90

Анонимен

преди 2 години

Тя ще им извърти една с-ка като на Кончаловски и всички ще заговорят на английски без ужасен руски акцент. След това в Кралството дефицитът на шофьори и метачи на улици ще изчезне. :))))

89

nikonik

преди 2 години

CNN са загрижени за руснаците????Ясна ми е цялата статия

88

Анонимен

преди 2 години

Да се оплачат на Юлия Висотская. :))))

87

ТестКит

преди 2 години

Имало едно време, необятно земи на север, управлявани от краля на дуджетата. Там започнали тъмно и страшни времена на репреси от самото му сядане на трона, то само гледало и се борело с мечки, ходило на риба и яздело понита из тундрата. После дошла зараза, докарана там от неговите братя на изток. Хората умирали, а джуджето строило замък на брега на Черно море. Следва продължение.....

86

Анонимен

преди 2 години

Някой да е изненадан, че руснаците са зле? Аз - не.

85

Q

преди 2 години

Ваксините отдавна не са ефективни спрямо сегашния щам. Затова вируса коси наред и ваксинираните. Вируса е най-адаптиращото се и еволюиращо биологично нещо, щото то дори не е и живот. Не може ваксина дето е правена преди година и половина-две да работи ефикасно сега. Така, че очаквайте безкрайна и епична многотрилионна война с него. Ежесеознни ъпдейти, пачове, фиксове до безкрай - платени от вашия джоб. Ако оцелеете. Печалбите и политическите изгоди са твърде големи за да го елиминират току-така.

84

Анонимен

преди 2 години

БСП, ДБ, Мутрите, Киро лъжата да си заминават за Русия. Лъжливи и крадливи комунисти не ни трябват.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 ===== Явно руският народ е най-великият, путкрепяйки феодалът Путин. Ях смях.

82

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - преди да плямпаш щуротии, като Гласът на Масква, виж Крематориум какви данни е публикувал от Световната Здравна организация. Ако не можеш да четеш по английски, да ти ги сведа: от 1980 година до сега около 75.500 000 са инфектирани, от които 32.700 000 са дали фира. През 2019 са пукясали 690 000 от СПИН (HIV)

81

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямали доверието към властите и информацията, която дават, но масово гласуват за неосатрапа си в кремъл. Хубава работа, ама руска (ала ЗАЗ).

80

Анонимен

преди 2 години

Велик народ,винаги застава срещу тиранията!

79

До 77

преди 2 години

Доста *** коментар, не се разпространявал ли, айде бе. Още си е пандемия ХИВ-а, но се разпространява малко по-сложно. Всяка година на първи декември се изследвам (защото е безплатно, а аз обичам авантата)

78

Анонимен

преди 2 години

Kurnela нали искаше да ни натресе руската ваксина, само затова трябва да бъде съдена

77

КНЯЗЬ

преди 2 години

Вижте и братушките не искат да се ваксат. Ние отново сме с тях в борбата срещу тиранията!!!

76

.

преди 2 години

Глупости! поредната прозападна пропаганда!

75

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Сина ти в "Сталинка" ли живее, или в "Брежневка"? :)))) Да разбера колко са "добре", не за друго. :))))

74

не разбираш

преди 2 години

До Анонимен Глупости, СПИН и ХЕПАТИТ Ц хващаха главно хероиновите наркомани в ЛА защото ползваха общи игли.

73

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Анонимен 73 Само дето все още хората си се шлякат без кондоми, но интересно защо СПИН не се разпространява! Изчезна бе!Все едно никога не е съществувал! А интересното е, че срещу СПИН няма нито лекарство нито ваксина ! Ха-ха-ха-ха !

72

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ "корабите до Одеса спряха заесно със прекратяване на съществуването на СССР - Т-е за последно си бли преди 30 години" Правилно :))) Това трябваше да ти покаже, че говориш с някой, който е на доста години и да те спре да бърбориш излишно. Последно бях там 2018, казах ти. В град Возкресенск. А оттам обикаляхме и селата на колежката (рускиня) на жена ми, на която бяхме на гости. АЗ ти препоръчвам да си извадиш главата от дирника, защото явно си нямаш представа как е в Русия.

71

цирк

преди 2 години

До АнонименХоливуд. Вчера гледах как руска мед сестра учи мним болнолежащ, какво да говори пред камерата на телевизията, с фалшивото име, всичко мата мо, досущ както у БГ.