160

Анонимен

преди 6 месеца

"предполага, че една ранна руска кампания за популяризиране на собствените си ваксини и омаловажаване на чуждестранните препарати е имала обратен ефект" . Сещате ли се сега откъде идват антиваксърските настроения. На политическа основа са.

159

Империята на злото

преди 6 месеца

До Анонимен 164 Абсолютно, петата им колона активно пропагандира антиваксърство, точно както и пропагандираха срещу истанбулската конвенция тогава успяха да настроят общественото мнение с абсолютни лъжи и манипулации и сега до някъде успяват но и на тях им се връща тъпкано!

158

джо

преди 6 месеца

Пише ли CNN значи няма нищо вярно. Тия са слушали разговора на баба Пена и стрина Гина.

157

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 167 "бе според хопкинс института в щатите смъртноста на ден не спада под 2000 ама нищо не ни казват - що така" Може би щото няма такова нещо (Хопкинс не съобщава за такова нещо, ти просто лъжеш).

156

Анонимен

преди 6 месеца

абе според хопкинс института в щатите смъртноста на ден не спада под 2000 ама нищо не ни казват - що така

155

Анонимен

преди 6 месеца

нещо не е ясно-за русия 1000 починали са рекордни - а за българия 200 не са нищо - сигурно те са 5 пъти повече от нас демек 20 милиона-и всеки ден материалчета за русия- все много"положителни"-

154

Анонимен

преди 6 месеца

А някаква информация за болните в САЩ, а?

153

Анонимен

преди 6 месеца

От там ни внасят дивотията срещу ваксините, много умело.

152

Единствената

преди 6 месеца

разлика между Путинов СССР и България е, че Бойко Пеевската мафия не е започнала да затваря или елиминира физически политическите си опоненти. Но ако скудоумния народ вземе, че отново избере Тиквата, едва ли ще им се размине. Най-малкото господният инструмент е още на поста си. Бог да пази България.

151

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 161 "Написаното доказва, че в Русия реално цари свобода на словото и плурализъм на мненията." Мне. Означава, че тези теории са одобрени и разпространявани с благословията на КГБ и Путин, за да насаждат у населението чувството, че ваксините (в частност тези на Запад) са какви ли не. Путин само не беше преценил, че е докарал народа до такава тъппотия, че ще започнат и да вярват на тия теории.

150

Анонимен

преди 6 месеца

""Различни теории на конспирацията бяха разпространени в държавните медии. Нямаше ясно последователно послание от правителството от самото начало.""----------------------- Написаното доказва, че в Русия реално цари свобода на словото и плурализъм на мненията. Ценности, които в страните от колективния запад, са вече история.

149

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 158 В Русия никога данните за Ковид не са били отчитани както трябва. Лъжат като съдрани от самото начало. Даже техен високопоставен политик го призна официално, че данните от официалната им статистика са силно занижени, а това стана още миналия декември. За тази година не ми се мисли колко скатават, щом и абсолютно безскурпулния Кремъл се е "загрижил". Най-вероятно накрая на годината пак ще има едни "допълнителни" умрели 400 хиляди човека. Миналата година бяха 325 хиляди.

148

Rrr

преди 6 месеца

Пишут всякое вранье про Россию. У нас все нормально. Но проблема есть и ей занимаются. И это не только в России

147

Анонимен

преди 6 месеца

"Съществуват опасения, че официалните данни на Русия не отразяват истинския мащаб на извънредното положение за общественото здраве" =================================== До преди няколко дни относно Еесовската Зона не съществуваха опасения. Всичко беше цивилизовано и на най-високо ниво, както обикновено, но изведнъж се разкри, че реално съществува пълен хаос в отчитането на броя на ваксинираните.

146

Анонимен

преди 6 месеца

До Поп Грую Ти руснак ли си, та така те обиди тая статия, че я наричаш "пасквил"? Не ти харесва, че руснаци признават какво е положението ли? Защо така?

145

Striker

преди 6 месеца

Същото като при нас. Беднотия и *** народ!

144

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 151 "Градовете през зимата ярко блестят в празничните си премяни" Винаги ме е забавлявало как русофилите, като се увлекат в словоизлияния, издават, че не знаят нищо за Русия. Освен 4-5 града, нищо в Русия не "блести в празничната си премяна" а сивее в комунистическите си архитектура и наследство. Повечето градове дори нямат един свестен парк в който деца да могат да си играят на спокойствие. А че руснаците масово живеят мизерно е ясно на всички.

143

Анонимен

преди 6 месеца

поредна глупост....

142

Анонимен

преди 6 месеца

"руснаците се насочват към мрачна зима"........................ Не придурки. В Русия през зимата е топло и светло. Парното в Русия работи на макс и руснаците през зимата в апартаментите си ходят по потници. Градовете през зимата ярко блестят в празничните си премяни. Мрачна и студена ще е зимата в ЕС, заради сбърканата зелена сделка на непрофесионалните ни кьопави началници.

141

Протестиращ

преди 6 месеца

Да им пратим Мангъра да ги успокои братушките а ?