338

Анонимен

преди 2 години

Няма как с този восок процент болни и задръстена здравна система да се продължи напред без мерки като тези. Виновни за мерките са анти-ваксърите. Те издъниха системата, а не 20% ваксинирани. Ако имахме висок процент ваксинирани нямаше сега да газим в тези л***а. Хората трябва да протестират против анти-ваксърите, които да поемат отговорност за кризата в която ни вкараха.

337

импийчмънт и съд

преди 2 години

Триджипко Бибитков нищо не казва напоследък. Няма ли да коментира мерките? Какъв ще бъде коментара? Колко хора загинаха благодарение на генерала? В момента смъртността е по-висока отколкото по време на активни сражения. Гледате ли телевизия? Колко загинали за родината има погребани под тези паметници. А за загиналите под "вещото" управление на Румен Терсенето кой ще направи паметник?

336

Радев е вреден

преди 2 години

За Путин няма значение дали е Бойко или Румен. Важното е да има безредици. А Бандата на Румен съдейства особено усърдно. Преди си търсеха повод, сега създават ситуации.

335

брей ,бре !?

преди 2 години

До Анонимен..''Държавата се разпада'' . Държавата много отдавна е продадена и фалирала , ....накрая сме колония , от която нищо не зависи , други определят съдбата ни !НЕ СЕ ЛИ РАЗБРА , МАа МУ СТАРА !

334

бай ганю

преди 2 години

Поздравления г-н Кацаров.Планът е супер подходящ за една такава безотговорна слабо мислеща лесно манипулирана нация.до 1-2 месеца ще берем узрелите плодове на зеления сертификат ама да видим тези крещялници тогава какво ще има да кажат

333

Анонимен

преди 2 години

Защото според теб мутрите трябва да управляват държавата.

332

до к.387

преди 2 години

Мисля, че не си прав, а и образованието май че не е много високо. При работещо НС и нормални, а не събирани по кръстовищата депутати, те реално са контролът на изпълнителната и съдебната власт. Те никога не биха избрали за гл.прокурор, половината от времето на обучение на когото е протекло във факултет ДС и е завършил Право в милиционерска школа, именувана сега Академия на МВР. Каква академия, какви 5 лева! Или начело на държавата да изберат пожарникар, завършил същата школа!

331

Анонимен

преди 2 години

Що ли ми се струва, че държавата се разпада?

330

Жан Виденов

преди 2 години

Това е моделът Радев. Съжалявам

329

Handel

преди 2 години

И защо трябваше да се борим да изхвърлим предишното недоразумение? И тоя стана слуга на мафията.

328

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 373"Е, не е лесно да си министър, когато няма работещ парламент." Напротив, тогава е нйа-лесно. Можеш да правиш каквито си золуми сикаш и няма кой да те плесне през ръцете. И не е до отговорността, а до парата. Докато за ковида дават по 1200 лв пандемията никога няма да изчезне.

327

Анонимен

преди 2 години

кацаре ,дано умреш по скоро фашаго

326

Handel

преди 2 години

Този наистина ли е доктор? Умират не от ковида, а защото отиват в болниците с инфаркт, инсулт, диабет и т.н., но вместо да ги лекуват от каквото са болни им тикват по един антибиотик и едно парацетамолче, и кислородна маска като се влошат и готово... умират си от нелекуван инфаркт. Докато за инфаркт дават по-малко пари отколкото за ковида, лекарската мафия ще бъде винаги на върха и винаги ще имаме пандемии.

325

JordanJordanovSARS

преди 2 години

За първи път този тип оръжие е засечено при тестове на болница в Троян края на януари 2001 година. Тогава открихме оръжия вкл храни ползвани за убииства на военни от НАТОи България в Косово.След сядане на легло в стая в Бърза помощ се включи генератор в стаята се активизира дигитално холограмно убииствено облъчване.Виждаше се като обем аномално активен След напускане на стаята нямах проблеми.Подобно е засечено да атакува двама вече починали в Троян 2020 - Георги и РАДА Бог да ги прости !

324

Анонимен

преди 2 години

Как човек променя отношението си към Ковид 19,когато носи отговорност! Докато не носеше никаква отговорност бодро говореше в студиото на 7/8 тв при Тошко Йорданов простака как според медицинската наука това не е Пандемия и легла имало много и нямало нужда от ограничения и всеки сам си отговарял. Да, но кат стана министър и носи отговорност за здравната система, тогава се завъртя на 180 градува отпредишните си приказки и всъщност потвърждава това,че противоепидемични мерки са необходими.

323

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

За убииства на пациенти в болница с е ползват мощни дигитално холограмни видео пресканиращи обемно обсебващо проникващи оръжия снимани перфектно хиляди пъти.Експерти да направят анализи вкл по видео репортажи от български,румънски и китайски болници вкл от вчера .Виждат се обемно проникващо преоблъчени легнали на леглата. След инфо от мен до китайския президент 2020 Китай обяви край на пандемията.Да се почистят болниците от нагло престъпна техника ползвана за убииства .

322

До Анонимен

преди 2 години

Абе, ***, инсулинът в България е безплатен. Скъпите лекарства за онкоболни също са безплатни. Образовай се поне малко, преди да пишеш глупостите.

321

Анонимен

преди 2 години

Значи това недоразумие от снимката се е загрижило за моето здраве? Верно ли бе? Ами защо тогава не направихте лекраствата на онкоолните безплатни, защо инсулина не е безплатен? Нали е все за здравето на хората! Или там не падат комисионни и няма кинти за крадене, затова раково болните и диабетиците кучетата да ги ядат, важното е от ковид да не вземете да умрете, или по-точно да не се гътнете без да сме ви ваксинирали и без да сме ви натикали в болница, че да успеем и от *** ви да изкярим

320

Вие прочетохте ли

преди 2 години

До Анонимен 358 Вие прочетохте ли целия текст, информацията от сертификатите може да се използва само и единствено за целта за която се изисква сертификат, не може да се използва в други случаи, например ако за да влезете в административна сграда и да ви поискат сертификат можете да не го показвате, защото тези сгради не влизат в заповедта, но ако не представите сертификат например за да влезете в МОЛ могат и имат пълното право да не ви допуснат вътре!

319

овца с брада

преди 2 години

Някой да обясни логиката на " КОВИД "ваксината след като за всяка следваща вълна тя не важи ?! ЗА КАКВО ТОГАВА ВАЖИ !? Да става бизнеса .