150

Анонимен

преди 2 години

"предполага, че една ранна руска кампания за популяризиране на собствените си ваксини и омаловажаване на чуждестранните препарати е имала обратен ефект" . Сещате ли се сега откъде идват антиваксърските настроения. На политическа основа са.

149

Империята на злото

преди 2 години

До Анонимен 164 Абсолютно, петата им колона активно пропагандира антиваксърство, точно както и пропагандираха срещу истанбулската конвенция тогава успяха да настроят общественото мнение с абсолютни лъжи и манипулации и сега до някъде успяват но и на тях им се връща тъпкано!

148

джо

преди 2 години

Пише ли CNN значи няма нищо вярно. Тия са слушали разговора на баба Пена и стрина Гина.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 "бе според хопкинс института в щатите смъртноста на ден не спада под 2000 ама нищо не ни казват - що така" Може би щото няма такова нещо (Хопкинс не съобщава за такова нещо, ти просто лъжеш).

146

Анонимен

преди 2 години

А някаква информация за болните в САЩ, а?

145

Анонимен

преди 2 години

От там ни внасят дивотията срещу ваксините, много умело.

144

Единствената

преди 2 години

разлика между Путинов СССР и България е, че Бойко Пеевската мафия не е започнала да затваря или елиминира физически политическите си опоненти. Но ако скудоумния народ вземе, че отново избере Тиквата, едва ли ще им се размине. Най-малкото господният инструмент е още на поста си. Бог да пази България.

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 "Написаното доказва, че в Русия реално цари свобода на словото и плурализъм на мненията." Мне. Означава, че тези теории са одобрени и разпространявани с благословията на КГБ и Путин, за да насаждат у населението чувството, че ваксините (в частност тези на Запад) са какви ли не. Путин само не беше преценил, че е докарал народа до такава тъппотия, че ще започнат и да вярват на тия теории.

142

Анонимен

преди 2 години

""Различни теории на конспирацията бяха разпространени в държавните медии. Нямаше ясно последователно послание от правителството от самото начало.""----------------------- Написаното доказва, че в Русия реално цари свобода на словото и плурализъм на мненията. Ценности, които в страните от колективния запад, са вече история.

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 В Русия никога данните за Ковид не са били отчитани както трябва. Лъжат като съдрани от самото начало. Даже техен високопоставен политик го призна официално, че данните от официалната им статистика са силно занижени, а това стана още миналия декември. За тази година не ми се мисли колко скатават, щом и абсолютно безскурпулния Кремъл се е "загрижил". Най-вероятно накрая на годината пак ще има едни "допълнителни" умрели 400 хиляди човека. Миналата година бяха 325 хиляди.

140

Rrr

преди 2 години

Пишут всякое вранье про Россию. У нас все нормально. Но проблема есть и ей занимаются. И это не только в России

139

Анонимен

преди 2 години

"Съществуват опасения, че официалните данни на Русия не отразяват истинския мащаб на извънредното положение за общественото здраве" =================================== До преди няколко дни относно Еесовската Зона не съществуваха опасения. Всичко беше цивилизовано и на най-високо ниво, както обикновено, но изведнъж се разкри, че реално съществува пълен хаос в отчитането на броя на ваксинираните.

138

Анонимен

преди 2 години

До Поп Грую Ти руснак ли си, та така те обиди тая статия, че я наричаш "пасквил"? Не ти харесва, че руснаци признават какво е положението ли? Защо така?

137

Striker

преди 2 години

Същото като при нас. Беднотия и *** народ!

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 "Градовете през зимата ярко блестят в празничните си премяни" Винаги ме е забавлявало как русофилите, като се увлекат в словоизлияния, издават, че не знаят нищо за Русия. Освен 4-5 града, нищо в Русия не "блести в празничната си премяна" а сивее в комунистическите си архитектура и наследство. Повечето градове дори нямат един свестен парк в който деца да могат да си играят на спокойствие. А че руснаците масово живеят мизерно е ясно на всички.

135

Анонимен

преди 2 години

поредна глупост....

134

Анонимен

преди 2 години

"руснаците се насочват към мрачна зима"........................ Не придурки. В Русия през зимата е топло и светло. Парното в Русия работи на макс и руснаците през зимата в апартаментите си ходят по потници. Градовете през зимата ярко блестят в празничните си премяни. Мрачна и студена ще е зимата в ЕС, заради сбърканата зелена сделка на непрофесионалните ни кьопави началници.

133

Протестиращ

преди 2 години

Да им пратим Мангъра да ги успокои братушките а ?

132

Анонимен

преди 2 години

НАРОД, КОЙТО ПИЕ ГЕЛ ЗА ВАНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАТРИТ.

131

анонимен

преди 2 години

Много страшно било в Русия с 1028 починали за един ден, да ама това прави по 6.8 човека на един мил. население а в България където сме по добре смъртността е 17 на един милион вчера...........