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Bild: Скоро електричеството, газът и бензинът в Германия ще бъдат по джоба само на богатите.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Цените на стоките и услугите в ЕС растат с гигантска скорост, като в същото време заплатите остават на същото ниво.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Русия извърши огромна пропаганда против западните ваксини и това се върна като бумеранг при нея самата. Народът го е страх да се ваксинира и настана мор. Жалко, че българите се подведоха по лъжите на руските тролове. Бедствие, трагедия.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Simply monstrous: Putin says teaching young children they can easily swap genders is a borderline crime against humanity