279

Анонимен

преди 2 години

...и от 3 до 5 години затвор....

278

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Айде на опашки за тестове, та там да се изпоразболеят!" ........ Айде по-спокойно. В метрото, дискотеките, на сватби и кръщенета няма да се разболеят, точно на опашките за тестове ще се разболеят.

277

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен $децата не гласуват затова се гаврите с тях$========Родителите гласуват, обаче ..

276

Анонимен

преди 2 години

Айде на опашки за тестове, та там да се изпоразболеят! Трагедия! И 10 годишно би се справило по-добре!

275

Анонимен

преди 2 години

децата не гласуват затова се гаврите с тях

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Има хора, които не могат да се ваксинират!"......... Повечето от тези хора само си мислят, че не могат да се ваксинират.

273

Аз

преди 2 години

До bbbСлед 20 дни са изборите - нескопосани опити да покажат, че правят нещо ..

272

Анонимен

преди 2 години

Васксината е избор! Има хора, които не могат да се ваксинират!

271

ТалибанВПН

преди 2 години

До Анонимен 286 "Борисов не е за задължителна ваксинация" --- айде бе??? "Сертификатът не трябваше да бъде въвеждан по този начин" Б.Б. 18.10.2021. 2ка и наказание от комсомолският председател за това, че не знаеш думите на вожда на изуст! Та четеш ли какво е искал да каже "лирическият герой"??? Не че сертификатът за ваксиниране е проблем, а начинът, по който е въведен. Демек, те биха го въвели по друг начин.

270

Надя

преди 2 години

До 228 Като виждам начина ти на мислене то Земята няма нужда и от хора с болни мозъци като тебе и много други като тебе.Както се вижда не само пенсионери но и млади хора умират.Такива като вас освен да се омотавате в омагьосан кръг нищо друго не правите.Хората които се доверяват на науката не са по-глупави и наивни от вас.Освен това всичко е предначертано от съдбата. Каквото и да правиш,не можеш да избягаш така,че няма нужда да се омотавате въп фантазии и конспирации

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Хич не ме интересува! Да са мислили навреме! Да бяха предвили в плана за възстановяне или в бюджета, който пак 6месеца актуализираха некадърно! А и те на нашите лекари тези ги намалиха даже! Къде са парите? Набират доброволци за РЗИ за следят мерките? Защо не плащат? Спряха какво ли не? Защо няма пари за НИЩО???

268

Аз

преди 2 години

До АнонименНяма как мерките да дадат резултат до 10 дни! Поне още седмица ще сме свидетели на ръст на заболелите! Едва след това ще настане (евентуално, ако няма рязко влошаване на времето) известно успокояване. След две седмици вече ще е още по-студено времето и ръста ще започне отново. Сегашните мерки можеха да дадат доста добър резултат, ако ги бяха въвели преди месец! Точно преди застудяването! Но те се надяваха да издържат до изборите без мерки! Както камилата и камиларя....

267

До 282

преди 2 години

До АнонименТи, по-обре изобщо не ходи да гласуваш.Нито за президент, нито за Парламент.Недей! Не ни го причинявай, на нас, останалите.

266

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен", ДА НАЕМАТ ЛЕКАРИ ОТ ЧУЖБИНА" ........ Те лекарите от чужбина са свикнали на заплати 10х. Те на нашите не увеличиха заплатите, а не тези от чужбина ще плащат десет пъти повече. А и лекарите от чужбина ще дойдат сами, като се скофти още малко положението. В рамките на международна благотворителна мисия по спасяването на най-умните и свободолюбивите европейци .....

265

Анонимен

преди 2 години

Какво Възраждане и Костанов - руската държанка против ЕС и всичко. Борисов не е за задължителна ваксинация. При Борисов в локдауна нямаше ваксини, ама май забравихте.

264

шофьор

преди 2 години

мерките се спазват колкото се спазва ограничението на скоростта по пътищата

263

Н

преди 2 години

Този веднъж каза, че НЕ МОЖЕМ да излизаме от европейската рамка и втори път, че МОЖЕМ... (но само за сертификати на диагностицираните с бърз тест, за антителата явно не можем...). Цялата работа е такава...

262

Анонимен

преди 2 години

СкакаУец

261

Анонимен

преди 2 години

Некадърна ***! Да се махат веднага тия!

260

Ели

преди 2 години

Добре, ама другия месец като видите ДДСто, внесено от бизнеса да не останете без заплатки и пари за крадене.