121

GOD

преди 6 месеца

Проверете още вднъж всички пишман невести на др Мирчев. Особено руските.

120

Londoner

преди 6 месеца

До Анонимен 109 ---- Вместо да даваш данни изсмукани от пръстите ти, посети някоя западна държава, за да си свериш съвеЦкия часовник Сейко-Сергейко. Миналата седмица бях в Лондон и докато преди десет години един строителен бачкатор - да речем бояджия - получаваше по 10 паунда на час, то сега същият работи за 22-24 паунда на час. И не забравяй за часовника. (Lol)

119

GOD

преди 6 месеца

ЧЕСТИТ АЗЕРСКИ ГАЗ, ЕВРОПА! ЧЕСТИТ НОВ ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН КЛИЕНТ, АЗЕРБАЙДЖАН! :) ДА НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ. ДА ОТКАЖЕМ ГОРИВАТА И ДА СЕ БОРИМ ЗА ОТКАЗА ОТ ЯДРЕНА ЕНЕРГИЯ ПРИ ЕДНИ ПО-ДОБРИ ВРЕМЕНА.

118

Анонимен

преди 6 месеца

Русия скъса всякакви отношения с НАТО и изгони представителството на НАТО в Москва.

117

Анонимен

преди 6 месеца

Фалитите са неизбежни, икономиката на България ще спре.

116

GOD

преди 6 месеца

За благодарност за сведенията, които ви дадох, искам само честно и справедливо отношение към България. Всяка клевета по отношение на България ще наказвам със смърт. Особено руските клевети и инсинуации.

115

Анонимен

преди 6 месеца

До Мишо "В Русия не става нищо по-различно от това, което се случва в момента в САЩ или другаде." Ц. Не позна.

114

Крематориум

преди 6 месеца

И за да приключа с тази тема, която е безинтересна от гледна точка на простотиите, които стават в Матушката, ще ви споделя, че живея на Запад от много години и въобще не ми дреме какво става в Русия, но иначе тази държава си е бедна по дифолт, въпреки спечелените битки, а победените врагове, живеят в пъти по-добре от пабедителите. Голем ***, нали ?

113

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 107 Можеше да спреш до Просто чудовищно: Путин. :))))

112

Мишо

преди 6 месеца

В Русия не става нищо по-различно от това, което се случва в момента в САЩ или другаде.Що за *** пропаганда когато всеки нормален човек може да отвори международно достъпната статистика и да види, че:САЩ: Общо случаи-45265124, починали-732585, ваксини-409293558;Русия: Общо сл-8005376, починали-223331, ваксини-99885954;Та не разбрах къде е скрита изненадата в тази некадърна драсканица?!

111

а в България

преди 6 месеца

Ток, шок и ужас. И зелени сертификати.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Пак да ви напомня: Юлия Висотская, род. 16.август 1973. Там се разплита прането на пари, откраднати от европейските социални фондове,както и всички връзки на руската мафия в Европа.

109

Крематориум

преди 6 месеца

До Анонимен 99 ---- И по тази причина мераклиите да напуснат Русия и Китай завинаги са се удвоили, а опашките пред консулските отдели на САЩ в Москва, Свети Сталинград и Пекин - утроили.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Bild: Скоро електричеството, газът и бензинът в Германия ще бъдат по джоба само на богатите.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Цените на стоките и услугите в ЕС растат с гигантска скорост, като в същото време заплатите остават на същото ниво.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Русия извърши огромна пропаганда против западните ваксини и това се върна като бумеранг при нея самата. Народът го е страх да се ваксинира и настана мор. Жалко, че българите се подведоха по лъжите на руските тролове. Бедствие, трагедия.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Simply monstrous: Putin says teaching young children they can easily swap genders is a borderline crime against humanity

104

Анонимен

преди 6 месеца

Кончаловски и Висотская Интерпол да ги разскедва за търговия с трупове.

103

Анонимен

преди 6 месеца

До nikonik Как реши, че статията означава, че някой е загрижен за руснаците?

102

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 99 "доходите на населението в Русия се увеличават." Ето как се "увеличават доходите на населението в Русия. "Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."