225

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Българи КУПУВАЙТЕ КАНИ ЗА БИО ГЕО ХИМИЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА>>струват у нас 25- 35 лева. В Англия 20 GBP..Лично се спасих от отравяне с хлор токсични отрови и медни отрови с кана купена в България ..В МАГАЗИНИТЕ НЯМА ДОСТАТЪЧНо ПИТЕЙНА ВОДА>>Бутилираната не е трапезна..

224

Анонимен

преди 2 години

Да си правят зъбите и да се лекуват от Ковида в UK, а не да тичат в България. Да пълнят болниците директно от летището и да еу лекуват с нашите пари и да заемат нашите легла.Да разнасят вируса, вместо да спазват карантина, щот трябва да се покажем колко сме богати. Стойте си там, като ви е хубаво и плюете срещу България.

223

Ее

преди 2 години

Това не е истина!

222

Рудолф

преди 2 години

Пълни глупости няма такова нещо! Гледайте наща кочинка че ни разказаха играта! Тези от евросъюза с тази зелена зделка май ще студуваме тази зима!! Референдум и излизане от тъпия съюз отваряне блоковете на аец козлодуй стига подигравки!

221

Световен шампион

преди 2 години

Щях да напиша нещо, но само простотии ми изплуват. Лека вечер!

220

Анонимен

преди 2 години

Не им достига стока, защото нямат щофьори. Като се върнат тираджиите, пак всичко ще е пълно.

219

Анонимен

преди 2 години

По -добре рафтовете празни и хладилниците пълни, отколкото като при нас: магазините пълни, пък хладилниците ни - празни.

218

ЕмиГрант

преди 2 години

Верно е ей .... не лъжат медиите . Така остават празни рафтове по магазините в UK... ВСЯКА ВЕЧЕР. Като отиде човек да пазарува около 8 вечерта и... празни рафтове . Всичко изкупено. Няма вода , нама ТОАЛЕРТНА ХАРТИЯ , няма плодове...след това магазинът затваря , нощната смяна пълни рафтовете отново с нова стока и на следващия ден Ужасът се повтаря. Пълни колички излизат от магазините по цял ден ...и като дойде време магазина да затвяря и О УЖАС .... отново се виждат празни рафтове... Ха ха ха...

217

Анонимен

преди 2 години

kogato i da potyne toq ostrov vse schte e kysno

216

Mitio Uk-ая

преди 2 години

Помощ мноо сме зле, нема ко да се .бе и яде. Пажалуиста скъпи снародници, стойте си у дома. Не ни е нужна вашта помощ, след брехита стана мноооо зле вдигнаха заплатите и сега се чудим къде да си арчим парите, шото не че не моем ама за ко да арчим за екскурзии до Бг. Много е зле, много, НО едно да знаете, по зле от БГ няма да бъде НИКОГА.

215

иванчо

преди 2 години

Войниците - шофьори, а за войници какви ли ще събират .....Водеща европейска страна прогони над милион от работниците си, а премиерът й шоумен дори се опита да лъже народа си, че и в други европейски страни е подобно положението ....

214

ZA OSTROVA SPECIALNO

преди 2 години

GO MESTQ

213

Анонимен

преди 2 години

Голям праз

212

Кико

преди 2 години

Положението е страшно! Кралски скариди от Сенегал няма от вчера! Помощ,помощ ,ще се мре!

211

BatSot456

преди 2 години

Баш ме боли .... за Острова.

210

Анонимен

преди 2 години

До емигрантите - Викате всичко е наред и само в Бг ни лъжат, че няма стоки в супермаркетите. Възможно е. Значи и euronews лъжат, защото те имат такава статия още от 22.07.2021. Пишете The shelves on the island are empty UK в гугъл и ще я намерите. Ако сложа линк тук, ще ми изтрият коментара. Сигурно целта и на euronews е да излъжат българите хаха ... Не казвам, че е вярна информацията на euronews, но имат такава статия. Факт е, че на медии не може да се вярва. Доказано с Ковид и ваксата... :)

209

Анонимен

преди 2 години

Армията снабдява англобългарите, за да не свалят от власт кралицата...................

208

Анонимен

преди 2 години

Празни щандове - изкупени стоки поради ниски цени и високи доходи на населението...................Пълни щандове - мухлясващи стоки, поради високи цени и ниски доходи на населението..................

207

Анонимен

преди 2 години

Брекзитят ли микробританците?

206

Анонимен

преди 2 години

И през социализма народът изпразваше щандовете, защото имаше доходи и стоките бяха евтини и достъпни................."Остроът на съкровищата" не вдига цените, за да изравни търсенето и предлагането по пазарен начин..........Те са плюли на пазарната икономика и живеят в империалистически комунизъм.