112

Анонимен

преди 2 години

И на другото отгоре апартаментите под наем не отговарят на съответната цена. Вярно, че пазарната цена и условията за живот го изискват, но моля ви, 650 лв. за едностаен - 15 кв. + банята и кухнята, си е излагация!

111

Анонимен

преди 2 години

Тия живущи в София, на които апартаментите са им от Тодор-Живковата ръка "ей така", да им ги отнемат. Това са незаслужени, или с други думи - крадени имоти! Обикновено такива семейства с подарени апартаменти от Живков обитават Центъра на София - Лозенец, Иван Вазов, Яворов, Хаджи Димитър, Редута и т. н.

110

Idiot

преди 2 години

Купете си селски имот, може незастроен в някое западнало село и кемпер втора употреба, всичко ще ви излезе под 10к лева и си живейте живота безгрижно.

109

до 103

преди 2 години

Така ли ти каза сина ти? Че изкарва 3200 чисто в склада?Аз бих се обезпокоил от това твърдение. Или синът лъже, или складът е за "специални" стоки за нощния пазар.

108

123

преди 2 години

София е само за мазохисти. При положение, че много фирми вече са хоум офис е абсолютна глупост човек да живее в София ако има възможност за хоум офис.

107

Анонимен

преди 2 години

Обичам София,това е моят град.Трябва да кажем обаче че откакто ГЕРБ са на власт се направи всичко възможно града да бъде разсипан.Направиха се така законите че да бъде разрешено хищническо застрояване,осъществявано от близки до властта фирми.Бутат се разкошни стари сгради строени от световни архитекти и на тяхно място се вдигат блокове.Навсякъде кооперации,краде се всеки м2 земя и въздух.Скоро от старите квартали,даващи европейския вид на София няма да остане нищо.Заприличва на Кайро и Делхи

106

Германец

преди 2 години

А защо пак снимка от Алепо след бомбардировките?

105

Анонимен

преди 2 години

Абе пичове, кофражните дъски от 300лв. за кубик станаха над 600!! За няколко месеца! А арматурата все едно е златна. И тук някакви папуаси без пукната стотинка ми говорят за балони... Има недостиг на суровини и материали в световен мащаб, поскъпването е потресаващо, цените на имотите много скоро ще тръгнат рязко нагоре...

104

Анонимен

преди 2 години

Ами затова младите двойки с деца ще се навират в квартирите по за 900-1500 лв. и тъй.Как да си купят жилище като, за да купиш или трябва да си бизнесмен с мръсни сделки и схеми, или да ограбиш банка.

103

Анонимен

преди 2 години

Протест на плеймейтките няма кой да им дава по 5к да пъшкат на дебелака. Протест на златарите вече няколко месеца строителите на пътища не купуват кюлчете за Боко. Протест на наркодилърите - служебното правителство им е спряло парите обещани от Герб. Протест на продавачите на гласове - заради Радев трябва да учат служителите на 4 букви - г,е,р,б. Протест на милионерите - вече държавата не им изкупува всичко на тройни цени и фалират, когато излезнат на свободния пазар.

102

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за жилища в София пишете.

101

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТОЧНО ТАКА В СЛЕДСТВИЕ НА БЕЗКЕШОВОТО РАЗПЛАЩАНЕ В ШВЕЦИЯ,ДЪЛГЪТ ТАМ Е ДОСТИГНАЛ ГЛАВОЗАМАЙВАЩИ РАЗМЕРИ,А ПЪК ПЕЧАЛБИТЕ НА ТЕЗИ,КОИТО ПРЕДЛАГАТ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ПОДОБНИ БЕЗКЕШОВИ ПЛАЩАНИЯ СА ОГРОМНИ...ПЕЧАЛБАТА Е ОГРОМНА ЗА ТЯХ А ДЪЛГЪТ СИ ОСТАВА ЗА НАИВНИЯ ШВЕД,КОЙТО СИ МИСЛИ,ЧЕ КАТО ПЛАЩА В СУПЕРМАРКЕТА С ЧАСОВНИКА СИ Е МНОГО НАПРЕДНАЛ И НЕ ТРУПА ДЪЛГОВЕ...ХА-ХА...СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...

100

Анонимен

преди 2 години

Цените на имотите ще продължат да нарастват докато правителствата продължат да печатат пари и да ги раздават на хората, като мярка за борба с икономическите последици от Ковид. Освен това лихвите са почти нулеви и банките сами напират да раздават кредити, защото са препълнени с пари. Жилищата се разглеждат, не без основание, като антиинфлационна инвестиция. Защото съвсем скоро инфлацията ще ни идари като влак и всички ще разберем, че печатането на пари никога не е било панацея за борба с криза.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "Живеем в сегашния ни апартамент от 1981-ва година в кв. "Лозенец". Тодор Живков го подари на баща м"- нека да позная. Живеете 3 поколения. Баба дядо, майка и внуче. Внучето вече сигурно наближава 30 години.

98

Анонимен

преди 2 години

Значи 2000 евро м2 средно за жилище, да обаче леко се пропуска факта, че тук влизат и 25 дори 30% общи части, та до тук м2 стана 3000м2, следва довършителни работи , прибавете още 300-500 евро за м2 и получавате истинската картина, за съпоставим имот в нормална държава. 3500 евро за м2 е СВРЪХ висока цена за жилищна площ в България. В Испания може да закупите на по-ниска цена прекрасни къщи по крайбрежието с хубав климат, прекрасна истинска храна и добра инфраструктура.Нека всеки прецени

97

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВИЖ СЕГА НЕ СЕ МИСЛИ ЗА ГОЛЕМИЯ ТАРИКАТ...РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ ОПИРАМЕ ДО КЕША...ПИТАЙ ШВЕДИТЕ,КОИТО ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ СА МИНАЛИ НА ИЗЦЯЛО БЕЗ КЕШОВО ПЛАЩАНЕ И ВЕЧЕ ОСЪЗНАХА,ЧЕ ТОВА НЕ ГИ ОСВОБОЖДАВА ОТ ДЪЛГА,КОЙТО ТРУПАТ НЕУМОРНО...ДАЖЕ СТАВА ПО-ЗЛЕ...И НАКРАЯ ПАК ЩЕ ГИ СПАСЯТ ПАРИТЕ В БРОЙ.

96

:)

преди 2 години

До неандерталецДа, друго си е да губиш по 2-3 часа на ден в пътуване, пари за бензин и храна навън.А ако фирмата е читава плаща поне интернета на служителя, който работи от вкъщи.

95

Анонимен

преди 2 години

Живеем в сегашния ни апартамент от 1981-ва година в кв. "Лозенец". Тодор Живков го подари на баща ми за дългогодишни и цялостни заслуги към БКП като партиен секретар. Четиристаен с отделен хол и две бани. Не ми се мисли, ако сега трябваше да го купуваме - НЯМАШЕ НИКОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛИМ.

94

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ КОИ СА ТЕЗИ НЕЩА,КОИТО НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА?

93

Анонимен

преди 2 години

Какво си правим парите ИТ-та - ами инвестираме в неща които не искат поддръжка, а останалаото - ами най-добрата инвестиция e в самия теб - не е в BMW-та нито в палати и имоти, това няма как един умен човек да го направи щастлив.