259

Анонимен

преди 2 години

ДА ОТКРИЯТ НОВИ ЛЕГЛА, ДА НАЕМАТ ЛЕКАРИ ОТ ЧУЖБИНА, ДА КУПЯТ АПАРАТУРА, ДА ОБЕЗЩЕТЯТ БИЗНЕСИТЕ, ТЕСТОВЕТЕ ДА СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, ДА ПРЕЦИЗИРАТ МЕРКИТЕ, СПОРЕД СЕКТОРИТЕ, А НЕ НА КАЛПАК! ЗАТОВА ЛИ ЧАКАТ 13 МИЛИЯРДА ОТ ЕС, ЗА ДА СЕ НАГУПАТ ПОСЛЕ!

258

Анонимен

преди 2 години

до 261 - И при едно търсене на т.нар. забранена дума на "унгарски" и новинарските страници почват да бълват баш като нашите. Ама трябва да се праим на велики в ерата на инернета, вместо да си ползваме мозъка. А що се отнася до мерките - всички мерки имат ефект едва след 14-тия ден. Затова и трябваше да има по-леки мерки(и да се спазват) още преди месец и половина, а не сега да измислят зелени сертификати.

257

Анонимен

преди 2 години

До Леша"Никой не е изолирал вирус" ........... Всичко, което изброи, не отговаря на истината. При това не са сложни неща за проверка. Как го правиш и не ти ли омръзна? Това е някакво извратено забавление твоето.

256

Анонимен

преди 2 години

До 272А ти какво предлагашДа се мре по улицата ли

255

Анонимен

преди 2 години

Ще задръстите, болниците това ли искате да следите 5 ти пик!

254

реалнафантазия

преди 2 години

Жалко, че колегата Василев от дълго време не пише в коментарите. Мнението му е ценно. :)

253

Анонимен

преди 2 години

До 266 Това се изтърка, ковид отделенията са празни. Винаги е имало болни по болниците, но поне не ги убиваха по новите протоколи на СЗО. За пръв път се лекуват вируси с антибиотици и се прави масова ваксинация с неваксини по време на пандемия. Всичко ви е объркано, пландемишки ***.

252

Зелен сертификат

преди 2 години

РАДЕВ И КАЦАРОВ СА ФАШИСТИ!!!!!

251

bbb

преди 2 години

Този срок от 10 дена не е ли твърде кратък и на каква база точно решиха за тези 10 дена? Или щом сме в извънредна епидемиологична обостановка, всеки,който има някакви позиции във властта, може да прави и говори каквото си иска? Искам да има изявления на Радев и Янев с мотивирани мнения, анализи и предложения за ефективни дейстния!

250

Анонимен

преди 2 години

Тука някви хора искат локдаун, а не да ги карат да се ваксинират! Я се стегнете бе! Никакви локдауни, маски, насилствена ваксинация и никакъв медицински фашизъм! Който иска да се боде и затваря. Който не иска да живее нормално!

249

Анонимен

преди 2 години

Затвярай и махни сертефиката !

248

Знаещ

преди 2 години

А мен ме трият като спомена думата с К...

247

Радев и Борисов....

преди 2 години

...СА ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА.....НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ХТЕ...???

246

Анонимен

преди 2 години

До Знаещ Още нещо - в Нигерия, Етиопия, че и в много други страни от Африка са си супер - там пандемия не ги мъчи. Даже смъртността за Нигерия (от каквото и да било) е по-ниска за 2020-та година, отколкото за предишните им години. Там не плашат хората, не ги насилват, не ги затварят вкъщи.

245

Анонимен

преди 2 години

Волен Сидеров: Статистиката за COVID-19 е фалшиваЕто за това сме на този хал, такива коита лъжат че вирус няма, и умрелите са лъжа и всички искат да ви отнемат свободатаИ за какво и ем мойта свобода питам?Да ме чипира уважаеми ние отдава сме чипиране и следени! НА ВОЛЕН МУ КАЗВАМ ДА ОТИДЕ КАТО ДОБРОВОЛЕЦ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ ДА ВИДИ КАК МЛАДИ НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ И СЕ БОРЯТ ЗА ВСЯКА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ

244

Аллах акбар

преди 2 години

Зеленото е хубав цвят. Цветът на Аллах.

243

1

преди 2 години

1

242

Леша

преди 2 години

Никой не е изолирал вирус, няма обяснение защо има пандемия, никой не знае пълното съдържание на спринцовките, никой не знае от къде политиците взимат инструкциите си. Абе, инжектирайте се.

241

Sars

преди 2 години

Медиците облечени във власт, пренесоха хаоса от болниците в държавата.

240

Знаещ

преди 2 години

Здравейте на всички ! Само да Ви кажа, че "глупавите унгарци" са забранили думата с К...Никъде не се носят маски, никой не психясва, никой не говори за К.... Мислете каквото искате но всичко е този вирус е измама! Айде лека и спорна