87

Анонимен

преди 3 месеца

Я вземете и оставете ,,дъч-овете'' да си гледат живота,така като са си го гледали и преди.А вземете и напишете една статия как българският каптагон се разпространяваше десетилетия наред по целия свят под вещото ръководство на ДС и КГБ. Да поясните на по-младите кой е бил Исмет Шабан,и защо е бил по-важен и от другаря Тодор Живков.Как е откраднал формулата на каптагона,и е дошъл в България да го произвежда под вещото ръководство на жългарските тайни служби в държавните ни фармацевтични предприяти

86

Анонимен

преди 3 месеца

Охааа, хубава трева има на снимката. Зеленее, без да е много суха. Потекоха ми лигите.

85

Дрогар

преди 3 месеца

Какво стана? Нали щеше да изчезне нарко престъпността след легализирането на дрогата?

84

Радо

преди 3 месеца

Браво. Най- накрая нещо различно и нелошо в страна от ЕС. Това е свободата.

83

Joro

преди 3 месеца

Аааа, не така. Това е Нидерландия, това да не ви е Холандия. Няма такова нещо! Всичко е наред, цъфти и връзва! И каква тема е това, наркотици, я пак си продължете важните теми като възможностите за еднополов брак на кралицата и т.н., все важни неща.

82

Анонимен

преди 3 месеца

ако канабиса беше легализиран за лична употреба, както е в Швейцария, Испания... нидерландците са си направили кофишопове... еми ще има мафия, в Германия го изписват като подпомагаща терапия с рецепта примерно

81

нещастници

преди 3 месеца

има една приказк, всяка държава е точно отражение на населението й! сиреч каквито си ги пуснеш такава ти става и държавата. в този смисъл ЕС е бъдещ Халифат какъвто е имало 600г в Южна европа, сега е време и на Северна Европа. Който не се учи от грешките си повтаря докато разбере принципа...

80

Анонимен

преди 3 месеца

Ех че хубав конопен цвят на снимката, чак ми се припуши тревица.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Тя отдавна е. Защо да се превръща.

78

Иван

преди 3 месеца

Когато видя статия на Дойче Веле веднага знам, че става дума за пропаганда. Евтина и агресивна. Не вярвайте на нищо, написано от тях. Има да сънуваме стандарта на Нидерландия ... хич не ги мислете.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Коментираните факти са достоверни и са напълно в унисонс с Европейските ценности, за които непрекъснато ни напомнят евролибералите и еврогейовитв! Светът се е побъркал!!!

76

Анонимен

преди 3 месеца

Другият проблем е че това са болни хора и се нуждаят от помощ.не го осъзнават.просто няма кои да им помогне.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Някои ги произвежда тези наркотици,въпроса е да се забранът съставките да се произвеждат и да се продават.откъде ги набавят тези съставки в наркотиците.

74

Анонимен

преди 3 месеца

До 75- това е картината в цял свят.не в цяла европа.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Какво значи да се превърне? Тя отдавна си е. Ротердам Амстердам Едни от най-големите пристанища в светът посрещат яко дрога.

72

BatSot456

преди 3 месеца

Така стоят работите в Нидерландия.Отдавна обществото там е деградирало морално.И не само там.Това е картината в цяла Европа.

71

Да се закриват

преди 3 месеца

В Германия във Франкфурт в центъра, шмъркат кока пикльовци по на 18-9 директно пред полицаите. Има 4 квартала в които полицаиите не искат дори да влизат, при сигнал. Араби, чадци, мароканци и всякакви, които няма как да се интегрират. Нашите Цигойнерии, са 10 пъти по "интегрирани" в сравнение с тях. Дано в Германия по бързо дойде нов Хитлер. Плачат си за такъв просто. Единствения начин за интеграция на такива групи е да са поети от Европейски семейства от бебета още, подобно на турците там!

70

баба мара

преди 3 месеца

холандия не е държава наркотици проституция еднополови бракове по върховетена властта тази територия не е пример за нищо

69

Христо Христов

преди 3 месеца

До не може да бъде!"Холандия/Нидерландия е една демократична, високо технологична цивилизована,с висок стандарт на живота държава" - в която забраниха референдумите, защото пречат на демокрацията, а лидерите на 5те управляващи партии бяха записани как лъжат в парламента при парламентарно разследване. И в която премиерът заявява: Лъжата в политиката не е грях, а съдиите отказват да изслущват свидетели на защитата в името на холандското правосъдие.

68

не може да бъде!

преди 3 месеца

Холандия/Нидерландия е една демократична, високо технологична цивилизована,с висок стандарт на живота държава на наркотрафиканти,сводници и хора с всякаква сексулна ориентация!?А,и бивша робвладелческа държава...просто европейска държава за пример!?