109

НЯКОГА на ДПС

преди 1 месец

НЕЩО ДА НЕ Е БИЛО НАРЕД ?! САМО ПИТАМ ДЕ ...

108

Анонимен

преди 1 месец

Демократичната общност ще превъзпита българската склонност към мръсни номера.

107

Анонимен

преди 1 месец

ГОЛЯМ РЕВ СРЕЩУ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА ОКАЗВАТ СЪПРОТИВА!

106

Бай Хъ

преди 1 месец

Малеее не ми се мисли кво ги чака тия ако и в София са се регистрирали за изборите с електронни подписи на хартия! Май вай ай ай ай....

105

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ

104

Анонимен

преди 1 месец

руския фигурант бойко се оказа същия шмекер като бсп и дпс

103

гласоподавател

преди 1 месец

Работата не бива да се оставя за последният възможен ден и час. Ако си бяха пуснали документите по рано щяха да имат време да пратят подписан ръчно вариант и да ги приемат. Това да е за урок на всички, който оставят всичко за последният момент.

102

ПИНОКИО на СНИМКАТА

преди 1 месец

защо гледа така изненадано > че нали той също подкрепи промяната в ИК която даде на Доган 121 секции в Турция. Ето сега "благодарността" на коварното ромче от Пчеларово

101

руский фигурант

преди 1 месец

ДБ се оказаха същите шмекери като киро харварда. спазвайте закона бе мошеници! Леле Бойко просто ще ви размаже на изборите може и 50% да вземе, на народа му писна

100

3

преди 1 месец

Това ако не е схема на скрита реклама за ДБ. Вече бяхме забравили за тях!

99

Маджо

преди 1 месец

Какъв юрист си бе Ице, а искаш съдебна реформа да правиш???

98

Анонимен

преди 1 месец

Електрония подпис е криптировка по специален логаритъм. Използва се за защита на цифрови документи, софтуер.. за да докажеш че са твоя собственост. Той няма графично изображение. Тия направо счупиха ***. Другия път да пробват да се регистрират с паролата за Wi-Fi.

97

ДБ, сър

преди 1 месец

Убава работа, но ДБалска... Един свестен юрист поне нямате ли?

96

Бай Хъ

преди 1 месец

Не може да сложиш електронен подпис на хартиен документ. Може да подпишеш електнронно само файл съдържащ документа в електронен формат. Тоя бие по тъпотия наследника си Барни Ръбъл с "джуркането" на файловете. Ся и ако другите седем са на хартия, и ЦИК и съда ще го пратят в нокаут още в първи рунд.

95

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам, че от ДБ са били толкова наивни. Може би гафа е направен нарочно за да замажат конфуза с Лозан Панов. Сега се чудят как да се измъкнат, ами преди да предложат Панов да кандидат президент да бяха попитали собствените си членове. А се готвеха да управляват. Каквото сам си сътвориш никой не може да ти го причини.

94

...

преди 1 месец

Сценарият от изборите за БФС ще се приложи и в изборите за НС и президент.Сценаристите и методите са едни и същи...

93

123

преди 1 месец

Герджиков е с връзки с дпс през "новото време".Л.Панов го закрепи дпс на власт, говори за коалиция с тях, а гроб са се взели с дпс отдавна.БСП бяха на власт с дпс,Слави е пионка на дпс.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ама нашите тикви тепърва ще откриват топлата вода....

92

Н1

преди 1 месец

Наско бадева се топорчи тая сутрин по НОВА. "Дайте да видим как да оправим държавата, не мъ занимавайте с конспирации", вика, по повод нещо за Лозан. Голям демократ, излъга ни за гимназията в Кулата.

91

Nobody

преди 1 месец

Не плачи Ристе, нал вие помогнахте да се смени изборния закон. Значи електронно гласуване може, ама иначе електронен подпис не се признава."Умните" и "красивите" си го докарахте това, ше си сърбате попарата.Да се върне веднага гласуването с бюлетини.

90

Анонимен

преди 1 месец

Преди време Ристьо лодкаря се надяваше Перков и Василев да се включат към ДБ за да се явят на изборите. Ама днес май той ще ги моли да го включат в листите на ПП за да се яви на изборите. Виж как се завърта колелото на съдбата..