185

Реплика

преди 2 години

Чудя се на наивното писане на непроверени неща. Тази статия няма нищо общо с действителността. В Манчестър и околностите всички бензиностанции са заредени с гориво и няма опашки. В супермаркетите рафтовете са си по пълни от всякога. Естествено англичаните обичат да пазаруват вечер след работа и уикендите и поради това е нормално някои стоки които се купуват от всяко домакинство ежедневно да се изчерпват, но на сутринта всичко е пълно отново. Хубаво е да се проверяват нещата.

184

Лумпен

преди 2 години

Бойко Методиев Борисов е виновен за празните магазини на острова!

183

Ivo

преди 2 години

Това са пълни глупости ,ако е имало празни рафтове то е било за деня докато ги заредят . Какви са тия глупости !!! Казва ви човек от първо лице

182

Анонимен

преди 2 години

Само лъжи❎❌⛔има си всичко по магазините и бензиностанции и се вдигат заплатите.

181

do GB

преди 2 години

Британецо, гледай си острова и не го защитавай като рицар в този форум. Това няма да промени мнението на вмирисаните англичани с криви зъби за теб. пак ще те смятат за 2ра класа човек, така че по-спокойно

180

До GB

преди 2 години

Човече, аз живея в ЮК, България и Щатите. Знам какви са проблемите . Ти чувал ли си позитивна новина по британските медии за България или страна от ЕС? Няма и да чуеш. Това са манипулативните медии но БоДжо. По-добре , че не ходиш да гласуваш , нямаш морално право да определяш съдбата на хора останали и борещи се в България. А ти робувай на британците и допринасяй за тяхното благосъстояние, те даже и не те забелязват. Ти си никой . Почакай още малко и ще видиш истинския ефект на Брекзит .

179

GB

преди 2 години

До Отвъд Ламанша.. Коментирам защото се отнася за "мъгливия и прогизнал остров " на който съм избрал да живея. А вие дето сте на 2500 км. в България защо коментирате под нещо което не ви засяга. Коментирам ЗАЩОТО ТАЗИ НОВИНА Е МАНИПУЛАЦИЯ.. УСПИВАТ ВИ за да не обръщате внимание на новините за зверските поскъпвания които ви подготвят.Аз под статии за увеличаванията на ценните в БГ не коментирам.Даже и не ходяда гласувам за чалгарското ви народно събрание.Още една лъъжа която ще ви сервират СКОРО.

178

...

преди 2 години

"Това,което човек сам си направи,и Господ не може да му го причини".Нека това е поука за всички които винят ЕС за нашенските проблеми и които ни тикат към Евразия...

177

Гхх

преди 2 години

Пълни глупости. В България не тр да сме притеснени . Така или иначе плащаме 2х почти за всичко - провизии ще има

176

Отвъд Ламанша

преди 2 години

Само да попитам гастарбайтерите на Острова- ако толкова ви е добре на мъгливия и прогизнал остров, защо киснете тук и коментирате? Влизайте си в местните форуми, интегрирайте се, оставете ни нас да си коментираме , родоотстъпници !

175

До 247

преди 2 години

Киснат тук ,за да оправдаят грешката , която са направили да отидат да живеят във ЮК.

174

Анонимен

преди 2 години

ако вервате на днес бг.. сте големи балаци.

173

Анонимен

преди 2 години

Това изобщо не е вярно! Не знам за коя Англия пишат, ама тази, в която аз живея няма криза в магазините. Всеки си пазарува спокойно и има за всички. Новини гледам всеки ден, никой нищо не споменава за криза, не знам БГ днес от къде ги преписва тези новини... Смешници!

172

МКС

преди 2 години

Глупости! Има всичко. Само за няколко дена имаше недостиг на гориво защото настана паника и започна презапасяване. Просто малко се вдигнаха цените на продуктите.

171

Тц...тц...

преди 2 години

Ама наистина. Щото близките, които живеят и работят там май са на друго мнение.

170

Христо Христов

преди 2 години

Демек търговията процъфтява, а и обществото забелязва щетите от членството в ес и цените и пазарът на труда ще почват да се нармализират.

169

Анонимен

преди 2 години

Тва шофьорите са страшно непокорно племе. Даже Сталин не е могъл да се справи с тях.

168

Анонимен

преди 2 години

Празни щото нямат шофьори за доставка. След брекзита, повечето шофьори се махнаха.

167

Анонимен

преди 2 години

Борко подозира Путин, че му е изпратил Боширов и Петров да изкупят хранителните продукти от наглобританските магазини, като отмъщение за обвиненията за отравяне на Литвиненко и Скрипал. Борко е много ядосан и замисля нов ход.

166

Анонимен

преди 2 години

ВИНАГИ МИ Е БИЛО ЗАГАДКА ЗАЩО ПО БГ МЕДИИТЕ ВСЕКИ ВТОРИ КОМЕНТАР Е НА ПРЕУСПЕЛИ,НАШЕНСКИ МИЛИОНЕРИ ОТ АНГЛИЯ!? ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КАКВО ДА СИ ПРАВЯТ ПАРИТЕ,ЧЕ КИСНАТ ПОСТОЯННО ПО ВЕСТНИЦИТЕ?