130

Анонимен

преди 2 години

Според вас дали ще направят зеленият сертификат за учителите задължителен?

129

оптимисти

преди 2 години

Въпреки рекордните смъртни случаи: Руснаците не спират да се забавляватГоляма част от тях не вярват в опасността от COVID-19Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2021/10/19/vypreki-rekordnite-smyrtni-sluchai-rusnacite-ne-spirat-da-se-zabavliavat.507434,2

128

Anonimna

преди 2 години

Др Менгеле вероятно ръководи кампанията за ваксинации...

127

Анонимен

преди 2 години

До Londoner.....Интересно, самите британци се жалят, а не се хвалят. Хвали ги нашето патриотче, щастливо от това да мете тамошните улици. Нищо не казва за покупателната способност наа паунда сега и приди 10 години! А Джейми учи британците да готвят икономично - Save Money with Jamie!......Why?

126

Калкан

преди 2 години

То никой не го е грижа за Русия, даже и самите руснаци. От 1983 етническите руснаци намаляват, а "руснаците" от централна Азия и Сибир се увеличават. И те като нас, след 100 години ще бъдат етническо малцинство в собствената си държава.

125

Анонимен

преди 2 години

Европейсците да не се грижат за Русия, ами да мислят как по-добре да молят на Русия, какви поклони да правят за да умилостивят Газпром за допълнителни количества газ, защото зимата ще посинеят от зелени сделки и зелени енергии.

124

Смях

преди 2 години

Умиращият евро-reйски съюз се загрижил за Русия! Русия която окупира Крим и отпука звучен шамар и на Брюксел и на Вашингтон!

123

циник

преди 2 години

До Крематориум... и нас ни боли ..., какво става в САЩ и ЕС ... не всъщнст се радваме, че 2 000 000 българи, като тебе мият чинии в Гелмания, берат ягоди във Великобритания, сменят памперси в Италия ... и се ... по магистралите и бардаците на Европа ... честити Ви сбъднати ЕвроАмерикански мечти ... и не си идвайте в България ... не ни липсвате ..., а и улицата на проститутките в Рим случайно или не се казва "България" ...

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен --- Я стига и ти си лъгал. Данните са за починали НЕ от студ, а от ГРИПни заболявания. Да ти имам преводните възможности. Гуугл транслейт го превежда така и ти си клъвнал яко, като шаран.

121

Анонимен

преди 2 години

Първият дипломат на ЕС Йосеп Борел заяви, че Русия и ЕС трябва да говорят на един глас. В отговор на европейския си колега външният министър на Руската федерация Сергей Лавров обясни, че Русия не разговаря и не възнамерява да разговаря с ЕС, а ще разговаря само с отделните държави на съюза, и то само при условие, че проявят необходимия респект към Русия и спазват интересите и.

120

Анонимен

преди 2 години

watch?v=554sSVKvuL0 - В Германия вече взимат мерки, във федералната република Нордрайн-Вествалия разпространиха видео в ютюб как да постъпват хората "Was geht, wenn keine Heizung mehr geht" - "как да се справим когато вече няма никакво отопление" - видео ютюб и фейсбук : "Katastrophenschutztag"

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 Руските пропагандатори ставате все по-некадърни. :))))

118

Анонимен

преди 2 години

Фолксваген уволни 30 хиляди работници.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 ==== Абцолютна лъжа и опит да се изкриви истината. В Свещената Библия е казано: НЕ ЛЪЖИ !

116

Анонимен

преди 2 години

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие.

115

Анонимен

преди 2 години

""Различни теории на конспирацията бяха разпространени в държавните медии." Браво на Джуджи!

114

Анонимен

преди 2 години

Всяка година между 10-20 хиляди британци, умират от студ през зимата, предимно пенсионери, заради високите цени на отоплението - във Великобритания редовно след всяка зима се води статистика на починалите от студ пенсионери но демократичните медии там не обичат да дават голяма гласност. Тази година пореди газовата криза жертвите могат да бъдат много повече.

113

Анонимен

преди 2 години

Цената на хляба в България ще расте заради по-скъпи ток, гориво и пшеница.

112

GOD

преди 2 години

Проверете още вднъж всички пишман невести на др Мирчев. Особено руските.

111

Londoner

преди 2 години

До Анонимен 109 ---- Вместо да даваш данни изсмукани от пръстите ти, посети някоя западна държава, за да си свериш съвеЦкия часовник Сейко-Сергейко. Миналата седмица бях в Лондон и докато преди десет години един строителен бачкатор - да речем бояджия - получаваше по 10 паунда на час, то сега същият работи за 22-24 паунда на час. И не забравяй за часовника. (Lol)