67

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат може не да мотивира , а да изнуди хората! Знаете ли защо се нарича зелен - защото е предназначен в близко бъдеще да се използва за въглеродните кредити т.е. да бъдат изнудвани хората с предстоящите климатични локдауни - пълен контрол над всяка дейност на човек. До скоро хората се присмиваха на идеята че ще има такъв сертификат - сега е реалност.

66

Ацо

преди 2 години

Кой не иска ваксина - да си седи Дома!

65

Анонимен

преди 2 години

не съм се родил нито в заведение, нито в театър, мога и без тях......айде нема нужда да ми кавате какво да правя, аз пък искам да дойдат и да ми платят сметките вместо да ми дават акъл, всеки може да дава акъл, въпроса е дали им го иска някой....

64

Не!

преди 2 години

Гадоше мръсни, само нчкой бунт ще докарате....

63

Хаха

преди 2 години

Това не е мотивация, а задължаване! Трябва всеки да има своя избор!

62

Анонимен

преди 2 години

Заврете си зелените сертификати отзад и ги направете кафяви!

61

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

За какво ще се използва зеления сертификат ? Ако е за да не пускат хората в хранителен магазин и на работа, значи противоречи на конституцията. Минимум още 1 година. Дотогава няма да има нормално одобрена ваксина. Това в момента е експеримент.

60

Да ги мотивира

преди 2 години

или да ги задьлжи?

59

Ангел

преди 2 години

Ходи си по пътя бе ваксината Себе си и семейството си си ваксинирала,за Ен и здравето ми не мисли!Ако ми беше джипи щях моментално още юни месец да те сменя.Про..да...ж...ник за колко кинти стана рекламен агент ? Кажи да заработи и ние.Ще рекламираме пред някоя търговска верига промоция ракия плюс ваксина,салам плюс ваксина,кой що му требе!

58

Нищо

преди 2 години

не може да мотивира хората да се тровят и увреждат....

57

Баща ти

преди 2 години

Не се надъхвай "Сънчо" , ти си бил в плацебо групата ;)

56

Анонимен

преди 2 години

Абе разбрахме, че никой не уважава Конституцията на държавата. Разбрахме че селските тарикати са по-харесвани от законноста, но не забравяйте че въпреки че я ползвате за тоалетна хартия, Конституцията все още действа. Докато не я суспендирате хората имат право да откажат ваксинация, поради простата причина че е в поредна фаза на изпитване и е опит, от където и да го гледате. А Конституцията казва, че за опит се иска моето съгласие. Е, аз не го давам. Точка. Научете се да уважавате Конституцията!

55

от чужбина

преди 2 години

Ваксерите сами са си избрали да загинат. Оставете ги на мира с техните лудости. Като изчезнат ваксърите планетата ще стане по добро място за живеене. Да, така е !

54

Анонимен

преди 2 години

*подарявам :D тэп автокоректор :D

53

Анонимен

преди 2 години

продавам ваксини втора употреба :D :D :D

52

Сънчо ти се обажда

преди 2 години

Антиваксърчетата са прави , не бива да ги натискат да се боцкат . Те са си избрали да са болни и да си мрът . Уважавайте изборът им !

51

Сънчо ти се обажда

преди 2 години

До Приказка за лека нощИ що да ви пази антиваксърчетата ? Шефа уважава изборът ви - да карате ковида, а 1 на 25 да се гътне

50

Анонимен

преди 2 години

Не разбраха ли че който се е ваксинирал вече - ваксинирал . Това е . С принуди и заплахи или с омайване и обещания също няма да стане . Какво ще стане ако се въведе тая хартийка ? Двадесетте працента ваксинирани ще могат да си запалят огън с нея , защото всичко ще затвори и фалира . И с тоя "pass" ще мога да отидат само на полето ...

49

Анонимен

преди 2 години

Тия лекари срама нямат значи! Днес тази Гергана Николова беше сутринта по Нова тв, а следобяд по БТВ радио, тая "лекарка" бачка ли изобщо с пациенти, кога й остава време питам??? Или бачка агитаторка за хонорарите! Безсрамница!

48

Анонимен

преди 2 години

А защо трябва да се мотивират да участват в експеримента?