Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Централната избирателна комисия се готви да осакати участието на  „Демократична България – Обединение“ в изборите за 47-о Народно събрание.

Още по темата

След отказа за регистрация на листата на „Демократична България“ в Стара Загора заради подадени документи с електронен подпис, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията на листите ни в още 7 МИР-а, където документите също са подадени с електронен подпис, съобщиха от пресцентъра на ДБ.
 
„Потъпквайки правото, партиите на статуквото започват открита война чрез своите представители в ЦИК и РИК срещу „Демократична България“. Това е  безпрецедентна атака срещу законността и модернизацията на страната, за която от години се борим“, посочват от ДБ.

„Демократична България“ ще търси възстановяването на справедливостта в съда.

Призоваваме всички демократи в България да не допуснат опорочаването на парламентарните избори! Не можем да допуснем избиратели да бъдат лишени от избирателни права! Не можем да останем безучастни, когато се гаврят с демокрацията!“, категорични са от политическата сила.


 

Коментари Напиши коментар

169

Зозо

преди 1 ден

Червените десни от Дай България едни документи не могат да подадат, България щели да управляват?!? Резил!!! :))))))) И да им припомня: Карадайъ ще има повече гласове от Лузър Панов :)))))))))))))))))))))))))))

168

Патриот

преди 1 ден

Г-н Иванов нали се борим за върховенството на закона това важи за всички в това число и за ДБ.

167

Анонимен

преди 1 ден

Във времена на интернет, мобилни комуникации и блокчейн, ако искаш да обжалваш акт от КАТ, трябва да отидеш лично и да си загубиш поне един ден, а те тръгнали с електронен подпис да минават в държава за която са похарчени 2 милиарда за електронно управление, но резултатите са ясни. Как не ги е срам.