47

Анонимен

преди 2 години

Лудите се ваксинирахте, останахаме нормалните, ама искат да ни вкарат и нас в лудницата!

46

Анонимен

преди 2 години

С изнудване и рекет нищо няма да постигнете. Ще се поддадат малцина...

45

Анонимен

преди 2 години

Не , не може ;)

44

Светозар

преди 2 години

Кога се ваксинират у Факултето и кога се вакса Президента, тогава ще се мотивирам.

43

Джон

преди 2 години

Господин докторе, вие хипократова клетва да лекувате хората ли сте направили или да издевателствате психически над тях? Ех тези хонорари

42

Анонимен

преди 2 години

Може и да ги мотивира да начупят тиквите на пландемиците. Нищо не се знае.

41

Глъм

преди 2 години

И после ще си изпишете децата и внуците заминали с Ковид само посмейте.

40

Дедо

преди 2 години

Предполагам , че тоз използва думата " мотивация " шеговито , за да не употреби думата " принуда " .

39

Анонимен

преди 2 години

Тук американската пропаганда не върви. Зелените сертификати няма да мотивират никого. Просто ще откажат хората да ходят по кръчми и ще си пият у дома. А тия, които подкрепят въвеждането на тази простотия, ги чака звучене фалит.

38

Генерала

преди 2 години

Зеленият сертификат може и да не мотивира хората да се ваксинират!

37

Нане

преди 2 години

За радуващите зелени сертификати... Има зелени патрони...

36

.

преди 2 години

НЕ! Най-много да ги мотивира да ви напълнят джобовете за фиктивен такъв!

35

Плъх

преди 2 години

Какъв сертификат бе, амеби?Ние да не сме стока някаква? Явно вие сте ...Честито , роби ! Трябва да ви жигосат ,че ако забравите хартията да доказвате " произхода си" ...Бива страх , бива примиренческо мислене ...Утре ще ви кажат да се хвърлите от високо...Потече му носа на някой мишок - тича на доктор. Доктора го праща в болница ( взема пари за бройка ) и там вече е ясно - Ковид !!! Така не тъмночервени зони ами кафяви ще има ...Балъци , от свинята лебед не става ...

34

Обективен

преди 2 години

"Зеленият сертификат бил начин населението да се мотивира"?! А защо аз го виждам единствено, като начин населението да бъде принудено и да бъде оставено без избор...явно аз не разбирам техните "висши" подбуди как това е безмерно добро, но пък ние простоватите не можем да го осъзнаем!

33

Стършел

преди 2 години

До До стършел - Нали това казвам... Ковиваксър плоскоглав наивник никога нищо не е чул, не се е поинтересувал, само от днесбеге се информира и въоръжен с тази "информация" е шумен и агресивен. Отчайващо и противно.

32

Приказка за лека нощ

преди 2 години

Собственика на мойта фирма, ваксан с два Фазера, бил на изложба. Били около 20 човека, всичките ваксани. Сега са 10 болни, а началнико е карантина от днес. Ама до вчера вършал из офиса и пръскал зараза... Ко да ви кажа, ваксъри? Или го правите за много пари това пропагандиране или наистина природата ви е взела много от мозъчните клетки.

31

Ем

преди 2 години

До Сата НАТОНе думай! За пръв път се случва да има грипове през октомври... Догодина всички да се разболяват по списък равномерно през цялата година, да не натоварваме лекарите, че им се изхаби батерията от лекуване по телефона.

30

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (35) - Навит съм! Къде да се подпиша, че отказвам болнично лечение? Така или иначе не съм ходил на лекар от 20г... И след като сме на темата - нека започнат да отказват болнично лечение и на пушачите, алкохолиците, комарджиите, нездравословно хранещите се и т.н. Подкрепяш ли?

29

scott

преди 2 години

ше престанат да плащат от европа за ковида и болните ше изчезнат и тука - в миг.

28

До стършел

преди 2 години

Ти не си добре бе!Кви стотици хиляди бръщолевиш бе.В Швеция едно момиче почина след ваксинация с Модерна и веднага я спряха,докато не се изясни има ли връзка ваксината със смърта.Навсякъде се разгласи това.В Япония преди време също се бе случил инцидент с ваксина,спряха я и се обяви по всички мнения,по-късно се установи,че ваксината не е съпричастна.Къде ги четеш тия стотици хиляди жертви на ваксината.Ти чуваш ли се какви глупости дрънкаш бе.Счупете черупката и позволете на мозъците си да дишат