67

легални ли

преди 3 месеца

До гд Ако за едно хапче се разстрелва на място,и го показват по ТВ та всички говедца да видят,мислиш ли че ще има наркомераклии!?

66

Анонимен

преди 3 месеца

Там убиват журналисти насред улицата и пак Холандия си е номер едно в класациите за свободна журналистика. Никой не иска да им помогне- да ги смъкне малко в класацията, да ги порицае- мерки да им предпишат и пътна карта. Богати били и имали инфраструктура! "Богат е пък го не пита...." е казал поета. Все с България се занимават и ако не е велето дето по инструкция напада англичани, турци и руснаци- няма кой да обърне внимание.

65

Христо Христов

преди 3 месеца

До :)Другарю, това, че си про'ст, Борисов го заяви преди повече от 5 години и няма нужда да се коментира.Холандците (правителство и кметове) сами си признават, че наркомафията владее градовете и полицията е безсилна. И това само за уличната и наркопрестъпността. А за мафията и престъпността в правителството - Борисов може само да мечтае за такова спокойствие и "толерантност".

64

:)

преди 3 месеца

Ако Нидерландия е държава на мафията, не знам как да наречем БГ-то. Нидерландия е ултра богата, подредена и стабилна държава. Това, че в някое гето маймунките се били не е от значение. Полицията ще ги смачка като мухи. Джендъри били. Идете и се изрепчете на холандски полицай, като са джендъри. Боя и спането в килия са гарантирани. После съд, глоби, затвор. Бързо и качествено.

63

Анонимен

преди 3 месеца

ли бе расти, сър...

62

нормално е

преди 3 месеца

бил съм там - 30 до 40 % все още, но с тенденция към устойчив ръст са кафееви- мюслюмани-имигранти

61

Крал Трол I

преди 3 месеца

И въпреки това там зависимите от истинските наркотици са стотици пъти по-малко от родната строга, но заблудена държавица.

60

DW ми кажи и спри

преди 3 месеца

Ми извадете я от Шенген таз мафиотска държава, бе. :)

59

kireza

преди 3 месеца

Даааа...ами че тя е държавата,която винаги е била на първо място по наркотици и проституция...

58

SS

преди 3 месеца

Тук пък одавна превзеха цялата държава ! И винаги за едни има всичко,за други не ! Ама ще идва Видовден .

57

аз

преди 3 месеца

Ей, внимавайте, с ваксините е същото. Има данни, че ваксинирани американци се правели на улави и пробвали да се редят за поредни дози ваксина. Казвали, че са за пръв път!.

56

Боже, Боже

преди 3 месеца

Пази боже! И децата и всеки който му е слаб ангела и лесно го подлъгват. Мафията прави неизчислими пари от всичките тия отрови и няма ни милост нито спирка на методи за предлагане. Ужасна гледка са пристрастените които вече нямат човешки образ, а и последното им имане отдавна е изтекло в черното бездънието на абстиненцията

55

Анонимен

преди 3 месеца

До До Гошето 56- Кавво да знаели младите бе охлюф? Всяко нещо което ти замъглява мозъка е добре дошло за нарко мафията. За да ти пробутат в такова състояние хероин или хапчета. В наркотиците които създават зависимост е истинския бизнес. Гъби, мъби и т.н..ми те не знаят къде се намират след тях...и да ги отпориш няма да знаят..дори и алкохола за тези които не могат да контолират са в рискова група. Жал ме е за холандците но сами си го докараха с внос на мафии. Както и скандинавците и САЩ.

54

112то място да искаш

преди 3 месеца

Пише 62 коментара а показва 60! Защо ми сложихте цензура на коментара без да съм използвал убиди?

53

Е

преди 3 месеца

Нали уж все поучават другите, нас ни скъсаха от какви ли не критики и нравоучения, а май... себе си не виждат !!!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Тук гледам вече 10 годишни лапета пушат марихуана

51

Анонимен

преди 3 месеца

Не е по зле от тук

50

До Гошето

преди 3 месеца

Джо Роган прави един от най яките подкасти. Гледам го редовно. Не съм чул от него да промотира опасни наркотици. Канабисам, гъбите, дмт, и др подобни естествени опиати са единствените наркотици заедно с алкохола, кафето и цигарите които човек трябва да опита поне веднъж в живота си. Но младите трябва да знаят да не пипат хероин, амфетамини и изобщо всякакви синтетики. Това са отрови и нищо повече.

49

До 51

преди 3 месеца

Зависи от наркотиците. Като цялото всичките са вредни до някаква степен. Но има и разлика. Не всички наркотици причиняват зависимост. Естествените наркотици под формата на растения не са толкова вредни и не се пристрастяваш към тях. Само тютюнът и производните на опиумния мак пристрастяват. Канабиса, гъбите, салвия, кактусите и др не правят зависимост и като цяло не са токсични. Синтетичните наркотици са най опасни. Те съсипват и тялото и ума. Всичко което е на хапчета е отрова.

48

Гошето

преди 3 месеца

На запад едни от най-популярните подкасти като този на Джо Роган хвалят ЛСД, гъби, и всякакви психотропни простотии и канят гости, които зарибяват кухи слушатели. Затова хората стават все по-глупави и с все по-малка връзка с реалността - искат всичко сега, без да предлагат нещо насреща като ум или умения.