83

гласоподавател

преди 2 години

Работата не бива да се оставя за последният възможен ден и час. Ако си бяха пуснали документите по рано щяха да имат време да пратят подписан ръчно вариант и да ги приемат. Това да е за урок на всички, който оставят всичко за последният момент.

82

руский фигурант

преди 2 години

ДБ се оказаха същите шмекери като киро харварда. спазвайте закона бе мошеници! Леле Бойко просто ще ви размаже на изборите може и 50% да вземе, на народа му писна

81

3

преди 2 години

Това ако не е схема на скрита реклама за ДБ. Вече бяхме забравили за тях!

80

Маджо

преди 2 години

Какъв юрист си бе Ице, а искаш съдебна реформа да правиш???

79

Анонимен

преди 2 години

Електрония подпис е криптировка по специален логаритъм. Използва се за защита на цифрови документи, софтуер.. за да докажеш че са твоя собственост. Той няма графично изображение. Тия направо счупиха ***. Другия път да пробват да се регистрират с паролата за Wi-Fi.

78

ДБ, сър

преди 2 години

Убава работа, но ДБалска... Един свестен юрист поне нямате ли?

77

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, че от ДБ са били толкова наивни. Може би гафа е направен нарочно за да замажат конфуза с Лозан Панов. Сега се чудят как да се измъкнат, ами преди да предложат Панов да кандидат президент да бяха попитали собствените си членове. А се готвеха да управляват. Каквото сам си сътвориш никой не може да ти го причини.

76

...

преди 2 години

Сценарият от изборите за БФС ще се приложи и в изборите за НС и президент.Сценаристите и методите са едни и същи...

75

123

преди 2 години

Герджиков е с връзки с дпс през "новото време".Л.Панов го закрепи дпс на власт, говори за коалиция с тях, а гроб са се взели с дпс отдавна.БСП бяха на власт с дпс,Слави е пионка на дпс.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, ама нашите тикви тепърва ще откриват топлата вода....

74

Н1

преди 2 години

Наско бадева се топорчи тая сутрин по НОВА. "Дайте да видим как да оправим държавата, не мъ занимавайте с конспирации", вика, по повод нещо за Лозан. Голям демократ, излъга ни за гимназията в Кулата.

73

Nobody

преди 2 години

Не плачи Ристе, нал вие помогнахте да се смени изборния закон. Значи електронно гласуване може, ама иначе електронен подпис не се признава."Умните" и "красивите" си го докарахте това, ше си сърбате попарата.Да се върне веднага гласуването с бюлетини.

72

Анонимен

преди 2 години

Преди време Ристьо лодкаря се надяваше Перков и Василев да се включат към ДБ за да се явят на изборите. Ама днес май той ще ги моли да го включат в листите на ПП за да се яви на изборите. Виж как се завърта колелото на съдбата..

71

Анонимен

преди 2 години

Да се изчегъртат сами това е върхът на сладоледа. Що за юрист трябва да си за да го допуснеш???

70

Анонимен

преди 2 години

Йоло Денев знае как да си подаде документите, ЦвъЦвъ знае, а корифеите на правото не могат да следват текст написан в закона!

69

Би

преди 2 години

Този като го видя и ми се повр-ъща!!!!! Всички могат да си подадат документите както трябва само този с електронен подпис. Аре фъс от хоризонта БИВШ ГЕРБАДЖИЯ!!!!!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Божкееее и тези некадърници искат да правят съдебна реформа????? Подписали електронно документ и го разпечатали!?!?!? Като е лист хартия, вече не е електронен, какъв електронен подпис на физически лист хартия! После го изпратили по мейла, ама в 18:02 минути, при положение че срокът изтича в 17:00 часа! Преди това се пробвали пак, но не от мейла, който сами са посочили, като официален канал за кореспонденция!!!!

67

Р.Р.

преди 2 години

Христо, пий една студена водица и кажи на твоите хора да гласуват за ПП, щото ДБ няма да могат да се явят на изборите, по технически причини.

66

123

преди 2 години

А какво направи ЦИК и РИК когато се правеха предизборни кампаний на турски?А когато от турция бяха показани видеоклипове на секций в които 1 говорещ български да им превежда/попълва деклараций на турчетата?А какво направиха тези цик рик и микмик когато целенасочено се чупеха машините за гласуване, за да мине всичко с бюлетини , защото избирателите не разбират грам български?

65

Анонимен

преди 2 години

1-2 години ще гледаме агония на умиращи червени феодални старци в политиката

64

Анонимен

преди 2 години

РАЗБРАХМЕ БЕ, ВАЖНО БИЛО СЪЗДАНИЯТА НА ДС-МУТРИ КИРО И АСЕНЧО ДА СПЕЧЕЛЯТ И ЗАТОВА СЕ УДРЯ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ДЪРТИТЕ ЧЕРВЕНИ ВАМПИРИ ПЪРВО СЕ ПОДСИГУРИХА КАТО ГЛАСУВАХА ПЕНСИИТЕ СИ. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ, НИТО ТЕХНИТЕ ИНФИЛТРАТИ НА ЗАПАД, НИТО ЛЪЖИ. ДЕМОКРАЦИЯТА ИДЕ СЪС СТРАШНА СИЛА. ЦУНАМИТО ПОМИТА ВСИЧКО ЧЕРВЕНО И ПРОРУСКО.