88

Анонимен

преди 3 месеца

Да се изчегъртат сами това е върхът на сладоледа. Що за юрист трябва да си за да го допуснеш???

87

Анонимен

преди 3 месеца

Йоло Денев знае как да си подаде документите, ЦвъЦвъ знае, а корифеите на правото не могат да следват текст написан в закона!

86

Би

преди 3 месеца

Този като го видя и ми се повр-ъща!!!!! Всички могат да си подадат документите както трябва само този с електронен подпис. Аре фъс от хоризонта БИВШ ГЕРБАДЖИЯ!!!!!!!

85

Анонимен

преди 3 месеца

Божкееее и тези некадърници искат да правят съдебна реформа????? Подписали електронно документ и го разпечатали!?!?!? Като е лист хартия, вече не е електронен, какъв електронен подпис на физически лист хартия! После го изпратили по мейла, ама в 18:02 минути, при положение че срокът изтича в 17:00 часа! Преди това се пробвали пак, но не от мейла, който сами са посочили, като официален канал за кореспонденция!!!!

84

Р.Р.

преди 3 месеца

Христо, пий една студена водица и кажи на твоите хора да гласуват за ПП, щото ДБ няма да могат да се явят на изборите, по технически причини.

83

ДОГАН, ДПС, ТУРЦИЯ

преди 3 месеца

КОМАНДВАТ ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА

82

123

преди 3 месеца

А какво направи ЦИК и РИК когато се правеха предизборни кампаний на турски?А когато от турция бяха показани видеоклипове на секций в които 1 говорещ български да им превежда/попълва деклараций на турчетата?А какво направиха тези цик рик и микмик когато целенасочено се чупеха машините за гласуване, за да мине всичко с бюлетини , защото избирателите не разбират грам български?

81

Анонимен

преди 3 месеца

1-2 години ще гледаме агония на умиращи червени феодални старци в политиката

80

Анонимен

преди 3 месеца

РАЗБРАХМЕ БЕ, ВАЖНО БИЛО СЪЗДАНИЯТА НА ДС-МУТРИ КИРО И АСЕНЧО ДА СПЕЧЕЛЯТ И ЗАТОВА СЕ УДРЯ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ДЪРТИТЕ ЧЕРВЕНИ ВАМПИРИ ПЪРВО СЕ ПОДСИГУРИХА КАТО ГЛАСУВАХА ПЕНСИИТЕ СИ. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ, НИТО ТЕХНИТЕ ИНФИЛТРАТИ НА ЗАПАД, НИТО ЛЪЖИ. ДЕМОКРАЦИЯТА ИДЕ СЪС СТРАШНА СИЛА. ЦУНАМИТО ПОМИТА ВСИЧКО ЧЕРВЕНО И ПРОРУСКО.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Радев игре мръсно и удря лошо.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Потомственият лентяй Христо Бойкикев хвърля къч.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Ице ако беше подкрепил Радев, а не да издигаш собствен кандидат и да му вгорчаваш живота, нямаше да ги имаш тези проблеми с ЦИК.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата тази работа е да се прелеят гласовете от ДБ към ПП. Все пак Петков и Василев са протежета на президента, а той организира изборите и ръководи ЦИК.

75

Анонимен

преди 3 месеца

КОЙ Е ТОЗИ НАРОД ДЕТО ВСЕ ГЛЕДА ДА ПРЕЦАКА ДРУГИТЕ И ВСЕ ПРЕЦАКАН СИ ХОДИ?

74

Анонимен

преди 3 месеца

Айде пак ГЕРБ им виновни. Нали първата ви работа в 45 парламент бе да смените ръководството на ЦИК и да приемете нов изборен закон. Ама май това го забравихте?? Не ви помогна много а?

73

Анонимен

преди 3 месеца

БОЙКО БОРИСОВ СИ ОТИДЕ КАТО ТОДОР ЖИВКОВ

72

Состин

преди 3 месеца

До АнонименБаце а да си пиете хапчетата редовно, че нещо нямата изречение без Борисов да ви е виновен. Да ти напомня само че ЦИК бе разтурено и назначено от Радев , миндилова, Славчовци и те тоо убавец на снимката. Това че вашата групичка идеоте ще си извадите очите го видвхме вече на два тура.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Пак номера а ла Росенец.

70

анонимен

преди 3 месеца

Леви и десни определят другите като мутри. Всички партии са произлезли от БКП, всички партии са мутрински. Всички партии или членове в тях са участвали в правителства. Всички патрии са виновни за сиромашията и корупцията. Започва голямата предизборна измама. ДБ ще се яви на изборите на куц крак.

69

Кире

преди 3 месеца

Аз съм член на конкурентна патия, но не мисля че трябва с подобни приоми да се отстранява конкурент. ЦИК РИК и всички знайни и незнайни хрантутняци лежащи на нашите данъци да се вземат в ръце и да се стегнат. Че нещата вървят към саморазправа.