12

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми. Ако ще и сто милиона да станат. Живея в провинцията в собствен апартамент и хич не ми пука, колко ще струва нещо в София.

11

Караибрахим

преди 2 години

Събрал съм си едни 80 хил. евра и мислех да купувам че да не плащам отрицателни лихви, но при тия цени няма шанс. Ако ще да се вдигат и до небесата няма да си дам парите. Банките вече навсякъде затягат кредитирането и скоро и лихвите ще тръгнат нагоре. Стане ли това някъде догодина и ще се почне голямото бомбиране с лоши кредити. Ако това повлияе да има по-нормални цени, тогава ще му мисля.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6че е скъпо, скъпо, но с местата не е АД. Лозенец и Вазов са зонирани и там пракирането вече е песен.

9

Иванко

преди 2 години

Е как бе ? Аз нали чета тука разбЕрачите, дето от 10 години пишат "скоро балона ще се спука". Ама то тяхното "скоро" май като библейското.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз живея в ,,Надежда".Има пространство и градинка и от двете страни на блока.В Лозенец сградите са толкова близо една до друга,че няма въздух.

7

щрак

преди 2 години

След някоя друга година лихвите по заемите тръгват наторе, нали знаете. Банките за тази цикличност живеят. Точно сте си изплатили общите части и кредита поскъпва. Надявам се играчите с по 30-40 годишни ипотеки да не са много.

6

Анонимен

преди 2 години

Номер 3, ти да не казваш че в капана на наемодателите е по-добре или може би на палатка?

5

Анонимен

преди 2 години

Най-комплексарските райони поскъпват най-много. Кой нормален ще се бута в тези квартали? С местата е ад.

4

Бандит

преди 2 години

Балона се надува. Идва Радевата зима. И ще има ПУК...

3

пияница мистик

преди 2 години

Всичко се качва. Заплатите на работниците в строителството, строителните материали, тока...А балонаджиите със скъсаните джобове да си чакат второто пришествие и да станат имотите на Живковите цени. Няма лошо :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Народа влезе в капана на банките.Честито на печелившите.

1

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването тепърва предстои. Който се усети купи последната година на ниски цени. За 2022г. очаквам масивен растеж на цените на имотите. Отделно липсват жилища на пазара на имоти.