168

Зозо

преди 3 месеца

Червените десни от Дай България едни документи не могат да подадат, България щели да управляват?!? Резил!!! :))))))) И да им припомня: Карадайъ ще има повече гласове от Лузър Панов :)))))))))))))))))))))))))))

167

Патриот

преди 3 месеца

Г-н Иванов нали се борим за върховенството на закона това важи за всички в това число и за ДБ.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Във времена на интернет, мобилни комуникации и блокчейн, ако искаш да обжалваш акт от КАТ, трябва да отидеш лично и да си загубиш поне един ден, а те тръгнали с електронен подпис да минават в държава за която са похарчени 2 милиарда за електронно управление, но резултатите са ясни. Как не ги е срам.

165

Анонимен

преди 3 месеца

В другите 7 района, документите им сигурно са приемани от представителя на ДБ и той се е грижел, всичко да мине метър. Кой знае, може би това е капан за бъдещо анулиране на изборите от страна на ДБ, ако се провалят със съставянето на кабинет или е без тях. Но нещо се е объркало в Стара Загора.

164

Бай Хъ

преди 3 месеца

Надявам се и 23-ти, 24-ти, 25-ти МИР в София да са подали хартии без подпис. Тоа глиган ще го линчуват бившите му избиратели

163

Анонимен

преди 3 месеца

ИЗКЛЮЧЕТЕ МИРЧЕВ-ЕЛЕКТРОННИЯ ОТ ДБ ЗАЩОТО ТОЙ ПО НЕЧИЯ ПОРЪЧКА ВИ Е РАЗСИПАЛ ЛИСТИТЕ .

162

а

преди 3 месеца

Абе другорю Ристе, не е проблем електронния ти подпис, а неандерталската постъпка с него! Електронен подпис подписва документ и този документ се подава по ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ до получанеля! А ВИЕ НЕАНДЕРТАЛЦИ сте подали в 5 без 10 НАПЕЧАТАНА ХАРТИЯ с електронен подпис, КОЕТО нищо не може да удостовери!!!!!!!!!! САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ!!!

161

Анонимен

преди 3 месеца

ТОВА ДБ СА ГО НАПРАВИЛИ НАРОЧНО, НАРИЧА СЕ ПРЕЛИВАНЕ НА ГЛАСОВЕ. КАКТО ДПС И ТРИФОНОВ СИ ПРЕЛИВАТ.

160

:-)

преди 3 месеца

Нека каже Бойкикев защо си подаде оставката като министър ама наистина? Питайте по този въпрос Емануил Йорданов, той знае и дано каже хахаха.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Единствено хубаво на продължаваме подмяната е, че проамериканска партия ще обере гласовете на де - би ли те гласували за протурската на слави депесара.

158

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 3 месеца

ГОСПОДА ОТ ПАРТНЬОРСКИТЕ ПОСОЛСТВА - ПЪРВО СЕ ИЗВИНЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ ГО СЪСИПАХТЕ С ЛОЙКО И ЦАР СИМЕОН ПОСЛЕДНИ, ПА ТОГАВА СЛЕДВАЩИЯ КУКЛЮ НИ ФЪРГАЙТЕ ДА НИ ЯХА.

157

Анонимен

преди 3 месеца

ПОРЕДНАТА ПОСТАНОВКА В ПОЛЗА НА ЛОБИСТИТЕ НА МИНИСТЕР КИРЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА.

156

Анонимен

преди 3 месеца

ДБ са бита карта. Вече няма да гласувам за тях. ПП печелят симпатии и промяната трябва да продължи.

155

Анонимен

преди 3 месеца

какво може да се очаква от адв. без лиценз? Колкото аз знам правото, толкова и Бойкикев

154

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

Това е отмъщението на подлият и злобен фигурант заради отказа на ДБ да го подкрепи за втори мандат и издигане на собствена кандидатура. Това е втори негов удар срещу ДБ след партията на харвардските шмекери Кирчо и Кокорчо, които отмъкнаха една трета от електората на "градските десни".

153

Лизан Патков

преди 3 месеца

,,Коалицията ще търси възстановяването на справедливостта в съда" - Съдът ще заседава на 15.11.2021г.

152

Мнение

преди 3 месеца

Въпросът тук е, не защо РИК в Ст.Загора не ги допуснала с нередовни документи, а защо в жстаналите 7 района са ги допуснали с нередовни документи. Трябва да си слабоумен да разпечаташ подписан с ПИК документ и да го носиш на хартия .... не са ги регистрирали защото са слабоумни.... нищо положително не мога да си помисля, ако вякой ми се легитимира по този начин

151

Чай ся

преди 3 месеца

Въпроса не е някой съботира или не! Нито в кой век сме! Въпроса е какво изисква закона и ДБ дали са го спазили?Ако закона изисква подаване с пощенски гълъб - го правите!Защото имахте достатъчно време да промените този закон, а се занимавахте с охраната на Гешев!!!

150

Ха-ха

преди 3 месеца

Язък, че лидерът им е с богат юридически опит. Бил е министър на Бойко.

149

от плажа

преди 3 месеца

ицко само се жалва :) да сте чули нещо друго от него ?