143

Зозо

преди 2 години

Червените десни от Дай България едни документи не могат да подадат, България щели да управляват?!? Резил!!! :))))))) И да им припомня: Карадайъ ще има повече гласове от Лузър Панов :)))))))))))))))))))))))))))

142

Патриот

преди 2 години

Г-н Иванов нали се борим за върховенството на закона това важи за всички в това число и за ДБ.

141

Анонимен

преди 2 години

Във времена на интернет, мобилни комуникации и блокчейн, ако искаш да обжалваш акт от КАТ, трябва да отидеш лично и да си загубиш поне един ден, а те тръгнали с електронен подпис да минават в държава за която са похарчени 2 милиарда за електронно управление, но резултатите са ясни. Как не ги е срам.

140

Анонимен

преди 2 години

В другите 7 района, документите им сигурно са приемани от представителя на ДБ и той се е грижел, всичко да мине метър. Кой знае, може би това е капан за бъдещо анулиране на изборите от страна на ДБ, ако се провалят със съставянето на кабинет или е без тях. Но нещо се е объркало в Стара Загора.

139

Анонимен

преди 2 години

ИЗКЛЮЧЕТЕ МИРЧЕВ-ЕЛЕКТРОННИЯ ОТ ДБ ЗАЩОТО ТОЙ ПО НЕЧИЯ ПОРЪЧКА ВИ Е РАЗСИПАЛ ЛИСТИТЕ .

138

а

преди 2 години

Абе другорю Ристе, не е проблем електронния ти подпис, а неандерталската постъпка с него! Електронен подпис подписва документ и този документ се подава по ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ до получанеля! А ВИЕ НЕАНДЕРТАЛЦИ сте подали в 5 без 10 НАПЕЧАТАНА ХАРТИЯ с електронен подпис, КОЕТО нищо не може да удостовери!!!!!!!!!! САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ!!!

137

Анонимен

преди 2 години

ТОВА ДБ СА ГО НАПРАВИЛИ НАРОЧНО, НАРИЧА СЕ ПРЕЛИВАНЕ НА ГЛАСОВЕ. КАКТО ДПС И ТРИФОНОВ СИ ПРЕЛИВАТ.

136

:-)

преди 2 години

Нека каже Бойкикев защо си подаде оставката като министър ама наистина? Питайте по този въпрос Емануил Йорданов, той знае и дано каже хахаха.

135

Анонимен

преди 2 години

Единствено хубаво на продължаваме подмяната е, че проамериканска партия ще обере гласовете на де - би ли те гласували за протурската на слави депесара.

134

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГОСПОДА ОТ ПАРТНЬОРСКИТЕ ПОСОЛСТВА - ПЪРВО СЕ ИЗВИНЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧЕ ГО СЪСИПАХТЕ С ЛОЙКО И ЦАР СИМЕОН ПОСЛЕДНИ, ПА ТОГАВА СЛЕДВАЩИЯ КУКЛЮ НИ ФЪРГАЙТЕ ДА НИ ЯХА.

133

Анонимен

преди 2 години

ПОРЕДНАТА ПОСТАНОВКА В ПОЛЗА НА ЛОБИСТИТЕ НА МИНИСТЕР КИРЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА.

132

Анонимен

преди 2 години

ДБ са бита карта. Вече няма да гласувам за тях. ПП печелят симпатии и промяната трябва да продължи.

131

Анонимен

преди 2 години

какво може да се очаква от адв. без лиценз? Колкото аз знам правото, толкова и Бойкикев

130

Лизан Патков

преди 2 години

,,Коалицията ще търси възстановяването на справедливостта в съда" - Съдът ще заседава на 15.11.2021г.

129

Мнение

преди 2 години

Въпросът тук е, не защо РИК в Ст.Загора не ги допуснала с нередовни документи, а защо в жстаналите 7 района са ги допуснали с нередовни документи. Трябва да си слабоумен да разпечаташ подписан с ПИК документ и да го носиш на хартия .... не са ги регистрирали защото са слабоумни.... нищо положително не мога да си помисля, ако вякой ми се легитимира по този начин

128

Чай ся

преди 2 години

Въпроса не е някой съботира или не! Нито в кой век сме! Въпроса е какво изисква закона и ДБ дали са го спазили?Ако закона изисква подаване с пощенски гълъб - го правите!Защото имахте достатъчно време да промените този закон, а се занимавахте с охраната на Гешев!!!

127

Ха-ха

преди 2 години

Язък, че лидерът им е с богат юридически опит. Бил е министър на Бойко.

126

от плажа

преди 2 години

ицко само се жалва :) да сте чули нещо друго от него ?

125

реалист

преди 2 години

До 127. Нещо яко си се объркал. БТВ от една година стана най-антигербаджийската телевизия. А тези ялови призиви кого да игнорираме и кого да подкрепим си ги наври отзад, никой няма да ти обърне внимание. Ти, като искаш, настъпвай пак мотиката с новите измамници.

124

Анонимен

преди 2 години

Тези станаха за голям резил. Бойкикев върви да питаш луна как да си подадеш документите. Дипломата са му я дали по комунистическа линия.