141

Анонимен

преди 6 месеца

НАРОД, КОЙТО ПИЕ ГЕЛ ЗА ВАНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАТРИТ.

140

анонимен

преди 6 месеца

Много страшно било в Русия с 1028 починали за един ден, да ама това прави по 6.8 човека на един мил. население а в България където сме по добре смъртността е 17 на един милион вчера...........

139

Анонимен

преди 6 месеца

Според вас дали ще направят зеленият сертификат за учителите задължителен?

138

оптимисти

преди 6 месеца

Въпреки рекордните смъртни случаи: Руснаците не спират да се забавляватГоляма част от тях не вярват в опасността от COVID-19Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2021/10/19/vypreki-rekordnite-smyrtni-sluchai-rusnacite-ne-spirat-da-se-zabavliavat.507434,2

137

Anonimna

преди 6 месеца

Др Менгеле вероятно ръководи кампанията за ваксинации...

136

Анонимен

преди 6 месеца

До Londoner.....Интересно, самите британци се жалят, а не се хвалят. Хвали ги нашето патриотче, щастливо от това да мете тамошните улици. Нищо не казва за покупателната способност наа паунда сега и приди 10 години! А Джейми учи британците да готвят икономично - Save Money with Jamie!......Why?

135

Калкан

преди 6 месеца

То никой не го е грижа за Русия, даже и самите руснаци. От 1983 етническите руснаци намаляват, а "руснаците" от централна Азия и Сибир се увеличават. И те като нас, след 100 години ще бъдат етническо малцинство в собствената си държава.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Европейсците да не се грижат за Русия, ами да мислят как по-добре да молят на Русия, какви поклони да правят за да умилостивят Газпром за допълнителни количества газ, защото зимата ще посинеят от зелени сделки и зелени енергии.

133

Смях

преди 6 месеца

Умиращият евро-reйски съюз се загрижил за Русия! Русия която окупира Крим и отпука звучен шамар и на Брюксел и на Вашингтон!

132

циник

преди 6 месеца

До Крематориум... и нас ни боли ..., какво става в САЩ и ЕС ... не всъщнст се радваме, че 2 000 000 българи, като тебе мият чинии в Гелмания, берат ягоди във Великобритания, сменят памперси в Италия ... и се ... по магистралите и бардаците на Европа ... честити Ви сбъднати ЕвроАмерикански мечти ... и не си идвайте в България ... не ни липсвате ..., а и улицата на проститутките в Рим случайно или не се казва "България" ...

131

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен --- Я стига и ти си лъгал. Данните са за починали НЕ от студ, а от ГРИПни заболявания. Да ти имам преводните възможности. Гуугл транслейт го превежда така и ти си клъвнал яко, като шаран.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Първият дипломат на ЕС Йосеп Борел заяви, че Русия и ЕС трябва да говорят на един глас. В отговор на европейския си колега външният министър на Руската федерация Сергей Лавров обясни, че Русия не разговаря и не възнамерява да разговаря с ЕС, а ще разговаря само с отделните държави на съюза, и то само при условие, че проявят необходимия респект към Русия и спазват интересите и.

129

Анонимен

преди 6 месеца

watch?v=554sSVKvuL0 - В Германия вече взимат мерки, във федералната република Нордрайн-Вествалия разпространиха видео в ютюб как да постъпват хората "Was geht, wenn keine Heizung mehr geht" - "как да се справим когато вече няма никакво отопление" - видео ютюб и фейсбук : "Katastrophenschutztag"

128

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 125 Руските пропагандатори ставате все по-некадърни. :))))

127

Анонимен

преди 6 месеца

Фолксваген уволни 30 хиляди работници.

126

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 120 ==== Абцолютна лъжа и опит да се изкриви истината. В Свещената Библия е казано: НЕ ЛЪЖИ !

125

Анонимен

преди 6 месеца

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие.

124

Анонимен

преди 6 месеца

""Различни теории на конспирацията бяха разпространени в държавните медии." Браво на Джуджи!

123

Анонимен

преди 6 месеца

Всяка година между 10-20 хиляди британци, умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

122

Анонимен

преди 6 месеца

Цената на хляба в България ще расте заради по-скъпи ток, гориво и пшеница.