18

Анонимен

преди 2 години

Чипираха ви!

17

Анонимен

преди 2 години

Закъсняха с 5 дни, всички знаехме, че ще е от 15-ти октомври. Абе, смехории големи.

16

НФСБ

преди 2 години

Кацарооов защо трябваше пак да копираме русия, защо трябваше да обърнете каруцата в реката и чак тогава да признаете, че България катастрофира? И народа мре от вашата некомпетентност?! За такова престъпление трябвали да има съд, как мислиш Кацаров?

15

Анонимен

преди 2 години

А вие какво предлагате, да се мре по улицата ли? Аман защо не се спазваха мерките, защо?

14

Българин

преди 2 години

Чакай малко. Допреди два дни всеки ден гордо заявяваше по всички медии, че хаос няма и всичко е под контрол. КОЙ лъже? Кацаров от завчера или Кацаров днес?

13

Маручо

преди 2 години

Само един сертификат е най-справедлив - подписваш че се отказваш от болнично лечение при инфекция с короната , както и тези които живеят с теб губя това право и щъкаш свободно навсякъде.

12

Ненабоден

преди 2 години

Вакснатите са злобни човечета. Искат да си докажат, че не са прецакани и някой трябва да им е виновен - туй са антиваксърите. Затуй вакснатите ходят без маски, пръскат корони и искат да има повече заразени и умрели. Чакат сабалян статистиката с умрелите и почват: "Ето на! Виждате ли, колко много умрели! Всичко е заради вас, антиваксъри!" Отврат същества!Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirus/2021/10/20/85-ot-novite-bolni-ot-covid-19-sa-bez-vaksini-22-polojitelni-probi.507525

11

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо ама последно,кога започват да действат мерките от 21 октомври или от 21 ноември??

10

КОЙ

преди 2 години

Кой ти плати бе Кацаров да правиш тези решения като подкопаваш доверието към президента?КОЙ?

9

Анонимен

преди 2 години

Ок, то това се очакваше след като никои нищо не спазва

8

Николай от Николаево

преди 2 години

Голяма драма за ***, които изкарват цял живот в панелките, ние, дето щъкаме по света, сме видели две и двеста, подготвени сме.

7

аааа

преди 2 години

Те в дискотеките само със зелен сертификат ще пускат и ще е само на 30 процента пълно.АЙДЕ БЕ.Ала бала.Конституцията все едно не съществува.Просите си много лоши неща......

6

Бою Тиквочето

преди 2 години

Само аз знам как да се справя с това, знам потребностите на матряла най-добре от всеки.

5

селянин

преди 2 години

Да, разбрахме вече, мрем и това е. Кошмар голям наистина!

4

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Давността на сертификатите за преболедуване е такава, защото учените са казали така. Това не е политическо решение, каза Кацаров.------- Е кои са тези учени? Кацаров, вярваш ли в правотата на думите си или и ти продаде съвестта и медицинската си етика?

3

Георги

преди 2 години

Това говори много лошо за нашите болници.. покажете каква е там статистиката ? Аз доколкото чувам там им дават кислородни маски за домашно лечение, а смъртността при болните е доста ниска.

2

Анонимен

преди 2 години

БКП едно време "В САЩ на всеки 5 минути стават изнасилвания и убийства"!!Капиталистите 2021 година "Хората *** по тротоарите"!!Открийте некви разлики щот аз не виждам такива!!

1

Анонимен

преди 2 години

ИЗЧЕЗНИ ВЕДНАГА! БОЙ ЩЕ ЯДЕТЕ С ФИГУРАНТА!