26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - В Белорусия, която е под санкции наложени от ЕС и САЩ, няма дефицит на ток, няма увеличение на цените на ток, отопление и хранителни продукти. - ... - Не може ли Радев да издаде указ и да присъедини БГ-то, към Беларус.

25

F-16 Block-70V

преди 2 години

Ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза в Европа, а България щеше да е глобален енергиен играч в Европа. Евтина газ, евтино отопление за всички, около половин милиард приходи за държавата от транзит, с които ако не се крадат можеха да се строят болници, детски градини, пътища, висoки заплати за учителите, образование и университети.

24

ЦИНИК

преди 2 години

Убаво си опичайте акъло и правилните политики от спре ли зимъс еликтрикътъ мариз жа има.Могу мариз ! И секи ,а си купи агрегат.От за тоа ток могу съ говори и жа стане нящу ви казвам ! Дорде съ ни пръдне нимой съ размириши.

23

Анонимен

преди 2 години

Целта е да не останем без ток! А износ, а печалби? Забрави! Сега говорят глупости и коктейл се върже се срива, а после ще се извинят и ни лук яли.

22

Анонимен

преди 2 години

Ще ядем насекоми. Съдържат протеини и всички амино-киселини. Ще ядем насекоми и синтетични химически каши вмесо плодове и месо защото няма да има селско стопанство и растителност за плодове, зеленчуци и животновъдство. Всичко ще бъде покрито със соларни панели и вятърни перки за ток, които могат да произведат едва 10% от необходимата енергия. Няма да има газ и нефт и въглища. Но ще спасим планетата.

21

Анонимен

преди 2 години

Големи запаси от първична енергия останаха само в Русия. Икономика със вятърни мелници и соларни панели не се прави. Кризата ще бъде унищожителна за всички на Запад.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Кога заминаваш да живееш за Белорусия?

19

Жоро

преди 2 години

Има решение на проблема. Казва се ядрена енергетика.' Защо никой не иска да говори за това? И има ли политическа партия в българия която е за нови ядрени мощности?

18

Анонимен

преди 2 години

При социализма наистина имаше период с режим на тока, но не заради липса на ток, ами заради неуредици в доставянето, и системата беше тромава, трябваше време да го оправят. А сега просто няма ресурси, западът вече няма ресурси.

17

Анонимен

преди 2 години

Ако температурата се повиши с повече от 1.5 градуса и животът на планетата ще изчезне и всички ще умрем. Не трябва да допускаме това, животът при демокрацията е най-висшата ценност. Ако искаме децата ни да доживеят до 45 години трябва да заживеем CO2 неутрално, като спрем да купуваме газ и нефт от Русия, спрем дизеловите и бензиновите автомобили и минем изцяло на електрически със зелен ток от вятърни централи и соларни панели. Само така можем да спасим планетата и да живеем в демокрацията.

16

това е въпросът

преди 2 години

Само едно нещо не ми е ясно. Кой аджеба прибира парата от т.нар. въглеродни квоти. Даваме едни пари заради това, че замърсяваме. Ок. Виновни сме - плащаме. Ама кой взима парите? И какво прави с тях? Засажда дървета ли? Или ги влага в яхти.

15

Зелената сделка

преди 2 години

Пълен провал и безумие!

14

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пичове, тука из интернет масово троляци, тролеха как през социализъмът токът бил кат на дискотека, хахаххахаа, но го имаше, нали, а сега, кво? Оказва се, че може и ич да го нема тоз ток и тогава, кво? 90% от вас ша умрат, включително и комшийката, която иска си зема климатик, за да не я опушвам с дървата, че била градска и деликатна гювендея;))) ***, кат спре тока, сама ще дойде да я опуша, че и запуша, хахаххахахахахахаха

13

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия, която е под санкции наложени от ЕС и САЩ, няма дефицит на ток, няма увеличение на цените на ток, отопление и хранителни продукти.

12

Анонимен

преди 2 години

А защо да оставаме без ток? Нали сме в ЕС и НАТО?

11

АнонимеН

преди 2 години

КАТО ГО ПРОДАВАТ ЗА ЧУЖБИНА И ВИЗИРАМ ДЪРЖАВНАТА НЕК!!!! АЙДЕ ВСИЧКИ ДРУГИ ДА ПРОДАВАТ СКЪПИЯ СИ ТОК А ЧУЖБИНА ! А ТЕ ПРОДАВАТ ТОКА ОТ НЕК ЗА ЧУЖБИНА И ЗА НАС ОСТАВА ДА КУПУВАМЕ СКЪПИЯ ТОК ОТ ДРУГИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ!РАДЕВ РАЗДАДЕ 1 МИЛИАРД НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА ДА КУПИ ИЗБОРИТЕ С ТЯХ И СЕГА СИ ИЗБИВА ПАРИТЕ КАТО ОДЕРЕ НАСЕЛЕНИЕТО С ЦЕНИТЕ НА ТОКА ОТ ДЪРЖАВНАТА НЕК ЛИЧНО СЕ ПОХВАЛИХА КОЛКО СА ДОВОЛНИ , ЧЕ СЕ ПРОДАЛИ ТОКА ПО-СКЪПО И, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ СЪДРАНО НАСЕЛЕНИЕТО С НОВИ ЦЕНИ ЗА ТОКА С 30% ОТГОРЕ!

10

Анонимен

преди 2 години

В сряда ЕК прие съвместни покупки на газ от страните от ЕС вместо от Русия. Комисарката по енергетиката на Европейския съюз Кадри Симсон подчерта в сряда, че съвместните покупки на газ от страните от ЕС са възможни на доброволни начала и при спазване на всички норми на ЕС. За нас това означава, че вместо да сключваме непазарни дългосрочни договори с Русия както ни изнудва Митрофанова, можем да аи купуваме газ на пазарни цени от Португалия или от Естония примерно.

9

Анонимен

преди 2 години

И тоя Пеканов си мисли, че светът почва с него.

8

Анонимен

преди 2 години

правилните политики от компетентните ни политици! Успокоих се!

7

Бил Гейтс

преди 2 години

С правилните политики аз ще се возя в частен самолет, не електрически, и ще пътувам по целия свят където си поискам. Вие ще ходите пеш и ще ви бъде разбранено да напускате родните си места от от частната ми армия. Така ще има повече въглеродни емиии за мен и повече гориво за внуците ми.