231

Анонимен

преди 2 години

Кунчев да подсигури безплатни тестове и маски в гимназиите и да се спазват мерките задължително, строг контрол и глоби! Или ни подсигурява безопасна среда за учене или незабавно централна заповед за преминаване на ДО!! Егати анархията и безотговорноста по училищата, в ЕС живеем, полагат ни се условия в училищата като на европейски граждани, Кунчеев!!!

230

Анонимен

преди 2 години

"Все по-често ще бъдем третирани като държава, в която не е желателно да се ходи" Такива действия вече се наблюдават. Туристическите бордове на някои държави вече издават бюлетини, и България влиза в тях като "рискова". Конкурентите ни в туризма и за инвестиции потриват доволно ръце. Ония, дето обещаваха да "докарат инвеститорите" тотално се ОМАЗАХА и ще става още по-зле. А скоро започват и ФАЛИТИТЕ.

229

Анонимен

преди 2 години

Въвеждай грийн пас и отваряй всичко! Стига сме ги молили и убеждавали. Но в болниците да не стъпват! Хем не щат ваксини, хем после лекарите ги уморявали.

228

Радунчо

преди 2 години

Като в Мианмар ще ни направи и като ту.земци ще ни направи и по света ще ми прослави като от ваксините ни избави.

227

Анонимен

преди 2 години

До Рафунчо 281 Поне гербавите т.р.олове са ни поети :)

226

Анонимен

преди 2 години

Време ви е за една жалба за вашето бездействие, което поставя в риск здравето на гражданите! После Кацаров да си напише един доклад как сума месеци нищо не прави! Вие сте срам! Сертификати ли? Що? 15% сертифицирани в заведенията ли? Болниците са натъпкани с хора. Скоро пак ще отмените плановия прием! От бездействие! И глупости! Искали масова ваксинация. Не ви ли стана ясно, че такова животно тук няма да има? Работете с читави мерки, не си играйте на мижи да те лажем!

225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 Не виждам някой да е искал такъв съвет, т.р.оле :), но щом ни съветвате, ще направим обратното :)

224

Анонимен

преди 2 години

Който не пътува, сертификат не му трябва. Аз ти давам съвет от опит. Имам си астра още от май и в ЕС не изтичат, все още.

223

Анонимен

преди 2 години

За 2017 година ЕК написа унищожителен доклад за българското "здравеопазване", в кой то казваше, че над 1/3 от починалите е можело да бъдат спасени. Никой от лекарската гилдия не реагира на този доклад, ЕК също не ни осигури ваксина срещу "здравеопазването" ни. Но днес всички вкупом са изключително загрижени за нас - да не умрем от ковида. Но от нашите си болници да мрем за никого не е проблем.

222

Анонимен

преди 2 години

Бездействието на Кацаров, глупостите за здравни сертификати при 15% ваксинирани, в очевиден пик на ковид са свинщина! Толкова бездействие на куп никъде няма. Оп има! В Русия. Путин им беше казал: Локдаун и мерки няма да има! Има ваксина! Служебния и Радев (за когото за съжаление гласувах) да се омитат или да работят. Тук не е Русия и политика тип ала Путин няма място в нашата държава!!

221

Анонимен

преди 2 години

До Още един съвет 273 Няма да пътуваме, т.р.оле. Не ни берете грижата :)

220

ж

преди 2 години

Нещо много бързат да набодат хората навсякъде, явно знаят кога започва ,,действието,, ими бързат.На никой не му пука за здравето ни.

219

Анонимен

преди 2 години

До Свободата Санчо 268 Но си свободен да умреш от ваксина. Даже те стимулират. При 2 % смъртност от ковида, защо непрекъснато говорите за смърт?

218

нищо ново под слънце

преди 2 години

До Анонимен 271Училищата винаги зимата са така,болни от грип,отсъстващи,но перди държавата си затваряше очите,а сега интересно защо акцентира на това?

217

Още един съвет

преди 2 години

Ако пътувате в ЕС си намерете сертификати, иначе сте по-зле от бездомните кучета в бегето.

216

Анонимен

преди 2 години

Защо триете бе? Нали точно вие публикувахте статията за детето с проблемно зрение, чиито близки се МОЛЯТ за пари за операция? Парите за отрови могат да спасят много болни ДЕЦА! Убийци!!!!!

215

Анонимен

преди 2 години

"За пореден път показахме неадекватност. В Европа масово се ваксинираха и вече не въвеждат мерки. И ганьа като не въведат нещо в Европа и тук няма да въвеждаме." ------ ...... ------ .......-------- ....... Ай, стига с тоя Ганььо бе, австралопитек! В Европа вече нямало мерки, понеже се били ваксинирали?! Ама че тъпня. В Европа ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЕДНА МЯРКА - неваксинираните нямат право на социален живот и работа. И тази МЯРКА нямат намерение скоро да я махат. Тъпчо.

214

Анонимен

преди 2 години

Този път съм съгласен с ***, че ще има мнооого проблеми.

213

Анонимен

преди 2 години

До: номер 263 Не съм ги броил. Може би няколко стотин души.Много са.

212

Свободата Санчо

преди 2 години

ЕС е тиран. Дори не си свободен да умреш от ковид, ако искаш.