358

Black Metal

преди 2 години

Да ви локдаунат в Орландовци!!!!

357

200+ 500 г. са

преди 2 години

Добра тренировка да си наведем главите и да ни го от...... рят !

356

Анонимен

преди 2 години

Ако и на този анти българин и национален предател не му потърсите сметка си заслужавате всичко!

355

ТОЯ

преди 2 години

Едно гвореше друго взе да върши ,хората са длъжни да му потърсят сметка ! Трябва да яде х....урката не може така БОЙКОТ където го хванат ! Предизвикват хората да станат безредици и после кой бил виновен-- той е виновен едно говореше друго взе да прави !

354

Анонимен

преди 2 години

Ама нали Кацаров агитираше против ваксините? Или то беше, за да влезе в политиката, щото за доктор не става? Или са го натиснали? Или е разбрал нещо, дето не го е знаел?Тоя нормален ли е?

353

Чоко

преди 2 години

Льотчика се провали тотално. Той си мислеше, че управлението е лесна работа. Само прибираш и дрънкаш щуротии по телевизията. Оказа се, че трябва да се вземат и решения а той не е подготвен за това. Не може да се опре и на партиите от т.н. протест защото и те се извъртяха срещу него в преследване на политическите си цели. Сега , льотчика е сам оставен на медиите , за да бъде разкъсан.

352

Тотален контрол

преди 2 години

До Анонимен ФАШИЗЪМ ! А УЖ ДЕМОКРАЦИЯТА БИЛО ПРАВОТО НА ИЗБОР , НА СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ ,НА НЕПРИКОСНОВЕННОСТ . ЛЪЖИ ЗА НАИВНИЦИ ! И нали ,,Конспирациите ,,били фалшиви ? Защо ли става така ,както твърдят ,,конспираторите ,,

351

Анонимен

преди 2 години

До Кацаров е некадърник А по кои критерии ДебелияКрадльо от Банкя ,направи болниците Търговски дружества ,закри над 100 провинциялни болници ,пенсионирането на 65 години и взе 36 милиарда заеми ,а ? По кои критериии Крадльо зовеше студентите по медицина ,за вземали дипломите и да отивали на Запад ,по кой критерии щеше да изнася по,, 10 000 ,,лекари всяка година в Европа ,а ? Сега в болниците нямало места ,медецински персонал . Видими презултати от ГРЕБ.

350

Куршум за министъра1

преди 2 години

Трябва НОКАУТ за Здравни министър- мошеник.. Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.. Хората НЯМАТ пари за Храна и дрехи, а Здравния министър иска българите да купуват и носят МАСКИ.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци...

349

Куршум за министъра2

преди 2 години

Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

348

Куршум за министъра3

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

347

Кацаров е некадърник

преди 2 години

Критериите, по който Радев назначи министрите бяха да изпълняват стриктно неговите заповеди.

346

Анонимен

преди 2 години

Хората не просто умират, да си го кажем директно - по-голямата част са брутално убити от хората с бели престилки които са масово с купени дипломи или взели изпитите с преписване и измама.

345

Надежда тука няма .

преди 2 години

Влезеш ли в болницата не излизаш.Освен ако не избягаш. Обаче ако те хванат ще те интубират яко .

344

То в болницата и --

преди 2 години

--- всеки първи може да умира при такова здравеопазване ! Ама вижте как от властимащите всеки оживявя ,а другите който първо ги ,,лекува ,, джипката без да ги е видяла във къщи със антибиотици по телефона и ги праща във болница едва като почнат да припадат как умират ! На и диоти ли на правите бе вашата м,,,,ца нагла !

343

Анонимен

преди 2 години

Не съм за незнайните ваксини, но защо в Цяла Европа след 70 процента ваксинирани всичко отпада и вече живеят нормално !

342

Възмутен

преди 2 години

А които са здрави и нямат намерение да се разболяват и нямат ковидвируси ,антигени и други софийски простотии ще ги разстрелват ли или насила ще ги заразяват ?

341

Анонимен

преди 2 години

До Анониментия дето си мислят, че ще ги чипират са същите с китайските телефони и фейсбука. дотук за логиката

340

Анонимен

преди 2 години

Ама не се ваксинирайте, бе! Никой не ви кара. Пръскайте вируси навсякъде, кво ви пука. То и без друго рязко намаляхме като нация, може още.

339

Анонимен

преди 2 години

И протестират пак за нещо! Защо не протестирахте толкова години , а сега когато ядете последиците от малоумното управление на ГЕРБ! Ако няма мерки, защо няма такива.Ако има такива, не ви харесват. Е, то за българина угодия няма. По добре се ваксинирайте , а не да ровене и да разпространявате простотии - чипове т.н. Жалко за простотията българска.