133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не си разбрал, Канадеца е с двойно гражданство и е знаел, че нарушава Конституцията още преди назначението му за министър, което показва, че е лъжец и измамник. Като се разбра, че е нарушил Конституцията и чл. 313 НК започна да обвинява Конституцията...Конституцията била виновна, че е лъжец и измамник??? А, най-гнусни са вярващите лелки и платените ***, които подкрепят Канадеца и Кокорец Педалов, едните от старческо слабоумие, другите за пари... Ти от кои си???

132

Анонимен

преди 2 години

Хвърлих един поглед и не мога да повярвам хахах Какви хора сте останали в БГ не зная...Как един не се вълнува, абе как така Пеевски мултимилиардер излиза от нЕкакви кутии, това доведе до загуба на изборите в Чехия на Бабиш, Курц си подаде оставката....При нас колкото повече кражби излизат наяве ние ги кандидатираме да ни управляват. Ровиха за Борисов - нищо. Ами не е корумпиран и не се вписва..Балтов и ангелов - крали, хайде политици. Кирил бил канадфец, а Карадайъ какъв е??? Смях и позор! Срам

131

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно ако Асен беше министър в ЮК, а Кирил в Канада и сътворят глупостите с цените и срива на икономиката, както го направиха тук, дали щяха толкова нагло да говорят че искат да са първи? То и Слави говореше същото де, ама той поне си е наше селянче. А тия са с международни претенции. А ако Кирил нарушеше Американската Конституция дали щеше да се хили така или вече щеше да е с раирана пижама в Гуантанамо? Само питам!

130

До 129

преди 2 години

Ок Средна заплата януари 2010 614 лв, => 2107 г 995 лв по данни НСИ за 2019 още няма ясни данни. Цена на Жилище в София Гео Милев 2010 г => 860 евро на кв. м. => 2019 1650 евро на кв. метър и няма жилища дори на зелено. Ами как се плащат такива цени сега ако си беден , ако си последен в Европа и т.н опорки. Не казвам че сме добре, ама стига само глупости как ГЕРБ ни докарал до дъното. Само комунистите ни докарават там и пак те сега с тези двамата ще ни докарат там. Ама вие не слушате.

129

НАДЗИРАТЕЛ

преди 2 години

Кокорчо не е лежал все още в английски затвор, тепърва ще лежи, ако не се откупи и за това драпа към голямата политика... пардон към големите пари

128

Анонимен

преди 2 години

КОКОРЧО ИМАЛ ОФШОРКА, ДОКАТО БИЛ В ЧУЖБИНА?Д А НЕ Е КРАЛ ДАНЪЦИ ОТ БГ БЕ, УМНИЦИ КАУНЕСТИ?

127

Анонимен

преди 2 години

ТА ВИКАШ КОКОРЧО В КОЙ АНГЛИЙСКИ ЗАТВОР ЛЕЖАЛ?

126

Ми добре

преди 2 години

Успех и дано намерите достатъчно от това, което търсите.

125

Анонимен

преди 2 години

До Аз пък чакам...Няма нужда да чакаш. КС забави решението си до момента, в който Канадеца стана кандидат за депутат, а Фигурантов кандидат за втори мандат... и вече имат имунитет.

124

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНАТА АТАКА КЪМ КИРЧО Е, ЧЕ Е КАНАДЕЦ! КАКВО БЕЗДАРИЕ! НЯМА С КВО...

123

Анонимен

преди 2 години

*** тея двамцата верно ли не са били в истинския харвард. аз се чудих как такива селски кестермета са ги допуснали и кой е ходатайствал и им е плащал масрафчето а те мили на некв самър скул или на някоя онлайн платформа се регистрирали... те за това и са таквиз шмекерчета на дребно, некадърници дошли да лочат тука на държавна копанкя. лъжци харвардски, покажете си дипломите бре.

122

Анонимен

преди 2 години

тоя другар гербер кара като *** през 1990 - фалба за БВП в сравнение с 1939..апропо лесно е д а се сравняваш с 2010 - световната депресия!

121

Анонимен

преди 2 години

Погледнете колко е разумна д-р Дариткова ! Разбра, че Герб е влак, който върви назад и трябва да си много болен мозък да заложиш на губещите. Герб никога повече няма да са монопол. Независимо на кое място са в изборите. Борисов е минало и ЕС И Вашингтон му го показаха ясно. Както показаха и на нас, че корупцията като наложен модел на управление, не се толерира.

120

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е Асене, но трийсетте Ви процента още не са програмирани в машините на Мадуро ... Ти кой го играеш от "Неопетнените", да не си Сивият червей с финансовите измами и офшарките си ... ?!

119

ДО 124

преди 2 години

МОЛЯ ДА НАПИШЕШ И СР.ЗАПЛАТА И ЦЕНАТА НА ЖИЛИЩАТА В 2010 И В2019, СЪЩО ТАКА!

118

Анонимен

преди 2 години

115 наричаш то луп хора, които показаха в медиите извънсъдебното споразумение на тоя крадец от снимката и наивно вярваш на човек който е ограбил партньора си. Щом е ограбил някой с който е имал договор, дали ще ограби теб, с който няма нищо? Или има? Който може да окраде онзи с който е работил рамо до рамо, ще окраде всеки един от нас. Онзи, който гази Конституцията, ще погази всеки закон. Запомнете го. И за Слави ви предупреждавахме, и тогава ни обиждахте. Но излезе, че сме прави.

117

harvardtutka

преди 2 години

ке направим българия канадата на балканите. мъшки бракове, да мога и аз малко да профитирам, права за баджанаците бежанци, да додат малко да опрашат момите, вие българите сте много импотентни. аз ходим събираме генгбенгъри и аз от бежанец кънтри клубовете из страната. като макяроня. големи, сърни, натопорени....да живее кралицата. и марк трудо, и той от нашите лево уклонени.

116

Анонимен

преди 2 години

АНТИ КАНАДЦИТЕ, АБЕ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ БЪЛГАРКАТА СТАЛИКНА БЕ?

115

хора внимавайте!

преди 2 години

Малко знаещите са по-опасни от незнаещите. Тези хубавци са завършили задочни курсове по интернет които са предназначени за запознаване с материята но не са академично образование просто защото не са завършили пълния курс на обучение. Това е нещо като базисните курсове на СофтУни, които след като завършат с определена оценка над 4,00 се допускат до Фундаменталния курс. А, след Фундаменталния курс има и курс за напреднали. За мен това са хора завършили ПУЦ на Харвард.

114

До 112

преди 2 години

Ако наистина сте собственик на фирма в което се съмнявам и ако боравите с числа, моля да ни напишета какъв е бил БВП на България през 2010 г. и каккъв е през 2019 г. Моля също така да ни напишете каква е била фирмената задлъжнялост в тези две години. Моля да ни посочите данни колко километра пътища е имало пак в този период, моля да погледнете статистиката за покупателната способност на българина за този период, моля да ни кажете каква е била разликата в цените на жилищата тогава и сега. ОПОРКИ