192

Anonimen

преди 2 години

Пример - нова кооперация в Лозенец, от година стои полупразна, само две жени стоят на маса на терасата, пушат цигари и говорят на висок глас, за да ги видят хората, че живеят "в Лозиниц"! На общото събрание дойдоха някакви странни хора, а кооперацията грозна та грозна, ама в центъра.Хората дават пари за глупости.

191

Anonimen

преди 2 години

Трябва да си доста глупав ИТ да коментираш по форумите, а отделно да влагаш парите в бетон. В момента жилищата си изкупуват масово от перачи на пари и хора, които ги е страх да си държат парите в банките, заради инфлацията. Такива глупави инвестиции скоро ще бъдат забранени, защото пренаселена Европа не може да си позволи хиляди да са без жилище, а няколко да притежават десетки апартаменти. Данъците на имотите в БГ ще се увеличат драстично.

190

Гладиатор

преди 2 години

Реалното население на София е около 700-800 хиляди души. Не вярвайте на официалните данни навсякъде в страната са завишени с 40-50 % !!!!! Освен това хората от провинцията се ориентираха към чужбина, а софиянци продължават да напускат столицата. Даже в Капитал имаше статия, че София вече не расте...

189

Варненец

преди 2 години

От къде е тази снимка, какво е това гето. Ееей голяма селяния,жалко за Софето.

188

Падаря

преди 2 години

За да живея в най-мръсния град в Света ( според швейцарската IQAir по данни на въздуха от 28.ноември миналата година) заедно с Дака (Бангладеш),Делхи (Индия) и Красноярск(Русия) трябва да ми плащат вредни .

187

До аноним 219

преди 2 години

Нищо не ми е на кредит Баце. Всичко КЕШ, бецален

186

До 218

преди 2 години

Давам си 4 апартамента под наем в София и си ходя по 1 месец на Слънчака, Лозенец, Созопол, а тия от Варна и Бургас нямат пари да си платят 1 вечеря на Витошка. Хахаха

185

Анонимен

преди 2 години

Всички селяни от окръжни градове са откачили от яд, че цените в Софето са по 2000 евро, а във Варна, Пловдив, Бургъз са по 1000 евро. Тоест 2 пъти по бедни. Селска завист

184

Анонимен

преди 2 години

В тези кризи и пандемии на хората им е само до имоти.

183

Анонимен

преди 2 години

Статии писани за пари! Бомбардират селяните да купуват,редовно ,през седмица!

182

Анонимен

преди 2 години

До 213. Разликата от селцето до Женева е голяма от селцето до София. В София новите жилища фасадите им са докарани до европейските , но съдържанието / инсталации- тръбни, електро, отоплителни/ им е трагично. Не отговарят на съвременните стандарти на ЕС. След десетина години от строежа са за подмяна. Други нямат и приет акт 16. Без нотариален акт

181

Анонимен

преди 2 години

В ж. к Яворов почти всеки блок е с абонатна свързан към Централното отопление на ТЕЦ Гара Искър. Разходите и загубите са за сметка на абонатите. Те нямат и външни открити вертикални инсталация в стаите си. Плащат жестоки сметки на Дружеството, без да получат нужната топлина. Тези имоти им начисляват сградна инсталация наравно с квартали Младост, Люлин и други . С тръбите които са открити в помещенията им.

180

patric

преди 2 години

Децата живеят във Френската част на Женева.Когато отидоха преди 12 години. Кв.м в селцето тогава беше 3500-4000 евро.кв.м.Сега е над 7000 евро.Една София която е един общо взето европейски град е в пъти по евтин.Просто надежда всяка оставете че цените ще паднат.Центъра ще расте.Руски паметник,НДК,медицинска академия ,Докторски паметник ще си останат недостижими.Цените им ще растат просто това е тенденцията.Радой Ралин беше казал.Зная аз къде е доброто но не ми стига среброто.

179

Анонимен

преди 2 години

В тия квартали жилищата са без гараж. Яворов,Изток. Строени през Соца. Тесни алеи само за каручки. Е какви цени?

178

А Иван Вазов?

преди 2 години

За спорещите . Значи Иван Вазов е пълен със соц. блокове на по 10 етажа пък макар и тухлени . Никаква идилия сравнен с Лозенец и Изток . Ниско строителство на по 3,4 етажа е по- скоро изключение за разлика от другите два . Много по- идилични квартали са Лозенец и Изток . Най- доброто на Вазов е близостта до центъра и Южен парк( не е малко) , но самата структура на квартала не ми допада изобщо . . Да по бул. Витоша е приятно ,но назад 90% от улиците са соц блок до соц блок и неподдържани .

177

Каналин Цолов

преди 2 години

Мноо скъпи тез клоаки там е

176

Анонимен

преди 2 години

Само като погледна снимката и не ми се иска да живея, а какво остава да купя бърлога в София. Не знам как има балъци които дават толкова много пари.

175

пук

преди 2 години

Пфссс ...хахаха.... стряскате ли се ? Скоро ще почнете да припадате, когато някой спука гума на пътя хахаха

174

Анонимен

преди 2 години

И да се увеличават и намаляват цените, няма кой да им купи копторите. Населението се топи със всеки изминал ден, а строителството не спира, навсякъде се презастрои страшно много. На кой ще продават???

173

Левон Хампарцумян

преди 2 години

Абе хора,братя и сестри българи! Вече ме ядосвате неимоверно много! Може ли да сте толкова ***? Само в София има близо 200 000 ПРАЗНИ АПАРТАМЕНТИ!! Мислих си,че са 10 пъти по- малко,но не би! И банките се набълбукаха с ипотекирани имоти и необслужени КРЕДИТИ! Да ама майките банки си искат МИЛИАРДИТЕ отпуснати на дъщерните им клонове в БГ,ПАРИ ИСКАТ, А НЕ ТУХЛИ !? Какво правим!?!?