27

Сата НАТО

преди 2 години

Залети сме от COVID-19 и от пациенти с вирусни оплаквания. ----///----- Тоест, проблемът е сезонният грип, а не ковид-19.

26

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се отказва болнична помощ на неваксинирани !!!!!Като много лаят да се лекуват сами !Лекарите им виновни,СЗО им виновно,Борисов им виновен,Кацаров им виновен,Бил Гейтс им виновен,медиите им виновни.Нямало ковид,нямало пълни болници,нямало смъртност.ОК ,спирайте им здравните права по ковид пътека и ги обезпечете процентно от здравните осигуровки и да млъкват!Омръзна ми да слушам разни комплексари немокаятни,цял живот робували и блъскали на смени да ми обясняват микробиология

25

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да казвате и да правите никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига проклети просязи дано да горите в ада проклети убийци

24

Е, па йедно вриме

преди 2 години

Па е имало болестИ, ама са изчезвале. Така ква е таквази нахална? Викам да си оди и тя, ама дядо Господ както реши.

23

Стършел

преди 2 години

До До стършел Дават ми право да твърдя, че експерименталните псевдоваксини са безумно вредни и смъртоносни, примерно десетки хиляди РЕГИСТРИРАНИ умрели след "ваксиниране" стотици хиляди РЕГИСТРИРАНИ тежки странични ефекти, включително десетки хиляди трайни инвалидности, множество изследвания за директно причинени сърдечни заболявания от експериментите и тн. Но ковиваксър *** не чете, не се информира. Само медиите са източник на информация за него.

22

123

преди 2 години

В момента мои трима близки познати са болни с напълно завършен имунизационен процес. Кой знае още колко са зарази ли около себе си, защото като са ваксинирани са "безсмъртни".... Е защо са болни и забрани, когато са ваксинирани????!!!!!

21

Paradox

преди 2 години

То и Кунчо е със сертификат ама се самоизолирал? Нещо да каже по въпроса докторчето.

20

Швейк

преди 2 години

До Бay - Айде и старшинката на ***-бригадата си пусна дежурното еднотипно мнение.

19

Бай х.й

преди 2 години

Кой е обявил край на пандемията бе лиолио? И смотаните сертификати, с какво точно помагат ако не си ***?

18

Анонимен

преди 2 години

От утре почва голямото лежане на даскалята,че се преумориха,три седмици работа не е шега. Скимтяха за пари по родителските срещи и сега почивка. А да се препаратизират истеричките нито дума,мълчат като директор за далавери.

17

До стършел

преди 2 години

Я ни обясни защо са вредни ?С какво ?Кое ти дава право да твърдиш това бе,гюле неграмотно ?Кой си ти бе ?С какво се занимаваш ?Можеш ли да се аргументираш ?Можеш ли да ни докажеш думите си ?4 милиарда сме ваксинирани.Какво се случи с нас ? Погледни статистиките за ефикастността нацваксината.Поглени на запад какво става ! Хората забравиха за К19,тук тепърва затваряме и даваме стотици жертви на ден от К19-ваксините му били отровни.Егати *** същества ...

16

Харабейшио

преди 2 години

Ваксините били единственото....Кучно харесва това! :)

15

Анонимен

преди 2 години

народа сам да си избира поробителя - ей това е демокрация

14

123

преди 2 години

А сертификат за всички останали задължителни доказано работещи ваксини, кога? Или само за тези, които очевидно не работят!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Той е дискриминационен. Нищо мотивиращо няма в дискриминационни мерки.

12

До 16

преди 2 години

Дай ни един истински според теб лекар ,който е срешу ваксинацията.Моля без онзи дементиралия 90 годишен французин,който казва,че ако при една ваксина има и един смъртен случай,тя трябва да се забрани.Абе,изредиха се хиляди лекари в Бг и чужбина -излязоха с имена и практики,които ви обясняваха надълго и нашироко всичко за ваксината.Тези хора са посветили живота си на медецината,а вие с лека ръка ги заклеймихте позовавайки се на бръщолевиците на разни инфлуенсъри и комплексирани профани във ФБ

11

Стършел

преди 2 години

Ето как може да се мотивират хората да се инжектират - ако експерименталните терапии работеха, и ако не бяха толкова вредни. И ако престанат да цензурират всяка негативна информация за псевдоваксините. И ако спрат да ни лъжат за всичко, свързано с тях. И ако спре безумната, натрапчива, агресивна пропаганда.

10

Рангел Чеканов

преди 2 години

''Той изрази възмущението си, че някои страни в Европа вече са обявили край на пандемията и се връщат към нормалния си начин на живот''-----Ами да обявим и ние КРАЙ и да се приключва............но има още доста парички за прилапванееее!

9

123

преди 2 години

И кои държави в Европа са казали, че са преборили пандемията??? Малоумно изказване на неуважаемия господин... Или са си затворили границите от сега и завинаги ??

8

Анонимен

преди 2 години

Този не е лекар, вие умишлено избягвате истинските лекари, за да не ви стинат фалшивата памдемия и не ви покажат истинките лица.