152

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз имам...гарсониера в кв.Обеля1.Да чакам ли да стане още по...скъпа,или сега да я...продам, и с парите да си...откупя мойта къща с два декара двор в село Елов Дол-пернишко.

151

Петър

преди 2 години

Някои хора като чуят пук и вече се оакват ... А какво ли ще е като започне пропадането? Пук, фссссссс .... хахахаха......

150

Lina

преди 2 години

Като пуснат такава статия ми става хубаво , че станах ***. Без кредити, без ТЕЦ софия, варна или друг . Без притеснение къде паркираме и колко коли точно. Със селски домати и сега зимата - зелената салата . Ходя до сф - да се ядосам, напазарувам и на Опера. Чиста ***, забравила съм как се живее на 40м2. Тук са много повече. Всеки с избора си, всъщност....

149

Пловдивчанин

преди 2 години

До фактАбе а вие кореняците защо продавате на мекащи. Дръжте си жилищата и наследствените си земи за вас.

148

Мен

преди 2 години

До АнонименТози твой приятел не отиде ли преди да купи да види мястото. Строителя и общината ясно че са за бой. Ама той не видя ли къде точно се навира - в тоя квартал пари да ти дават не трябва да ходиш.

147

Джони

преди 2 години

Тези цени са безумни в сравнение с качеството на живот, средната работна заплата и инфраструктурата. Сега гледам построили някаква триъгълна модерна сграда на 12-15 етажа до нас във Варна, обаче пътят до там е пълен леш. Мога да си представя как идва потенциалният купувач и си троши лъскавата кола докато стигне до сградата.

146

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТАКА Е...А ЕДИН МОЙ ПРИЯТЕЛ СИ КУПИ ЖИЛИЩЕ С КРЕДИТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС В ЕЛИТЕН КВАРТАЛ В ПОЛИТЕ НА ВИТОША ЗАЕДНО С ГАРАЖ И МАЗЕТА,КОИТО СА НЕИЗПОЛЗВАЕМИ ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ СА ПЪЛНИ С ВОДА...ПОДПОЧВЕНИ ВОДИ,КОИТО НЕ СА ВИДЯНИ ОТ АЛЧНИЯ ИНВЕСТИТОР И СЕГА ВЛАГАТА Е ИЗ ЦЯЛАТА СГРАДА,А ГАРАЖЪТ Е ПЪЛЕН С ВОДА ДО КОЛЕНЕТЕ...ИЗПОМПВА Я И СЛЕД ТРИ ДЕНА ПАК СЪЩОТО...

145

Анонимен

преди 2 години

До фактАМИ ТАКА Е...НО ВСЕ ПАК НЕ СИ ЛИ СЕ ЗАМИСЛЯЛ,ЧЕ АКО НЕ СА ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ(КОИТО СА ВСЕ ПО-МАЛКО ЗАРАДИ ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА) ДА КУПУВАТ ПАНЕЛКИТЕ,СОФИЯ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ ОТ ТИПА НА МОНТАНА И КЮСТЕНДИЛ.

144

факт

преди 2 години

жилищата в София са скъпи благодарение на налазващите новософиянци - продават нивите на родителите си и идват да миекат тук . за презастрояването пак те са виновни !

143

Анонимен

преди 2 години

Скумрийке, другия път като си правиш анализите с все агенцийките за недвижими имоти си направете реална разбивка, т.е. според типа жилище... По статистика даже и онзи макак математика ви бие...

142

Анонимен

преди 2 години

ПАНЕЛКИТЕ ЯСНО ТЕ СА ЗЛЕ...ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ НОВИТЕ ГИПСОКАРТОНКИ СА ПО-ДОБРЕ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СА СТРОЕНИ ОТ РОМСКИ БРИГАДИ ПРЕДИМНО ОТ БЛИЗКАТА ПРОВИНЦИЯ.МНОГО НИСЪК КОНТРОЛ НА СТРОИТЕЛСТВОТО И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЕВТИНИ МАТЕРИАЛИ...И СЛЕД ГОДИНА-ДВЕ ЗАПОЧВАТ ПРОБЛЕМИТЕ-ТЕЧОВЕ,МАЗИЛКИ ПАДАТ,ВЛАГА И СЕ ЗАПОЧВА ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ И НОВИ КРЕДИТИ ТОЗИ ПЪТ ЗА СПЕШНИ РЕМОНТИ НА ВЕЧЕ ИПОТЕКИРАНОТО ЖИЛИЩЕ...

141

Анонимен

преди 2 години

Ужасна снимка... за 2к евро такава гледка :/пародия са имотите в София

140

Трън

преди 2 години

Това е защото зоната Център обхваща много голям район, иначе статистиката с цените би била друга. Център, а обхваща район който е до гарата.

139

Хахаха

преди 2 години

Купувайте панелките, че след 20-30 години ще трябва да започнем да ги събаряме - искаме да се отървем навреме.

138

Анонимен

преди 2 години

На нас в Дружба 1 си ни е супер. Мразим софиянците и те са далеч от нас, тъй че супер си е! :)

137

Лукс Живот

преди 2 години

Винаги съм се чудил: Законно ли би било, ако изкупя всички имоти в някое малко село и си го направя персонална вилна зона? Че с тия цени на апартаментите - един апартамент струва колкото 10-20 къщи на село.

136

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в Надежда и изобщо не ми пука за тъ*ите им тузарски квартали!

135

Пандора

преди 2 години

До пияница мистик - ти си *** на ГЕРБ, нали?

134

Мишо

преди 2 години

Всеки икономически балон има характеристики на бърз ръст на цените, силно кредитиране и момент на алчност от продавачите. Купувачите пък купуват, за да не изпуснат "изгодната" сделка.... В началото на краха на имотния пазар сме....кризата си идва. Първо са покачващите цени на "commodities" (суровини, горива, храни) и т.н.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Фиксирана е от 6 до 10 % на годишна база.И да, не може да мърда.Другото е разни плаващи + надбавка.И тогава само съдът може да ти оправи положението.