173

Въпрос

преди 2 години

Кокорчо, а Спецов какъв ще го правим?

172

Анонимен

преди 2 години

Като сте толкова добре при Герб, защо идвате всички на тумби в София? Като ви попита човек и отговаряте, че при бай Тошо имало вода, пътища, лечебници и линейки....Значи Тодор Живков ви каза: Очаквате Демокрация, но ще получите див капитализъм ! Стойте си по родните места, нали сте добре ! И затова ли е виновен Радев или служебните???

171

Алооооу,

преди 2 години

До Анонимен До дон Кихот от Испания. Били сте си камшика от тук, пък се бъркате в живота на БЪЛГАРИТЕ.С избора ви за татуирания гологлав нар коман, таковАхте майката на цялата държава. Сега искате да продължите да се еbavате още, да си избиете комплексите. Бъдете щастливи в новите си "родини", където не ви бръснат за джанки.Направете си едно виртуално "BG", както обичате да казвате и си играйте на избори.Аз и семейството ми сме си тук и се гордеем с това.Този път нема да ви минат номерцата.

170

Анонимен

преди 2 години

Смятам да гласувам за ПП. Поне са нови хора, омръзна ни едни и същи мутри в парламента. А знаеш ли пък може да се окажат читави. Виж ако не бяхме гласували за Слави, нямаше как да разберем, че нестава за политик. И още щяхме да му вярваме.

169

Реалист

преди 2 години

Българино заблуден!!! Какво очакаш от хора за който конституцията е дюкянджийски тефтер???

168

Анонимен

преди 2 години

Аз пък предпочитам "канадци" с български имена да ме управляват, отколкото българи с по две родини !

167

До 159 Анонимен

преди 2 години

Браво значи след като 2 пъти гласувахте за ИТН и Слави ни оправи така че България върви към енергийна и икономическа криза сега ще ни изберете Кирчо и Кокорчо.С новата партия ПППП (Прокопиев плаща повече от Пеевски) някой хора ще усвоят така бленуваните 80 милиарда които трябва да дойдат по Плана за възстановяване и тези по Новия програмен период до 2026.И после ще се смеете на тези 5 милиона *** които стоим все още в България и се борим да оцелеем от грабежите на Кръга Капитал последните 15г

166

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

ИСТИНАТА: този път, ще-не ще, българинът ще гласува със сметките за ток и с касовите бележки от магазина. Е, няма как... Който прави изборни прогнози, без да отчита този факт, много ще се обърка, ама наистина много, както демонстрират социолозите на 1-о четене. Обаче накрая винаги идва кръчмаря. Да съм казал нещо неправилно???

165

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ЯДЕТЕ ЛОКУМИ И БАКЛАВИ !!!

164

Берач от Испания

преди 2 години

Когат донеса пачката в България, никой не ми казва че не трябва да гласувам, а си предлагата услугите на драго сърце. Що тъй?

163

Анонимен

преди 2 години

Изборите ще покажат...АКО ЧОВЕК ИМА СИВ ЦВЯТ В ГЛАВАТА СИ, НА ТАКЪВ ЧОВЕК ЖИВОТА МУ Е ЦВЕТЕН !!!

162

1280

преди 2 години

159ти на вас нали Доган ви казва за кого да гласувате?

161

Капан за наивници

преди 2 години

Ни се обръщаме към "честните и почтените", доверете ни се ! Ние ще ви излъжем най-добре! Както Кирето пресуши язовирчето, така и и държавата ще пресушим! Ние го можем, доказали сме че дори и да ви оберем,дори и да ви излъжем, ще го направим сладко, с усмивка!П.П./Перверзията Продължава/

160

Анонимен

преди 2 години

тези от Испания, които на миналите избори гласували за Слави, а сега щели да глаДуват за *** и кокорчо питам ... на следващите избори за КОЙ друг ще глаДувате

159

Карамфилов

преди 2 години

Аз ще гласувам за този клоун, нека понапълни малко и той чекмеджетата. Банкянския Асфалт Чекмеджян паша се ояде предостатъчно.

158

The Priest

преди 2 години

До АнонименЧужбинския внимавайте за кого ще гласувате щото от вашите гласувания си патим вече 30 години докато вие си миете чиниите и берете ягодите отстрани.

157

Факт

преди 2 години

Кокорчо, ти не искаш да се състезаваш, защото не можеш ! Показа го с идиотските си финансови игрички на гърба на пенсионерите ( обещаха 120 лв. , но дадоха 70) ! Ако така явно крадеш, за какво състезание ломотиш ? Ти си и ще си останеш дребен далавераджия с международен опит. Избягал си от пореследване извън България и искаш да опразниш нашите джобове , за да си платиш магариите навън !!!

156

Анонимен

преди 2 години

159 вече знаем. От 6 месеца никой в БГ вече не вярва че в чужбина е елита на нацията. Вече знаем, че там е изметта. Това, че пак ще го докажете за 3ти път не ни изненадва вече. Хубавото е, че вече знаем че истинските врагове на българската държава са българите живеещи извън нея, в която държава се сетиш, кеф ти Турция, кеф ти Англия. Та както казах, никаква изненада. Това е все едно да се изненадаме, че турците гласуват за ДПС! Ха ха. Родотстъпника гласува за себеподобен.

155

1280

преди 2 години

На ококорени пенддели определящи кой е почтен и кой не не вярвам. Като сложим и другарчето му с фалшивите диплома и гражданство вече ми се повръща. А като прибавя и журналистическата сервилност, с която ни заливат покрай тези двама гладни плъхха съвсем се разстройвам.

154

Анонимен

преди 2 години

157, с електрически коли? При тая цена на тока? И строени от албанци? Верваш ли си пич?