165

Хюсеин от Съсекс

преди 2 години

Мия клоаки в Англия,защото и да не мия пак слънце не виждам.После ходя на Темза да са изплакна и след това псувам по вестниците българите на почивка в Гърция и Турция и им разправям какви са мизерници.

164

Анонимен

преди 2 години

Опашки за хляб, опашки за гориво, опашки за храна, опашки за работа, опашки за шофьори, опашки за касапи, Островът потъва!

163

Анонимен

преди 2 години

Ние си ги гледаме нашите рафтове, но както гледам ти не си гледаш твоите рафтове в турция, а гледаш в българските.

162

Само се чудя

преди 2 години

Защо не си гледаме в собственото си канче, не в чуждото? Тук цъфтим и връзваме, в Юкей ""глад и мизерия", я пак?!? На острова може да си изпразват рафтовете на магазините, но пак им ги зареждат, може да не намират разни лиготии, но имат ДОХОДИ, ПАРИ за да си купуват основни и не само неща.... И най вече забележете англетата се тревожат за коледното си изобилие и се запасяват от сега, а ние където не знаем дали ще си платим тока, ще има ли и на каква цена газ сме ги замислили... Я пак

161

Анонимен

преди 2 години

Глад, мизерия и нямане. Милиони англичани чакат на опашка да се доредят за българска виза и да избягат от мизерията.

160

Анонимен

преди 2 години

Вчера по улиците на Англия минаваха военни камиони да събират труповрте на умрелите от глад и немотия англичани.

159

Ники Офшорката

преди 2 години

А тук няма парно и топла вода, но поне цените са на най-високо европейско ниво.

158

Анонимен

преди 2 години

Така е. Рафтовете са празни, англичаните *** по улиците, изнемощели от глад, а Земята е плоска.

157

Наблюдател

преди 2 години

Смърт за алчната империя !

156

Англонимен

преди 2 години

До WestminsterЗащо ме обиждаш, жалко човече? Аз съм описал реално това, което виждам в Англия. И защо на английски? Иска ми се и друго да ти пиша, но няма да падна до комлексарското ти ниво, liar.

155

сЪботьор

преди 2 години

сЪботирам сЪботажи в събота...

154

и те така

преди 2 години

като чете такива статии човек за Британия , направо може да повярва че щом е напуснала измисления ЕС , тя Британия вече няма да съществува . много ги е яд брюкселските милионери че Британия им се измъкна от ръцете и вече не е зависима от прищевките им . сега за това всячески се опитват да я съботират .

153

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха празни били рафтовете... Да, вечер преди да затвори са празни, защото хората купуват и няма как да зареждаш всичко през 5 минути. А някои остават празни до другата сутрин, когато ги зареждат отново. Толкова за празните рафтове.

152

До 225

преди 2 години

Ей, голям проблем, че не ти харесала Кооп колата в Англия. Хората устройват целия си живот в Англия, учат, работят, купуват къщи и са доволни, той намерил кусур на евтина кола. Ами то евтиното никъде няма да ти хареса. И в България селската лимонада няма да ти хареса. Пробвай да си купиш истинска кола.

151

някой

преди 2 години

До: 221 Случайно съм бил в Англия та знам какво е. Подлъгах се да си купя някаква евтина имитация на Кока Кола (от рода на Кооп Кола). Еми излях я. Щот беше един галон и ми дойде много. Не знам как се къпят и мият ингилизите с кранчета за гореща и студена вода без смесител? Средновековна работа! Там (в Англия) за пръв път настъпих кучешко ako! Не ми се беше случвало. Впрочем, днес ми се случи за втори път, в София, България! Беше сумрачно и не го видях. Но усетих че е меко...

150

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха- Да! Само дето цените на горива и стоки скачат. Както и в ЕС. Но това не притеснява обективната журналистика, щом марксизма побеждава. А и либерастина БоДжо докога ще го търпите?

149

От Уорикшиър каунти

преди 2 години

И храна има, и работливи англичани си има. Ако мислите, че без източна европа нямат работници изобщо не е така. Работя с колеги англичани, които са изключително трудолюбиви, по нищо не отстъпват на нас за работа.

148

Анонимен

преди 2 години

До Гладна журналистка- Тръмп не би допуснал в ОК недостиг на горива и високите му цени. Пък и как при 4 години управление на Тръмп в ОК нямаше проблеми със снабдяването там. Ама в ОК оня рошавия блондин либерастин играе срещу народа си в полза на глобалистите. Както и Байдън в САЩ. Да ги разкарват и двамата по-скоро. Сега Путин си пълни касичката, а ККП цъфти.

147

Хахаха

преди 2 години

Пак пропаганда. Да не живея във Великобритания и да нямам Интернет, да ви се вържа. И магазините са пълни, и храна има каквато си поискаш и всичко.

146

Гладна журналистка

преди 2 години

do 215- Такива неща все повече ще се срещат навсякъде и в ЕС. Това е очакван резултат на пълзящия в ЕС и САЩ световен марксизъм и победите му. Ха се сетете по времето на Тръмп, как беше ?