126

a

преди 2 години

Значи нещата са толкова сериозни, че можем да останем без ток?! Ама с правилните политики, служебните негодници ще ни спасят от тъмното и студеното. Ние се притесняваме, че цената е висока. То решението било просто - няма ток, намя проблем с цената.

125

Анонимен

преди 2 години

скоро се очаква следния резултат: Хотели как лучше, а получилось как всегда!

124

червено недоносче

преди 2 години

правилната политика е да те окаушат,и това време идва

123

Сатир

преди 2 години

Тоя не знае за какво става дума.

122

Кико

преди 2 години

Тра ла ла,да, да, да ,опа ла,ла!

121

Анонимен

преди 2 години

Господин Пеканов, говорите по много наивен начин за много дълбоки води. Знаете ли какво точно означава "ЕК и европейските институции заложиха..." - означава опичай си акъла, защото ние нашата сметка сме я направили, а къде сте вие и къде ще бъдете не ни интересува. И като стане непоносимо, ще се измисли следващата велика политика или сделка. За всичко това плащаме ние, а не те, запомнете го това. Но вие сте млад и лесен за манипулиране.

120

339

преди 2 години

Този си върви с името-пекан е от всякъде.Попадение на Радев.Да продължават.

119

era

преди 2 години

сега праскат само фирмите с високи сметки и със сигурност ще има фалити. От януари като качар сметките на хоарата с 30-40% и в същото време фирмите не са в състояние да вдигнат заплаттите заради високите цени на тока гледай какво стая март 2022 год. Развитите западни икономики не могат да си позволят този преход, какво остава за нас. ЕС с последните си политики става все неатрактивен за малки и развиващи се икономики като нашата и останалите членки от източния блок.

118

Анонимен

преди 2 години

Като имаме атомна централа произвеждаща евтин ток, ЗАЩО ще плащаме толкова много за електричество ?

117

Анонимен

преди 2 години

Човек, който хвали сам себе си обикновено работа не върши. В Плана за възстановяване не разбрах коя година е заложена за спиране на Мариците ??? Не е 2050-та, нито 2040-та.

116

Анонимен

преди 2 години

Прав е управляващите няма да останат без ток, защото постояно им актуализират заплатите и ще могат да си го плащат. Да му мислят обикновените хора.

115

констатация

преди 2 години

С ПРАВИЛНИТЕ ДА А С НЕПРАВИЛНИТЕ СРИВ И БОИ ПО КРАТУНАТА РАДЕФ!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Не думай бе!От небето като погледнеш пак ще бъдем дискотека!

113

Анонимен

преди 2 години

Правилната политика на Радев . За пет дни са починлаи 500 души от ковид, колкото от катастрофи за цяла година. Радев се страхува да излезе в пряк диспут с Герджиков, ако не знае предварително въпросите за да назубри отговорите. Идва Радевата зима. Спете спокойно слепци.

112

Анонимен

преди 2 години

Не построите ли АЕЦ "Белене", ставате една първобитна държава, без достатъчно и евтин ток , без конкурентна промишленост и добри заплати, с много разходи за домакинствата,учрежденията, учебните и други държавни заведения, транспорта, обществото,бизнеса, това е!

111

Анонимен

преди 2 години

Не построитре ли АЕЦ "Белене", ставате една първобитна държава, без достатъчно и евтин ток , без конкурентна промишленост и добри заплати, с много разходи за домакинствата, учрежденията, учебните и други държавни заведения, транспорта, обществото, това е!

110

Анонимен

преди 2 години

Хм, още от времето на "Прехода", та до ден днешен, когато най-сетне стигнахме до върховете на Мутро-Демокрацията (форма на управление при която либералната Мафия си има държава), единствента поставена цел пред мафиотският ни политически "елит" е била - Граби награбеното от другите кланове и съдери колкото може повече кожи от плебеите! За 30 години "демокрация" в Бг, преживяхме Два фалита с Две национални катастрофи! Преизпълнихме "плана"!!!

109

Хехе

преди 2 години

А,че откъде знаеш?С неправилните политики досега имахме ток,имахме газ, пелети, въглища! По-добре да се върнем към тях,отколкото да се правим на "зелени" светци! Че както сме я подкарали, ще преминем на зелена паша..

108

гнус червена

преди 2 години

ти ли ще определяш политиката тогава по добре да хващаме сопите и да ви изметем

107

ЬЬЬ

преди 2 години

Досега всеки нов управляващ определя предишните като недалновидни и престъпни, а в същото време всички големи акули продължават да крадат от тази прословута енергетика,докато дойдат новите управляващи и всичко да си продължи по старому. Дали ще имаме ток е много важно,но по-важното е дали ще имаме пари да си го заплащаме,защото ако не можем ще е все едно дали имаме или нямаме.