27

Анонимен

преди 3 месеца

До 25По изопачено тълкование на Библията не бях чел!!!Човек е създаден добър, в момента който яде от дървото ще разбере и какво е зло.А дяволът го лъже ,че ще разбере какво е добро и зло ,все едно не е знаел какво добро!

26

xaxsasб

преди 3 месеца

До 23 - ти говориш за някакви пълни ***. Истинските дилъри са огромни бели батки по 2 метра и тежащи по 120 кила. Всеки говори от гледна точка на опита си. Аз познавам конкретни дилъри от фракциите на Аякс и съм ходил по организирани боеве. Наистина ли си мислиш, че хора държащи половината заведения и къщи на червените фенери си купуват дрога от пакистанци. Хахахаха. Е да познавам и собственици на заведения етнически турци, но са в чужбината и са дребни в сравнение с държащите Амстердам.

25

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

До 24,25... Да бе, консомирай си ги, ти!! Ама не натрапвай на човеците, че в райската градина е имало дpoгa. И эабранения плод е нapкo-ябълка!!

24

На кмето зето

преди 3 месеца

Абе още бая години ще им трябва да ни настигнат, освен ако не ги залее морето.

23

Анонимен

преди 3 месеца

В Библията още в самото начало човека е почнал с наркотиците. Господ направил "дървото на познанието" и плодовете му били специални. Който яде от тях получава прозрение и мисленето му се променя така че да разпознава "добро и зло", тоест човек поумнява и проглежда. Преди това е имал акъл на 5 годишно дете.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Наркотиците са част от човешката цивилизация още от самото начало. Едно първите важни неща които е открил човекът са наркотиците от естествен произход. Тези растения които променят съзнанието не са случайни. Те са създадени от Господ точно за нас. Да ги използваме както намерим за добре. Като антидепресанти, обезболяващи, за повишаване на въображение и кретивност или просто за забавление и удоволствие. Тези растения за нас! Животните не ги консумират.

21

българин

преди 3 месеца

Там си имат ***,араби,турци и пр.мюсюлманско присъствие.90% от тази престъпност е техно дело.Не пишете глупости за разни ултраси и пр.

20

Морето идва

преди 3 месеца

Нидерландия много западна напоследък. Прокълната страна е.

19

xaxsasб

преди 3 месеца

Там си имат ултрасите на Аякс, тук си имаме клошарите от София Запад и Офанзива. Навсякъде наркотиците движат държавата. Нищо ново под слънцето. Само дето разумните народи вадят наркотиците от сивата икономика и оставят маймуните да се стрелят зад кулисите вместо да пречат на политиката. Например Канада, Чехия, Португалия.

18

Анонимен

преди 3 месеца

тия скоро ще искат международна помощ, с меки китки как да се защитават?

17

xaxsasб

преди 3 месеца

До 17 - споко, сега го сменя новата фирма от Леге. Защо си мислиш, че разбиха толкова оранжерии от Самоков, през Кремиковци, та чак до Бьла Русенско. Трябва тревата да се декриминализира и да ги оставим да се стрелят един друг тиквениците докато си гледаме трева по домовете. Едните клошари сменят другите клошари, а пенсионерите си помислиха, че избират нов парламент.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Сега как ще се прекръстят?

15

тук имахме Боко

преди 3 месеца

тук имахме за премиер Боко - нископоставен наркопласьор от СИK.

14

xaxsasб

преди 3 месеца

А по въпроса. Холандия не е с нищо по различна от България. Всяко малко дете в София знае, че 2010-2015 Костинбродските оранжерии на Тиквата и Маджо изнасяха амнезия за Холандия. Едно кило на едро го продаваха на 4000 евро. Вече Холандците не ги търсят защото се зареждат от другаде и последните 4 години заляха софийските улици с "полицейска амнезия". А в предната статия се разправяше колко страшна била Северна Корея с износа си но дрога. Пффф. Навсякъде едно и също.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Абе кви наркотици бълнувате бе, те нали си смениха името!?

12

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

Къде бее, дpoгата е полеэна, и кеф цена нема. Пускайте я и тука по магаэините, дpoгa с бандерол...хохооо

11

Анонимен

преди 3 месеца

По-невярна и глупава статия отдавна не бях чел. Ако е превод от Дойче веле то - значи е ясно

10

xaxsasб

преди 3 месеца

Навсякъде по света е едно и също. Единствената причина запада да изглежда като нещо величествено е че са създателите на колониализма който и до ден днешен се поддържа от Световната банка. Ако погледнете външните дългове на държавите веднага ще разберете, че Запада се крепи на това, че сами печатат парите и че имат трилиони "външен дълг". Нека световната банка отпусне 1800трилиона долара на България колкото е външният дълг на Люксембург и да видим кой ще ходи в Западна Европа.

9

Анонимен

преди 3 месеца

нищо от християнските и човешки ценности не е останало там, сборище живеещо от натрупаното в миналото но всичко свършва

8

ВЪПРОС

преди 3 месеца

Не мога да се начудя на тази Държава - като РСМ , БЮРМ , СФРЮ , РМ е ?Защо си смени името ? Какво Крият ?Да ви напомня Два Факта за България - 1 . Най-старата Държава в Света .2 . Единствената която не си е сменила Името .