318

Вакса

преди 2 години

До Анонимен 372 Тогава нямаше достатъчно ваксини, производителите имаха проблеми с производството! Сега има достатъчно ваксини, даже се налага да хвърляме ваксини поради изтичане на срока им на годност!

317

овца с брада

преди 2 години

3-пъти да се ваксинираш, какво значи ? Три пъти са те излъгали, че като се ваксинираш и е-ее, всичко ще е OKейи-ии ! Ами кой ти е виновен, не 3 ами още 33пъти по 3 ще те ваксинират , стига да можеш да поемеш толкова химия де, без да увехнеш като опикано мушкато.

316

цон кай хой

преди 2 години

може ли някой да ми обясни какво значи българската дума локдаун?

315

фейк бг

преди 2 години

А български димички знаете ли, вместо локдаун? За един приятел питам :D

314

Анонимен

преди 2 години

Е, не е лесно да си министър, когато няма работещ парламент.

313

Анонимен

преди 2 години

Е, поне в България сега се ваксинират много повече хора, отколкото при Борисов. При Борисов за 4 месец и половина се поставахз 999 хиляди дози, докато при двете служебни правителства се поставиха 1,7 милиона дози за пет месеца и 6 дни и то при условие, че Бойко Борисов провали ваксинирането.

312

Анонимен

преди 2 години

Сега съобщи на хората след експерименталния препарат ремдисивир има ли останал жив човек?!!! Кажи им!!!! След като ти дадат лекарство, което ти блокира бъбреците и в резултат белите ти дробове се пълнят с вода и спираш да дишаш, сърдечният ти ритъм спада до тежка брадикардия, получаваш халюцинации и се налага да ти дават успокоителни от които получаваш още по-тежка брадикардия... Кой жив човек може да издържи на това и а оцелее?!!!! Защо лекувате с това?!!! Защо????

311

Анонимен

преди 2 години

Щом умират в болници, значи лечението е неефективно!Не е виновен народа, че има такива болници и лекари камо ли пък - лечение.

310

хайде в Харвард

преди 2 години

Фигуранта, Стойчо Лъжеца, Рашков дамаджаната, Асен Крадеца и Киро Лъжеца, хайде в самолета и в Харвард! Явно не сте за тука, за нищо не ставате, можете само да рушите, о.....е пейзажа. Всички сте пр.ост.и, алчни, лицемери, готови на всичко за власт.

309

оставка, Стойчо!

преди 2 години

Стойчо, о..а работата. Борисов осигури ваксини, направи и невъзможното, започна ваксинацията, на ден се ваксинираха по 30 000 души. Дойде Радев и антиваксъра Стойчо Лъжеца и оплеска всичко. Това ви чака, ако изберете Фигуранта отново за президент. Радеват азима ще бъде в пъти по-страшна от Жанвиденовата. Разбрахте ли, че Борисов няма алтернатива?

308

овца с брада

преди 2 години

Как отговориха службите на Байдън, който им беше дал 3 месеца за да кажат, тоя вирус изкуствен ли е ? Отговорът беше - ми може и да е. Тоест : Поливат с отрова на вълни ама поне осигуряват безплатни инжекции и сертификати .

307

АК-47

преди 2 години

До 355"Помните ли проф. Мутафчийски от март миналата година. Тогава той каза, че ако не се спазват мерките, очаква "да умрат много хора, ама яко да умрат". Еми прав беше."Да, професорът беше абсолютно прав, защото е професионалист, и знаеше за какво става дума, и какво ни чака, ако не се спазват мерките. Ама разни надъхани до безумие репортерки се спукваха да канят и интервюират разни МАНГЪРОВЦИ и сие, и да се прехласват по чайчетата за грипчето. А и цяло лято антиваксърите във властта мълчаха

306

Анонимен

преди 2 години

Кацаров , Толупа трябва да те черпи ,ще го върнеш на бял кон !? Ти фалира Радев на изборите !

305

сер-тифи в ботушите

преди 2 години

За 2022 година президента Байдън изтърси че очаква новия щам на ковида. Това го повтори на два пъти в гъгливата си реч пред ООН. Пита се , как тоа зеленясал сертифекал ще послужи за цялата година , като само след месец пак ще зарекламират нова ваксина за новата вълна и естествено тая тоалетна бумага няма да важи и ще трябва да се инжектират овцете за N-ти път ?

304

ПЛОВДИВ

преди 2 години

КАЦАРОВ !Защо допусна пълен хаос на морето през лятото? Никакви мерки не се спазваха! Къде беше ТИ ТОГАВА ???

303

Анонимен

преди 2 години

Е, за да управляваш държава, трябва да можеш да виждаш проблемите отдалече и да реагираш навреме. Това не го ли пише в харвардските учебници? Май не. Радевци проспаха цяло лято - и за пандемията, и за тока. Бяха заети да дрънкат оръжие и да овладяват държавата. Сега вече настъпват мотиката, която не поискаха да видят навреме, дори когато от ГЕРБ им я посочваха многократно. Това е истината, радеви другарчета. Има и още мотики, зима иде.

302

:@

преди 2 години

Тази *** да си ходи с пилота !!!

301

АК-47

преди 2 години

Президента го чух за пръв път вчера да проговори за епидемията и ваксинирането. Как месеци наред, когато цялото население вече усещаше, че се задава страшна четвърта вълна, не се коментираше нищо от властта. Как можа този президент да назначи отново във второто служебно правителство същия антиваксър. Нали му бяха ясни какви мерки, трябва да се взимат, за да се предотвари поне малко опасността. Винаги с ехидна усмивка здравният антиваксър говори за ваксините. Да се разкарва на секундата.

300

анонимен

преди 2 години

току що чух по БНР , че нямало място в моргите и складирали труповев чували по коридорите на болницата .... казал, споделил български лекар

299

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой е забравил, че сегашната ситуация е заради 12 години управление на мутрите, а не заради 5 месеца управление на две служебни правителства и то без работещ парламент почти през цялото време.