92

RR Mihaylov

преди 2 години

До еврогей от ГерПахахахаха ти си тотално луд бе пичага, или просто никога не си излизал от селото от което си

91

До анонимния

преди 2 години

а пребългарите са пушили коноп още отпреди тютюна да бъде внесен в Европа от Америка. Народната дума за коноп е "гръсти".

90

Анонимен

преди 2 години

До д-р ДрегерОпиумният бизнес нито е от вчера, нито от миналия век. Този занаят е стар колкото света, даже и Шерлок Холмс в едноимените произведения е описан като друсалка, преди ВМРО да се пръкнат на сцената. До към 1945 г Лондон се е славил като най-престъпният град в света с най-тежките престъпления, а наркотрафикът се е водил от предтечите на Ситито с транспортен коридор и л/безно съдействие на Източно Индийската компания под много приятните думички пътят на подправките, по-точно какви ..

89

Анонимен

преди 2 години

Благодарим на брюкселските комунисти и алчни клатибюрници които сринаха Европа и докараха хората до просешка тояга. Но има една хубава страна, скоро ще се движим навсякъде безграници и всичките тези скопци и лицемери ще бъдат ликвидирвани по закон.

88

еврогей от ГерП

преди 2 години

Холандия е фалирала държава

87

до хаха

преди 2 години

може да са от изтрезвителното но имам познати, а ти нямаш изобщо затова и няма кой да ти помогне да се откачиш от мрежата

86

хаха

преди 2 години

До до Мерити имаш познати само в изтрезвителното. Там в делириум ти се раждат тези халцове. Спирай спирта.

85

до Мери

преди 2 години

аз имам познат в Холандия, синът му беше тероризиран в училище, няколко пъти прави оплакване към директорите на училището, съответно понеже синът му е емигрант - никаква реакция, после се обърнал към полицията - същата работа, принудил се да се сбие за да се защити и за това са го нарочили за хулиган, открили са му досие в полицията, което му затваря вратите за престижни университети и добра работа. Накрая се е принудил да стане член на банда, от тогава никой не го закача. Така че се разкарай с

84

Мери

преди 2 години

Никой не ви кара насила да пушите трева или друго.Като не ви харесва млъквайте и не ходете там. Ако ви харесва има място където да бъдете щастливи.

83

Радо

преди 2 години

Щом хората търсят такава стока значи така трябва. Холандия - супер .

82

д-р Дрегер

преди 2 години

Пък едно време, по времето на опиумните войни, ... основният производител на мак, коноп, тютюн и производните им (опиум, морфин, хероин) е била... България.Следите от този поминък са запазени в герба на С. Македония. Тогава на никого не му е хрумвало да забранява такива неща.Възходът на ВМРО (те преди да станат политическа формация са си били просто мутри които са ходели с пищови по улиците), е свързан с този бизнес.

81

ТролиТролевТролистия

преди 2 години

Е вярно, че статията е така озаглавена все едно по улиците бродят "Ел пистолерос" в джипове. Със сигурност си имат проблеми с мафията, това, че някой е бил за 3 дена в Амстердам на екскурзията и не е видял хора с автомати да му късат билетчето на входа на кралския музей, не значи, че там всичко е цветя и рози. То при нас колко е мафиотско и пак вечер спокойно се разхожда човек и може да си вземе гурме дюнер от Мария Луиза.

80

Хаха

преди 2 години

Който е ходил в Амстердам знае за какво става въпрос. Уникален град. По кварталите тичат зайчета в София някви бездомни кучета. А къде има повече наркотици в Амстердам или студентски град и люлин?

79

Анонимен

преди 2 години

Холандските мафиоти, освен че са доста дискретни, са и изключително жестоки и брутални. Туристът може да не забелязва нищо особено, но под повърхността ври и кипи. Старите фамилии държат пристанищните райони и не харесват нови играчи. Между другото и в Мексико е подобно положението - там туристи не се пипат /мафията хич не обича да и вземат оборота/ и за тях Мексико е най-безопасното място на света, но намирането на масови гробове продължава...

78

1

преди 2 години

Ала бала. Който иска да се бори с дрогата въвежда смъртно наказание и много бързо ще спечели войната. Хванат ли те с дрога, веднага на въжето.

77

Анонимен

преди 2 години

Време е да прекръстят държавата на Холандия

76

Istinata

преди 2 години

Polzvaneto na tova zabraneno rastenie e 4e ima vremenen plagopriqten efekt vurhu polovata sistema na 4oveka no sled mnogokratna upotreba q razrushava kakto i drugi oprno dvigatelni funkcii na organizma i ne na posledno mqsto nervnata sistema i za tova q predlagat pri shizofreniq koeto ne e humanno kum bolnite. Polzvat rastenieto hora koito umirat ot glad ili ne mogat da se hranqt ponege sa prepili i cenata moge da e se zapisal v kluba na evnusite.

75

Коко

преди 2 години

Статията е писана от някой посредствен студент. Живях две години в Ротердам и след като изгубих 2мин. от живота си да изчета тези небивалици мога със сигурност да кажа, че написаното е плод на жалък опит да се сътвори статия от хоум офиса

74

Анонимен

преди 2 години

Според мен проблемът е в прекалено либералната политика относно организираните престъпни групи.Защо има банди? Защото законите са такива.Как така ходят по улицата с гранатомети и картечници като във някакъв долнопробен екшън филм и стрелят? Откъде такива хора имат такива оръжия и защо не са по затворите? Ето това е въпросът който трябва да бъде зададен а не дали някакво глупаво растение е легално или не и колко струвало екстазито.

73

Анонимен

преди 2 години

Охааа, хубава трева има на снимката. Зеленее, без да е много суха. Потекоха ми лигите.