299

Баси

преди 2 години

На мен това ми е интересно, как сертификата няма да работи, не трябва ли за локдаун да има заболели, а не липса сертификати.

298

как къде?

преди 2 години

До къде си бе, Радев кацнал бръмбар на трънка,па го извадил навънка!От де го зачу мушица с примряла душица........

297

къде си бе, Радев

преди 2 години

Къде се крие зеления чорап. Хайде, зелен чорап, излизай с юмрука да плашиш вируса. Положението е "продължаваме промяната".

296

гост

преди 2 години

ХАХАХА, Гарантирано от радеФ. Къде сте бе протестерчета? Преди за една начислена сметка за ток и парно скачахте, правителства бутахте? Сега защо мълчите бе смешници. Харесва ли ви новото време - ГАРАНТИРАНО от радеФ.

295

Браво!

преди 2 години

Да те заплашват със затвор, щото ги е "грижа" за теб??? Брейййййййй, грижовна държава, бе! На такова поведение/действие през 90-те му казваха РЕКЕТ! "Елате вие, за да не идваме ние!". Т.е. ако не се надупчи населението в следващите 10 дни - домашен арест!

294

Анонимен

преди 2 години

А някой твърдеше, че имаме права.....КЪДЕ СА?Брутално насилие!!

293

И тази

преди 2 години

излезе за пропаганда.....само лъжи и изнудване...

292

ОПАААААА

преди 2 години

Ако всички ваксинирани измрат щото е фашистко ,ще останат българите ,македонците и румънците.Ето новите владетели на земята.

291

Бай Гроздан

преди 2 години

Ваксинацията е необходима,но при една трета пенсионери и една десета на държавни помощи в размер на минимална заплата плюс енергийни помощи в същия размер няма как да стигнем над 70% без солидни парични стимули в размер на поне на пет бона на горните групи.Три милиона по 5000 колко е,дребна сума за икономиката която ни остави Бойко.

290

Некадърност на кило

преди 2 години

1. Лятото всички западни държави вече бяха пред нас по отношение на Делтата и ако в МЗ примерно знаеха английски (не само руски) щяха много добре да знаят как точно ще се развие пандемията и с каква скорост ще стане мазало.2. За 10 дни нищо няма да се оправи, най много да стане по-зле защото по тези опашки ще се омешат и Ковид и сезонния грип

289

Мартин

преди 2 години

Ваксина няма. Има незаконни отрови с търговска тайна!

288

1-н

преди 2 години

Ти влизай знаеш къде, аз съм ваксиниран и не ми дреме за тези дето не са... Да се оправят пълнолетни са

287

Лорд Маймунчев

преди 2 години

Антиваксърите-в локдаун.Политизираха чисто медицински проблем.

286

БСП гради държавата

преди 2 години

слагат локдаун и няма да гласуваме за радев, затова добре го помислете! предупредени сте!

285

Анонимен

преди 2 години

Демек, тоя да го разбираме така: ако до 10 дни не се юрнете масово да се ваксинирате, ще ви затворим с пълен локдаун. Да не кажете после, че не сте предупредени.

284

Анонимен

преди 2 години

До Финансист То като ви видяхме вас финансистите как оправихте България, по-добре е да замълчиш, дде-бил смотан!!!! И вие си получавате заплатите, само че тлъсти и сочни, а сте още по-некадърни!!!!!!! Явно щото учите по 4-5 мижави години, и нямате никакви следдипломни квалификации след това. Но акъл взел да ръси!!!

283

Финансист

преди 2 години

Влизайте и в локап, ако искате. Когато не можете да лекувате хората, защо си получавате заплатите. Че и по хилядарка ви дават отгоре. Като затваряте бизнеси, защо не си затворите частните болници и лекарите в тях !

282

Анонимен

преди 2 години

До Анономен: Как по-спокойно, като на миналогодишния локдаун ноември месец точно там се изпоразболяваха, та продължи до март. И как по-спокойно като през два дена по 15лв за тест и 2 часа висене на опашка. Сватби и кръщенета да не са всеки ден. А градкия е необходимост.

281

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Въх, нидьейти уа!

280

Анонимен

преди 2 години

Медицината започва да се "практикува" от полицията. От грижа за вас го правят. Има ли слепци да не виждат на къде ни водят?