153

Анонимен

преди 2 години

Предните избори тук в Испания, гласувахме за Слави и той победи. Този път ще гласуваме за Петков и Василев. Предполагам, че те ще спечелят изборите, защото вота на Българите в чужбина е определящ. А този път от чужбина ще гласуваме за ПП.

152

Анонимен

преди 2 години

149 плашиш ни със саморазправа ли? Статията е за мнението на тоя Асенчо че щяли да станат първа сила. Явно не четеш щом заплашваш. И явно не осъзнаваш, че като говори за ПП, говори и за Кирил. Или той вече не е част от тая партия? Хайде биячо, прочети статийката и после ни кажи как с юмруци, заплахи за саморазправа и с нарушение на Конституцията ще докараш ново и законно правителство! Давай. Покажи ни като ни пребиете и смелите в Белене каква ще стане държавата.

151

Генерал

преди 2 години

Крайно време беше да почнем да строим технотронно общество, стига вече с тоя комунистически капитализъм . 30 ГОДИНИ СТИГАТ, ВРЕМЕТО Е НАШЕ!

150

Реалист

преди 2 години

Дойде един Месия с :Ще вискъсам ***, сега тези с Големите топки ще го разпорят!

149

До 138 Анонимен

преди 2 години

Добре де разбрахме че им кражби но защо мериш с двоен аршин.Като министър на икономиката в Служебното правителство през 2013 Асен Василев е отклонил 27 милиона което беше точно описано как е станало.Същия този човек който в България има имущество само една гарсониера в София през 2015 открива Офшорна фирма с основен капитал и 50000акции на негово име.Тази фирма е само една от многото в които е участвал и е въртял над 50милиона евро.Много кадърен човек закрил фирмата преди да стане Радев министър

148

Анонимен

преди 2 години

150, то и царя дойде в БГ и я източи за да си плати заемите към арабските принцове, та викаш що и на Асенчо да не му платим дълговете. А на Кирил вече ги платихме към албанската мафия. Абе богат народ сме, всеки мошеник може да дойде да краде от хазната, че да си плати дълговете. Я стига сме яли хайвер на закуска и бабите ни са миткали по света, да помогнем на изпадналите в беда да си платят дълговете. Само че докато го правим, все крадци ще идват да ни спасяват.

147

МИШО К.

преди 2 години

ако са ни преброили и сме 5 милиона, както твърди поредния ан.алфабет то тогава тези избори които бяха през април и през юли са здраво фалшифицирани с машинките, защото няма начин да гласуват 3 милиона, избирателната активност да е под 50%, а един милион са непълнолентните през 2021 година

146

До 148

преди 2 години

Никой не казва че всчико е било на ред, но ми омръзна от опорки които могат да бъдат лесно оборени с цифри стига да се научиш да ги четеш, нещо което явно ви липсва след като твърдите, че сме пет милона, ама то от човек с интелект на глухарче не може да се иска повече. НЕ искяах да обидя глухарчето.

145

Анонимен

преди 2 години

147 що за аналогия с 8 септември 1944? Искаш нещо да ни кажеш ли? Например, че интелигенцията ще бъде избита с куршум в главата? Или че говорещите няколко езика ще бъдат метнати в Белене и Скравена? Искаш да кажеш, че про сти комунисти ще заповядват на интелигентни хора, защото са с червена книжка? Та какво искаш да ни споделиш с тази аналогия?

144

чисто и просто

преди 2 години

Ако ги изберем, Василев ще се разплати с Англичаните с пари на българския данъкоплатец за да прекратят делото поради удовлетворяване на иска. Канадеца ще промени конституцията за да няма състав на престъпление и готово! И след това България ще се управлява от хора с чисто съдебно минало . . .

143

Анонимен

преди 2 години

ГЕБАВИТЕ, СТАТИЯТА Е ЗА КОКОРЧО, ОПОРКИТЕ ЗА КАНАДА СИ ГИ ЗАВРЕТЕ...ДА НЕ ПОЧВАМ ЗА ЦЦ...

142

Анонимен

преди 2 години

Я ДАЙ СТАТИСТИКАТА ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ УСПЕХИ НА ББ - КОЛКО БЯХМЕ ПРЕЗ 2010 ,ЧЕ СЕГА НИ ПРЕБРОИХА 5 МЛН???

141

Анонимен

преди 2 години

Радев може да поздравите още сега с победата. И не защото само лъжци са опонентите му, а главно, защото след толкова ровене и съчиняване на нови биографии - НИЩО ! НЕ Е КОРУМПИРАН! ПП - първи и след това се нареждат битите за трети път Герб...ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ Е ВСЕ ЕДНО ДА СИ КУПИШ ФАБРИКА НА 8 СЕПТЕМВРИ ! Зная, че на някои не им изнася, но свиквайте ! Ако сте кадърни кадри, няма да ви уволнят. Ако не се краде или поне по-малко щяхме да живеем много добре.Бойко сам си е виновен ! Провали се!

140

Анонимен

преди 2 години

КС доказа че е ненужен. Тия хора получават огромни заплати за да защитават Конституционния ред в държавата, а се оказа че не го правят. Защо да поддържаме съд, който не си върши работата? И първокурсник ще каже ясно, че Кирил е бил противоконституционен министър и че има явно потъпкване на върховния закон. Защо хора с по 30 г юридически стаж мълчат? Некадърни ли са или са корумпирани? Което и от двете да е, ясно е че вече няма КС. Унищожихте последния бастион на правото. Браво комунисти!

139

Анонимен

преди 2 години

ББ НАРУШАВАШЕ КОНСТИТУЦИЯТА - НЕ СЕ ЯВЯВАШЕ В НС, И КОМАНДВАШЕ ТОЙ, А НЕ НС!

138

До 134

преди 2 години

Вие или сте *** или не разбирате какво ви казват хората. Никой не упреква Петков, че е канадец, а че не СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА. И всеки може да сгреши, но когато си сгрешил ако си честен и си мъж излизаш и казваш, извинявайте сгрешил съм, а не да оспорваш Конституцията и да не я зачиташ. Как ще правиш правова държава ако не зачиташ Конституцията, това е като да правиш честен бизнес с лъжа. Няма бивши пяници и измамници и ако не сте го научили ще го научите по трудният начин като с Бареков.

137

Реалист

преди 2 години

Продължаваме подмяната-партия за наивници!Нищо добро не ни очаква с тези нереализирали се в чужбина Мошеници.

136

Анонимен

преди 2 години

За вас ще гласуваме Асене! Вие наистина сте за промяната! Казахте предостатъчно за разлика от Слави! И направихте доста! Ще ви подкрепим!-:) Успех!-:))))

135

МАКСИМ ГОРКИ

преди 2 години

е понеже сме НА ДЪНОТО, та за това 2/3 от българите ходят в Гърция по 3-4 пъти годишно, до Истамбул на пазар и зейпазар И Т.Н. и тъй нататък, някой да не си помисли за Слави

134

Сатир

преди 2 години

И-иоти, Явно се надате на машинките. Задължително броене на отрязаците.