100

Крематориум

преди 7 месеца

До Анонимен 89 ---- Явно не знаете, че икономиката на чудовищната дэржава Мама Русь е у кереча. Виж GDP на Русия и това САМО на Великобритания и търси разликите. Lol

99

Анонимен

преди 7 месеца

Честит азерски газ, Европа! :)

98

Анонимен

преди 7 месеца

Тя ще им извърти една с-ка като на Кончаловски и всички ще заговорят на английски без ужасен руски акцент. След това в Кралството дефицитът на шофьори и метачи на улици ще изчезне. :))))

97

nikonik

преди 7 месеца

CNN са загрижени за руснаците????Ясна ми е цялата статия

96

Анонимен

преди 7 месеца

Икономиката на Германия деградира, ЕС обеднява, доходите на населението в Русия и Китай се увеличават.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Да се оплачат на Юлия Висотская. :))))

94

ТестКит

преди 7 месеца

Имало едно време, необятно земи на север, управлявани от краля на дуджетата. Там започнали тъмно и страшни времена на репреси от самото му сядане на трона, то само гледало и се борело с мечки, ходило на риба и яздело понита из тундрата. После дошла зараза, докарана там от неговите братя на изток. Хората умирали, а джуджето строило замък на брега на Черно море. Следва продължение.....

93

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да е изненадан, че руснаците са зле? Аз - не.

92

Q

преди 7 месеца

Ваксините отдавна не са ефективни спрямо сегашния щам. Затова вируса коси наред и ваксинираните. Вируса е най-адаптиращото се и еволюиращо биологично нещо, щото то дори не е и живот. Не може ваксина дето е правена преди година и половина-две да работи ефикасно сега. Така, че очаквайте безкрайна и епична многотрилионна война с него. Ежесеознни ъпдейти, пачове, фиксове до безкрай - платени от вашия джоб. Ако оцелеете. Печалбите и политическите изгоди са твърде големи за да го елиминират току-така.

91

загрижените за Русия

преди 7 месеца

Енергиен колапс на ЕС. Икономиката се срива, инфлацията расте.

90

Анонимен

преди 7 месеца

Русия става все по-силна и по-богата, с всеки изминал ден руснаците живеят все по-добре, докато ЕС и САЩ се разпадат, а населението им с всеки ден обеднява.

89

Анонимен

преди 7 месеца

Лукашенко реагира на многобройните предложения за здравни сертификати "Защо искате да издевателствате над хората! Аз съм за ваксините, и лично настоявах пред Путин да се доставят навреме необходимия брой ваксни. Не можен да забраним на никой да се ваксинира ако желае, но не трябва и да насилваме хората да се ваксинират".

88

Анонимен

преди 7 месеца

БСП, ДБ, Мутрите, Киро лъжата да си заминават за Русия. Лъжливи и крадливи комунисти не ни трябват.

87

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 85 ===== Явно руският народ е най-великият, путкрепяйки феодалът Путин. Ях смях.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Путин одобри предложението на Голикова дните от 30ти октомври до 7 ноември да се обявят за неработни и да се ограничи максимално движението на хора за да се пресече вълната на грипа. Русия е богата и може да си го позволи.

85

Анонимен

преди 7 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - преди да плямпаш щуротии, като Гласът на Масква, виж Крематориум какви данни е публикувал от Световната Здравна организация. Ако не можеш да четеш по английски, да ти ги сведа: от 1980 година до сега около 75.500 000 са инфектирани, от които 32.700 000 са дали фира. През 2019 са пукясали 690 000 от СПИН (HIV)

84

Анонимен

преди 7 месеца

Русия, 140 милиона - 30 хиляди новозаразени дневно, само 30% ваксинирани. Англия - 80 милиона - 50 хиляди новозаразени дневно при ваксинирани почти 100 от населението над 12 години. Очаква се да стигнат 100 на ден ако спешно не на започнат удрянето на трета бустерна доза.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците нямали доверието към властите и информацията, която дават, но масово гласуват за неосатрапа си в кремъл. Хубава работа, ама руска (ала ЗАЗ).

82

Анонимен

преди 7 месеца

Велик народ,винаги застава срещу тиранията!

81

До 77

преди 7 месеца

Доста *** коментар, не се разпространявал ли, айде бе. Още си е пандемия ХИВ-а, но се разпространява малко по-сложно. Всяка година на първи декември се изследвам (защото е безплатно, а аз обичам авантата)