205

Анонимен

преди 2 години

Пишете абсолютни глупости. Вчера пазарих в три от най големите вериги, асда, сансбъри и Теско. Всичко си беше нормално.

204

Емигрант

преди 2 години

Па като храната ми е толкова евтина как няма да купувам по много?

203

Анонимен

преди 2 години

Епа да идват у нас да берат плодове и да се грижат за българските пенсионери. Тука сме рай направо.

202

Анонимен

преди 2 години

Живи да ги оплачеш англичаните! Едно време Боко Тиквата така ни лъжеше колко зле били гърците, а реално си живеят в пъти по-добре от нас.

201

Анонимен

преди 2 години

"Изумително е как медиите манипулират общественото..." - По принцип това е абсолютно вярно. Пример е Ковид и ваксините. Обаче още преди около месец мой братовчед се върна от Англия и реално за първи път чух от него, а не от медиите, че има магазини с празни рафтове. Сигурен съм, че не ме е излъгал. Ти в кой град живееш и в кои вериги пазаруваш по принцип?

200

Анонимен

преди 2 години

Демек ,яле те ние тука у България сме по-добре от англичаните!Дали!Я,не вервам!

199

Анонимен

преди 2 години

Изумително е как медиите манипулират общественото... Поне 15 човека (вкл. аз), живеещи на Острова, оставиха коментар тук, че това са лъжи, но вие НЕ искате да повярвате!! С други думи, вие вярвате в това, в което ви се иска, а истината ме ви интересува! И медиите ви дават точно тази храна ... Помuята, с която ви хранят... Това си заслужава да го споделя на някой приятел.

198

сминдух енд чесън

преди 2 години

Нормално,с техните пари англичаните изпразват рафтовете,ние с нашите даваме шанс на продуктите да плесенясат,въпрос на доходи

197

London

преди 2 години

До Пешо. Ти нали си се отървал. Дошъл си в Англия като Аслан, ял си пилешко с антибиотици, живял си в продънена къща с още 12 като тебе и се мил чинии за господаря Англичанин. Писнало ти е ...или са те изритали и си се върнал в България като наср**. И нали си Аслан макар и наср** не пропускаш статия за гадните робовладелци от Острова да не ги оплюеш. И ко викаш сега . - По добре да слугувам на нашенски чорбаджия от колкото на английски. И заплатата ниска и чалга телевизията е безплатна. Сууупер

196

Пешо

преди 2 години

Така е, изкупиха ГМО пържолите, пилешкото с антибиотици и евтиното фуражно уиски-любимата храна и напитка на байганьовците чистачки, общаци, работници във ферми и шьофьори разносна търговия - всички бачкащи за минималната и живеещи по 12 човека в мухлясала и *** къща... Да им пратим по един колет със шльокавица и създърма, та да не умрат от глад! Важното е Планетата да не спира и чалгата от 7/8 и Славуца..

195

Анонимен

преди 2 години

На острова живея и ми е жал за всички вас, които четете тази лъжлива помuя...

194

Анонимен

преди 2 години

Само погледнете в кой раздел е статията и ще ви стане ясно колко "сериозен" е материала, направо се бъзикат с вас, вземат ви за канарчета, острова потъвал пък кл00зета наречен българия процъфтява развииш ли

193

Анонимен

преди 2 години

249 хайде да престанете да обиждате. Знаем че недоимъка е накарал много хора да работят извън страната, но това не ви дава право да ни обиждате, да ни наричате га ньовци и да си мислите, че сте по-умни само защото миете коли, чистите къщи и офиси или берете ягоди. Няма срамна работа, има срамно отношение към хората. И то е проявено чрез вас, българите живеещи в чужбина. Ние също се борим и помагаме на родителите си, кога с пари, кога с труд, но не го натякваме като вас. Спрете да ни обиждате.

192

A

преди 2 години

Хората в Б-я (засега са роми, но засега) започнаха да убиват децата си от недоимак, а Вие ни занимавате с глупости.

191

GB

преди 2 години

Безнадеждни сте.Зомбясали сте яко. Опитвам се да ви обясня че ВИ МАНИПУЛИРАТ с тия "новини" за Острова .та да ви е по- леко с новите цени за сметки и стоки ама вие острова та острова.А относно робуването. Наивно е да се мисли че щом англичаните са се отнасяли като роби с вас при краткото ви пребиваване в Англия то те така се отнасят със всички други. Показали сте робско роболепие щото така сте свикнали а те са ви изклатили като робовладелци, щото те така са свикнали да се отнасят с роби като ВАС

190

Дядо Коледа

преди 2 години

За статията - пълна пропаганда.За тези които говорят негативно за българите зад граница - ние сме 70% по-големи родолюбци и патриоти от живеещите в България. Не знаете личните причини на хората работещи зад граница. Нямате право да съдите! Ако ги нямаше парите които се внасят от нас, имигрантите, ситуацията в България щеше да е доста по-трагична от тази в момента! Това което ние правим за България в периода ни на пребиваване в чужбина е многократно повече от това което повечето от вас!

189

Англичанин

преди 2 години

Много е зле тук, няма храна, няма тоалетна хартия, дизел няма... Цените се вдигат, заплатите падат. Може ли да се преселя в процъфтяващата България? Ще мия тоалетни за 600 лева и ще съм щастлив гражданин на републиката.

188

ааа

преди 2 години

До РепликаИ как да се проверяват нещата?Да дойда на място в магазините да видя ли?

187

Анонимен

преди 2 години

Навремето събирахме като деца пакетчета с храни и цигари за полските семейства за Коледа или по- скоро Нова година, че бяха зле. И аз сложих пакет ориз, бисквити, цигари и още нещо дето вече не помня и картичка с мили думи и пожелания!

186

Анонимен

преди 2 години

Където са наричащите се социалисти или либерали управлението има или купони или виденови зими. Извод от Франк Лойд Райт.