6

Правилна политика

преди 2 години

Ако затворим ТЕЦовете както иска ЕК в Брюксел, това означава 200 хил нови безработни, крах на енергетиката и окончателно унищожаване на и без това колабиралата българска икономика. Ако не ги спрем, тъй като сме подписали Зелената сделка, от 2025 започваме да плащаме толкова високи СО2 квоти, че цената на тока ще експлодира и ще бъде непродаваем, никой няма да може да плати, което означава 200 хил нови безработни, крах на енергетиката и окончателно унищожаване на и без това колабиралата българска икономика.

5

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия реши да преминем на слънчева и вятърна енергии. "Единственото дългосрочно решение на енергийната криза е ускоряването на прехода към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа", заяви в сряда комисарят по енергетиката на ЕС Кадри Симсон: "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."

4

тогатон

преди 2 години

значи ЩЕ останем без ток!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Скъпия ток е шантаж заради зелената сделка, също като аферата с бавно развиващия телефонния терорист и охраната на болонката.

2

Анонимен

преди 2 години

Показателно е, че Европейската комисия не каза почти нищо за истинската рецепта за спасяване на Европа от кризата тук и сега - не за отлагане, а за стартиране на Северен поток-2 възможно най -скоро. Това всъщност е единственото нещо, което Европа може бързо да направи за борба с кризата.Второто е надеждата за топла зима, за да се преодолеят тежките прекъсвания на електричеството и отоплението, както и спирането на промишлеността, за да се осигури на населението енергия.

1

Коко Горилата

преди 2 години

Що не си ходиш във Виена, бре другарю?