414

факт

преди 2 месеца

До Анонименкогато боледувах от ковида, лекаря ми каза в никакъв случай да не влизам в болница защото ще ме уморят!!!послушах го!!!

413

факт

преди 2 месеца

абе скапаняк мене ме лекуваха по телефона вкъщи!

412

Обективен

преди 2 месеца

"И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му" /Откр. 13:16-17/.

411

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп беше прав

410

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко това означава, че болниците са ни зле, заедно с методите на лечение!

409

asd

преди 2 месеца

РАботата е много зле щом въведоха това нещо от днес за утре. За учениците също снощ иразбрахме. Стискаха до последно да минат изборите, но явно няма накъде. Но ние сме виновни, че не се ваксинирахме като белите хора и да си спестим всички беди. Политиците също са виновни, че се постараха да разделят и объркат хората. Начело с Фигурант Ветов.

408

М. лице

преди 2 месеца

Подигравахте се преди време с Мутафчийски и останалите лекари, а сега се чудите какъв път да изберете.То се връща , но тъпкано.Безсрамни и неспособни политици начело с Радев -ветото.

407

Край

преди 2 месеца

тоя се помисли за министър. Какви павета ще им ядат главите тая зима.

406

Анонимен

преди 2 месеца

Да не оставим нито един починал без медицинска помощ!

405

Анонимен

преди 2 месеца

Значи е време да се преосмисли сериозно протокола за лечение и практиките в бг болниците. Там е заровено кучето

404

Анонимен

преди 2 месеца

То за всичко вече е много късно и за мерките и още повече за ваксини те реално повече от 20% ваксиниран няма да имаме а тепърва ще започва на някой ваксината да отслабваДругите държави си свършиха работата за 3-6месеца се ваксинираха над 70%

403

Анонимен

преди 2 месеца

Кацаров, след около месец ще си един обикновен човек, който сам ще си сърба попарата. Между другото дано парите, които са ти платили са добри защото България ще те мрази завинаги. Да спиш в кош фашист гнусен !

402

Анонимен

преди 2 месеца

Виж се на какво си заприличал от тия лъжи. На човешко същество определено НЕ.

401

Анонимен

преди 3 месеца

Пульо какво си се оцъклил бе, на всички беше пределно ясно, че като пуснете децата на училище и до месец всичко ще пламне. Е сега се пули по телевизията и говори пълни глупости... тръгнал да налага мерки, доказано неработещи в чужбина. Единствено тотален лок даун за 14 дена както правят китайците и нещата се регулират веднага, защото няма как де се разпространява вируса, а така е една дълга агония без никакъв положителен резултат...

400

Роко2

преди 3 месеца

Теста безплатен пробовземането платено :)Нещо като в Авто къща в Дупница - колата е без пари само двигателя се заплаща :)Всеки тарикат с лаборатория ,досега 200 милиона лева сме платили само за тестове това са 4 чисто нови модерни болници с капацитет над 5000 пациента.

399

Ъпсурд

преди 3 месеца

Тези не са ваксинирали още хората по старческите домове тръгнали локдауни да правят.Цялата схема е туриме един контейнер и който влезне боцаме.А старите хора нямат достъп до тези контейнери особенно в домовете и прованса.Ваксинирайте всичко над 60 и хронично болните и готово .При младите здрави хора смъртноста от ковид е 1:100 хиляди токлова са и страничните ефекти от ваксините.Ако ваксинираме тези които "пазим" е достатъчно. (всички в световен мащаб, като тази на файзер дава по-малко)

398

м

преди 3 месеца

пълно с антиваксари тролове...носете отговрност за това което се случва! тотално нехайство!

397

върбанБрястовСалкъмо

преди 3 месеца

Хвалите ли се че всеки 7-ми умира, нещо не мога да разбера. Така ги лекувате. Няма да се ваксинирам и ще умра без ваша помощ, когато му дойде времето. Кога ще кажете изобщо ВСИЧКИ починали и колко от тях са ваксинирани? Сякаш сте глухи. И аз толкова ще ви чуя. Плашете, лъжете сега ви се е паднало.

396

Щирлиц

преди 3 месеца

А колко са онези,отишли си преждевременно от страх,предизвикан от ежедневното зомбиране,че могат да се заразят-било то със,или без ваксина?!Ай сСи.ктир!

395

СЕРЕтификат

преди 3 месеца

Честито ви ! Сега съа СЕРЕтификата сте като европейските половонеутралници !